Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Cerasela, între factura la curent în România şi salvarea vieţii în Austria

with 2 comments

A trecut fix o lună de când câţiva oameni au sărit să o ajute pe Cerasela Mihovici, fiecare cu ce a putut. Ca să plătească factura la curent – mulţumesc Dan Sântimbreanu – şi închirierea aparatului de oxigen fără de care nu putea trăi – mulţumesc Ovidiu Lefter. Apoi vestea s-a dus mai departe, în presă şi pe bloguri. Mulţumesc Anca Grădinaru, mulţumesc Tudor Chiriac. Mulţumesc tuturor, Gabi, Oana, Darryanna, Camil.

Oana Gheorghiu m-a rugat să scriu pe blog despre Cerasela, pe 25 octombrie 2009, spunându-mi că are nevoie de bani pentru a fi consulatată de un medic francez. I-am citit povestea şi m-a intrigat situaţia – să faci economie la aparatul care te ţine în viaţă pentru că nu ai bani să plăteşti curentul? În ce ţară trăim?

În ţara în care sunt mulţi oameni buni – eu mereu aleg partea plină a paharului. Am scris pe 26 octombrie 2009 „Dacă nu face rost de bani pentru curent, moare”. Au sărit oamenii buni în ajutor, s-au strâns bănuţi şi Cerasela a ajuns la Viena, la consultaţia premergătoare operaţiei, facturile la curent şi la aparatul închiriat au fost plătite.

Cerasela este o altă poveste de viaţă a omului simplu, ajutat de alţi oamenii simpli.

Cerasela are nevoie în continuare de ajutor, vă rog să nu o uităm.

Până în prezent s-au strâns 4.500 de euro, din care a plătit 150 consultaţia la spitalul din Viena. În rest, economii la sânge – Cerasela şi mama ei au fost transportate gratuit, au fost găzduite de Vlad, care le-a ajutat şi cu traducerea.

Urmează perioada cea mai grea, peste 6 luni, atunci când şederea la Viena, pentru operaţie, va fi lungă şi costisitoare. Cerasela şi mama ei au nevoie de ajutor permanent, fără noi nu se pot descurca.

Cerasela a avut acces la internet la Viena, a văzut modalitatea prin care a fost ajutată şi vă mulţumeşte tuturor – chiar se întreba cum au aflat oamenii de ea.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BCR – Agenţia Truşeşti (comuna Truşeşti, judeţul Botoşani)

RON: RO 30 RNCB 0047 1090 8551 0003

EURO: RO 03 RNCB 0047 1090 8551 0004

Cod SWIFT: RNCBROBU

Titular: Mihovici Alexandrina (mama Ceraselei)

Telefon: 0754 528 036

Mesajul primit de la Oana Gheorghiu – Asociaţia „Salvează Vieţi”:

„Dragii mei, vreau să mulţumesc tuturor celor care au făcut posibilă deplasarea Ceraselei la Viena. Mulţumesc Oliviei Nechita  pentru comunicarea impecabilă cu clinica, multumesc Isabelei pentru că  face atât de multe pentru fiecare suflet năpăstuit, mulţumesc domnului Liviu Bivolan de la Hospaital Services pentru că a sponsorizat transportul şi le-a însoţit pe Cerasela şi pe mama ei la Viena. Mulţumesc lui Vlad Voiculescu, care  a oferit găzduire, însoţire la clinică, traducere şi mult, mult suflet. Mulţumesc lui Liviu  Iasoboaia pentru ajutorul dat familie Ceraselei! Mulţumesc lui Tudor Chirila şi Carinei Sava, pentru că au postat  pe blog un filmuleţ special făcut pentru Cerasela, îndemnându-i pe toţi să doneze. Cerasela va avea în continuare nevoie de noi, aşa că mă bazez pe sprijinul fiecăruia dintre voi”.

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] UPDATE 26 noiembrie 2009. Cerasela are nevoie de ajutor în continuare, pentru când va fi operată. Până în prezent s-au strâns 4.500 de euro, din care a plătit 150 consultaţia la spitalul din Viena. În rest, economii la sânge. Urmează perioada cea mai grea, peste 6 luni, atunci când şederea la Viena, pentru operaţie, va fi lungă şi costisitoare. Cerasela şi mama ei au nevoie de ajutor permanent, fără noi nu se pot descurca. Mai multe aici. […]

  2. Buna. Dupa cum probabil stii, Cerasela a ajuns astazi deja la Viena. Unde va fi si supusa operatiei. Noi am relatat in tot acest timp despre cazul ei si as fi vrut sa va intreb daca ma puteti ajuta cu ceva informatii de la Viena despre operatie. Va multumesc, Tudor Chiriac

    Tudor Chiriac

    22 Martie 2011 at 17:39


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: