Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Diana

leave a comment »

1PrincessDiana

Pe 1 iulie, acest an, ar fi implinit 52 de ani. Mama copiilor pe care i-a iubit foarte mult, William si Harry.

2PrincessDiana3PrincessDiana 4PrincessDiana

Iar fii ei o iubesc la fel de mult. Pe 1 iulie 2007, cand ar fi fost ziua ei de nastere (46 ani), William si Harry au sarbatorit-o. Ca si cum ar fi fost in viata. Au organizat pentru ea un concert, pentru ca ea a iubit muzica si dansul. A iubit familia si prietenii.

Deschiderea concertului: Sir Elton John, William si Harry, Duran Duran

“Concert pentru Diana”, pe noul Stadion Wembley. A fost difuzat in 140 de tari si s-a estimat o audienta de 500 de milioane de oameni. Biletele, 22.500, fusesera cumparate, in doar 17 minute de la punerea lor in vanzare, cu un an inainte (decembrie 2006). In final au fost 63.000 de oameni pe Wembley. Iar William si Harry au facut tot ce au putut ca oamenii sa se simta bine la concert. Sa rada, nu sa planga.

Prince Harry (L) and Prince William (2nd

Au raspuns invitatiei de a performa la concert: Sir Elton John, Duran Duran, James Morrison, Lily Allen, Fergie, The Feeling, Pharrell, Nelly Furtado, English National Ballet, Status Quo, Joss Stone, Roger Hodgson, Sir Tom Jones, Joe Perry, Will Young, Natasha Bedingfield, Bryan Ferry, Anastacia, Connie Fisher, Andrea Ross, Andrea Bocelli, Josh Groban, Sarah Brightman, Donny Osmond, Jason Donovan, Lee Mead, Rod Stewart, Kanye West, P. Diddy, Take That, Ricky Gervais.

P. Diddy, “I’ll Be Missing You

Michael Ball, Andrew Lloyd Webber, Sarah Brightman si Elaine Paige vorbesc despre intalnirea cu Printesa Diana. Canta Andrea Bocelli (Music of the Night), Josh Groban & Sarah Brightman, (All I Ask of You), Connie Fisher & Enrea Ross (Memory) – din “Fantoma de la Opera”, respectiv “Cats” – musical-uri semnate Andrew Lloyd Webber, pe care Printesa Diana le-a iubit foarte mult

Diana a iubit si alti copii. Si a luptat pentru ei, inca din 1980. Copii bolnavi si nefericiti, pentru care a sustinut si patronat multe proiecte caritabile. In 1987 a reusit sa schimbe total perceptia in privinta bolnavilor de SIDA, Diana fiind una dintre primele personalitati care a atins o persoana infectata cu HIV, la sediul Organizatiei “Lantul Sperantei”. A sustinut si Campania Internationala pentru Interzicerea Minelor Terestre care, in 1997, a castigat Premiul Nobel pentru Pace.

5PrincessDiana6PrincessDiana

7PrincessDiana8PrincessDiana

Vi s-a intamplat vreodata sa plangeti la disparitia de pe acest pamant a unor persoane pe care nu le-ati cunoscut niciodata personal? Mie da. De 3 ori: Diana, Princess of Wales, Papa Ioan Paul al II-lea si Michael Jackson.

10PrincessDianaPopeIoanPaulII11PrincessDianaMichaelJackson

Incheierea concertului: Sir Elton John, “Saturday Night’s Alright

14PrincessDiana

Anunțuri

Written by IsabelleLorelai

30 Iunie 2013 la 02:48

Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: