Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Ajutor pentru mama. Mama lui Daniel

with one comment

Daniel mi-a scris acum câteva săptămâni. Căuta un medic. Căuta o soluţie pentru mama lui. Daniel era descurajat, nu spera să existe soluţii.

DanielSiMamaMihaelaStoica

Apoi a ajuns la Dr. Sergiu Stoica. Medicul neurochirurg i-a redat încrederea. Că mama lui Daniel poate fi operată şi că are şansa la o viaţă normală. Cu o condiţie. Să fie operată în străinătate. Daniel s-a pus pe căutat clinici, a trimis scrisori, a primit răspunsuri. Daniel a avut de unde alege. În final a ales în funcţie de preţ. Cel mai mic.

Şansa mamei lui Daniel este la Clinica Foch din Paris, o va opera Prof.Dr. Stephan Gaillard. Operaţia va costa 18.100 de euro – dacă nu vor apărea complicaţii, din care s-au strâns deja 20.000 RON. Există şi o promisiune de sponsorizare. Mai are nevoie şi de bani pentru transport şi spitalizare, cazare şi eventuale cheltuieli survenite în spital. Daniel speră din tot sufletul că îşi va putea salva mama.

Mama lui Daniel, doamna Mihaela Stoica, a fost aflat acum două luni că are o tumoră cerebrală de apr. 4 cm. Diagnosticul: Meningiom de Clivus. Tomografia a arătat că tumora era acolo de mult timp, dar prin simptome apărute de curând şi-a făcut simţită prezenţa: amorţirea părţii drepte a corpului, dureri de cap, tulburări de vedere. Mama lui Daniel are 50 de ani şi este din Bacău.

Medicii români au recomandat intervenţia chirurgicală de urgenţă – dacă este posibil până la jumătatea lunii noiembrie, pentru a nu apărea complicaţii: tumora apasă pe nervi importanţi şi a acaparat câteva vase de sânge. Din păcate, medicii au mai spus că operaţia nu se poate face în ţară, nu există aparatura medicală. Tot din păcate, fără operaţie, mama lui Daniel poate muri.

Telefon: 0741 030 889 – Stoica Daniel; 0732 610 141 – Stoica Vasile

E-mail: dansto13@yahoo.com (Daniel) ; vasstoica@yahoo.com (Vasile) ; yrygirl@yahoo.com (Irina)

Blogul lui Daniel, făcut pentru mama lui – pe care se găsesc documente medicale:

http://ajutorpentrumama.wordpress.com

MamaLuiDanielMihaelaStoica

UPDATE 12 noiembrie 2009: 18.000 de euro a primit mama lui Daniel, sponsorizare de la Petrom. Şi internarea şi programarea la operaţie: 27 noiembrie 2009, ora 13.30.

Anunțuri

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] Ajutor pentru mama lui Daniel Şansa mamei lui Daniel este la Clinica Foch din Paris, o va opera Prof.Dr. Stephan Gaillard. Mama lui Daniel, doamna Mihaela Stoica, a fost aflat acum două luni că are o tumoră cerebrală de apr. 4 cm. Diagnosticul: Meningiom de Clivus. Mama lui Daniel are 50 de ani şi este din Bacău. Din păcate, fără operaţie, mama lui Daniel poate muri. Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi: Raiffeisen Bank – Bacău RON: RO 04 RZBR 0000 0600 0794 8404 Titular: Stoica Mihaela (mama lui Daniel) EURO: RO 07 RZBR 0000 0600 1206 9783 Titular: Stoica Vasile (tatăl lui Daniel) Telefon: 0741 030 889 – Stoica Daniel; 0732 610 141 – Stoica Vasile E-mail: dansto13@yahoo.com (Daniel) ; vasstoica@yahoo.com (Vasile) ; yrygirl@yahoo.com (Irina) Blogul lui Daniel, făcut pentru mama lui – pe care se găsesc documente medicale: http://ajutorpentrumama.wordpress.com […]


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: