Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Mircea Câmpeanu. Despre cum se merge mai departe. Şi cu ce

with 4 comments

Mircea are 25 de ani. Până la 24 şi ceva a fost OK, a făcut sport. Acum este aşa:

Din cauza asta:

S-a blocat sistemul de frânare în mers.

În urma accidentului auto, Mircea a suferit o dublă amputare transfemurală, un traumatism în zona capului. Iubita lui Mircea, Alice, se afla în dreapta. Ea a „scăpat” cu o fractură de femur pentru care a făcut două operaţii, cu o lovitură la cap şi un edem pulmonar.

Mircea a făcut 15 ani sport de performanţă. A terminat un liceu sportiv, apoi a fost jucător de fotbal şi rugby la nivel profesionist (la Cluburile FC Coresi Bucureşti şi la Rugby Club Arcul de Triumf). A practicat Wu-shu sub îndrumarea maestrului chinez Dr. Zhu Zong Fu.

Ce vrea Mircea? Să continue antrenamentele fizice. Să se antreneze şi apoi să antreneze la rândul său alţi sportivi. Mircea vrea să participe la Olimpiada de la Londra din 2012, în Lotul Paralimpic.

Mircea are nevoie de proteze speciale C-LEG (dispozitiv electronic ce cuprinde articulaţii de genunchi) care să îl ajute să meargă.

Prietenii l-au ajutat pe Mircea să strângă banii pentru proteza unui picior: 40.000 de euro. Mai are nevoie de încă 40.000 de euro, pentru celălalt.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BRD GSG – Agentia Şincai, Blvd Tineretului Nr.1, sector 4, Bucuresti

RON: RO 26 BRDE 441 SV 7357 2654 410

EURO: RO 18 BRDE 441 SV 7357 2814 410

USD: RO 22 BRDE 441 SV 7357 2734 410

Cod SWIFT: BRDE ROBU

Titular: Câmpeanu Mircea Ioan

*

C-LEG:

Sursa Foto aici.

18 ianuarie 2010. Comentariu, anunt umanitar

Buna ziua.Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.  Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un hadicap. Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit „Baieti pe picioare” sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic. Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza. Va multumesc

Contact: Dedulescu Cristian

00.40.762.300.688
00.40.21.451.18.47

deducrysty@yahoo.com

http://asociatia-auci.blogspot.com

Mai multe despre asociaţie

http://vreausalupt.wordpress.com/2009/09/25/asociatia-auci

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. issabele poti sa postezi si pe pyngu.tk ti-am trimis o cerere de colaborare tre doar sa dai accept

  barbieru bogdan

  20 Noiembrie 2009 at 20:19

 2. Anunt umanitar

  Buna ziua.
  Pentru tinerii cu amputatii ale membrelor superioare sau inferioare exista acum o speranta: O asociatie din Italia (Auci) ofera gratuit proteze.
  Ma numesc Dedulescu Cristian si locuiesc in Bucuresti. In anul 2007, am fost victima unui accident rutier, in urma caruia am ramas cu un hadicap.
  Cunoscand durerea si nevoile, celor care au suferit amputarea unuia sau mai multor membre, aduc la cunostinta tuturor tinerilor, ca exista un proiect numit ” Baieti pe picioare” sponsorizat de Asociatia Auci din Italia.
  Beneficiarii sunt baietii cu varste cuprinse intre 20 si 40 de ani. Tot aceasta Asociatie Auci din Italia suporta cheltuielile incluzand: plata integrala a protezei (protezelor) transportul cu avionul in Italia si apoi in Romania, cazare si masa pe timpul tratamentului . Pacientul nu va plati nimic.
  Daca aveti cunostinta de astfel de cazuri, va rog sa ma contactati pentru ca impreuna sa putem ajuta baietii care nu se pot deplasa fara proteza.

  Va multumesc
  Contact: Dedulescu Cristian-
  00.40.762.300.688
  00.40.21.451.18.47
  deducrysty@yahoo.com
  http://asociatia-auci.blogspot.co

  cristi

  18 Ianuarie 2010 at 16:43

 3. Buna seara domnule Câmpeanu Mircea Ioan…

  Numele meu este Dedulescu Cristian si sunt din Bucuresti, am 28 de ani si vreau sa-ti spun ca in anul 2007 am avut si eu accident de masina in urma caruia am ramas cu un handicap locomotor. Am fost afectat la coloana la nivelul t11 t12 si din cauza aceasta am ramas paralizat de la brau in jos.
  Acum cu ajutorul lui Dumnezeu m-am recuperat cat de cat si pot merge cu ajutorul unui cadru.
  Iti scriu acest e-mail sa-ti aduc la cunostinta ca exista un proiect numit „Baieti pe picioare” sponsorizat de catre Asociatia Auci din Italia.Aceasta asociatie vine in ajutorul baietilor, care in urma unui accident sau o boala i-a fost amputat unul sau mai multe membre.
  Am vazut pe internet ca ai nevoie de niste proteze foarte performante pentru a-ti continua cariera sportiva si sa poti deveni un om normal. Aceasta asociatie Auci se ocupa si de astfel de proteze performante, ceea ce tu ai avea mare nevoie.
  Asociatia Auci ofera aceste proteze plus transportul dus si intors cu avionul in Italia,cazarea si recuperarea de care este nevoie, fara a avea tu nici o cheltuiala.Toate cheltuielile sunt suportate de catre Asociatia Auci.

  Vreau sa te intreb daca doresti sa faci parte din proiectul nostru numit „Baieti pe picioare” ca sa te putem ajuta in obtinerea celor doua proteze performante de care ai mare nevoie pentru a-ti continua cariera sportiva?

  Astept un rapuns de la tine indiferent daca raspunsul este pozitiv sau negativ.

  Iti multumesc si iti doresc multa sanatate…

  Contact: Dedulescu Cristian-
  00.40.762.300.688
  00.40.21.451.18.47
  deducrysty@yahoo.com
  http://asociatia-auci.blogspot.com/

  cristi

  20 Ianuarie 2010 at 11:15


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: