Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Portret din Magie despre M.M.M.

with 6 comments

OscarSiTantiRoz

M.M.M. are o carte preferată, “Oscar și Tanti Roz”. Poate de aici dorința și hotărârea de munci pe brânci pentru un loc special, cu copii speciali. Sau poate, pur și simplu, pentru că îi place să se joace cu copiii. Sau să râdă împreună cu ei. Sau să îi ajute, să îi îndrume. Poate pentru că are o mare pasiune pentru “Micul Prinț”? Poate. Nu știm (încă) chiar totul despre M.M.M.

M.M.M. activează la “Fundația Regina Maria” (coordonator de Proiect Afterschool Clinceni), la “Fundația Motivation” (membru în Consiliul Director) și la “Fundația Principesa Margareta a României” (membru în Advisory Board).

M.M.M. a început să lucreze cu copiii prin 2011 și declară răspicat că “Cele mai multe lucruri serioase se învață prin joacă”. Prima sa mare realizare a fost Proiectul social de la Clinceni – “Afterschool Clinceni”, pentru 50 de copii. Primii copii pe care i-a ajutat au fost cei de la Centrul de Plasament din Domnești, în 2010, apoi au urmat cei din Clinceni.

Melania1

M.M.M. este jurnalist. A intrat în televiziune la 15 ani, cântând. După 20 de ani muncește tot în televiziune, zâmbind – iar asta e chiar greu în zilele noastre, fie vorba între noi.

M.M.M. este psiholog dar și logoped, ține cursuri de Dicție și de Public Speaking.

M.M.M. este, nu în ultimul rând, un Voluntar dedicat. Motivat dedicat. Crede în bunătatea oamenilor.

M.M.M. consideră că unul dintre cele mai frumoase proiecte la care a contribuit este MagiCAMP România – organizator și voluntar – tabăra menită sporirii încrederii în propriile forte, ale copiilor bolnavi de cancer.

M.M.M. citește, joacă șah și grădinărește. Orice tabără care se respectă trebuie împodobită cu multe flori și cu o grădină zdravănă de legume și alte bunătăți. Deci copiii pot învăța de la M.M.M. și să grădinărească – pentru că: citim, învățăm, ne jucăm, cântăm, râdem și glumim, dar mai și muncim la niște panseluțe.

Melania2

Melania3

M.M.M. – adică Melania Medeleanu MagiCAMP

https://www.facebook.com/melania.medeleanu

https://www.facebook.com/dictiefaracusur.1

https://www.facebook.com/magicamp.ro

http://magicamp.ro

Oameni tineri cu câte doi Îngeri albi pe umeri.

MiculPrint

Anunțuri

6 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. […] trebuie la casa omului. Organizatorii taberei au fost Oameni cu câte doi Îngeri albi pe umeri: Melania Medeleanu, Vlad Voiculescu, Dr. Codruța Comșa, Andra Chițu, Andra Aelenei și Andreea Brînzoiu, […]

 2. […] cu Vlad, organizator al taberei (și voluntar) a fost Melania Medeleanu. A muncit mult și consideră că unul dintre cele mai frumoase proiecte la care a contribuit este […]

 3. Nu stiam ca e o fata asa buna, miloasa si cu carte. Credeam ca e o fata din aia, care prezinta niste stiri si e vedeta si atat (chiar nu inteleg de ce spun astia de la televizor ca sunt vedete? Ma bucur ca am citit lucrurile astea bune, ca de la tv. nu aflu mare lucru.

  Andreea S.M.

  16 Ianuarie 2015 at 18:37

  • Sincer, nici eu nu știam. Dacă nu era MagiCAMP nu aflam prea curând, recunosc. De la tv nu afli astfel de lucruri bune, decât rar. Mă bucur că ți-a fost de folos.

   IsabelleLorelai

   17 Ianuarie 2015 at 00:49

 4. Mi-a ajuns ( asa de tarziu din pacate) in fata ochilor acest articol si m-am emotionat. MultuMesc Mult! Cu drag, Mel.

  MM

  20 Noiembrie 2015 at 10:27

  • MM, sper ca M sa devina cea mai frumoasa poveste din lume. Mult succes in tot si in toate (si mult ajutor din partea oamenilor, desigur).

   IsabelleLorelai

   6 Decembrie 2015 at 11:00


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: