Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Valentina a fost. În urma ei, Raluca Ana-Maria, 21 de zile, orfană de mamă. În urma ei, Robert Marian, 8 ani, orfan de mamă

with 198 comments

RalucaAnaMaria1 RobertMarian1

Valentina Pălanici avea 30 de ani. Un soţ care o iubea, Mihai Pălanici. Un puşti haios şi năzdravan, Robert, care o iubea. Un pui de om, Raluca, care s-a născut pe 24 august 2009, care urma să o iubească.

Valentina Pălanici avea o familie, bucurii şi necazuri, realizări în viaţă şi datorii la bănci, lecţii de făcut, copil mic de alăptat, doi copii de iubit şi îngrijit, un soţ de înţeles şi de iubit, o mamă bolnavă de ajutat, o viaţă de trăit.

Valentina Pălanici a fost o femeie obişnuită din România. Un om şi atât. Care a murit pentru că aşa a vrut un alt om.

Valentina a născut al doilea copil, pe Raluca Ana-Maria, pe 24 august 2009, la Spitalul Pantelimon.

Copilul perfect sănătos, fără probleme.

La Valentina au apărut complicaţiile.

Pe 25 august 2009, Valentina era la terapie intensivă, cu transfuzii de sânge. Diagnostic: apoplexie utero-vaginală.

Valentina nu s-a mai trezit după naştere.

Pe 27 august 2009, Valentina a murit.

Valentina a fost.

În urma ei, doi copii orfani. O dramă, pentru că Robert crede că mama lui a murit din cauza naşterii. O dramă, pentru că fetiţa va creşte cu o vină care nu este a ei.

În urma Valentinei, un soţ care îşi ţine capul în pumni şi se întreabă. De ce? Ce să le răspundă copiilor, când nici chiar el, om mare, nu poate răspunde la această întrebare?

Mihai nu ştie ce să facă. Are datorie 14.000 de euro credit la bănci, Valentina era coplătitor. Mihai este încurcat în acte şi legi pentru creşterea copilului nou născut. Mama Valentinei (bunica copiilor) este pensionată pe caz de boală. Mihai are nevoie de un jurist care să îl sfătuiască, dar pe care nu îl poate plăti, pentru că nu are cu ce.

Datoriile la bănci nu i le poate plăti nimeni, că toţi avem. Dar Mihai poate fi ajutat în alt mod.

Ajutându-i pe copii. Cu lapte praf şi pampers pentru Raluca. Şi ce s-o mai putea pentru Robert. Astfel Mihai ar face economie şi ar plăti mai uşor ratele la bănci.

Despre situaţia asta fără ieşire mi-a scris o prietenă, pe 8 septembrie 2009. Ştie exact ce s-a întâmplat în spital şi situaţia familiei. S-a gândit că poate reuşim să facem rost de nişte lapte praf şi scutece pentru Raluca Ana-Maria. Prietena mea a scris unor firme de profil – niciun răspuns. Mi-a spus că asta este singura soluţie în acest moment, să scriu aici. I-a spus şi lui Mihai. Mihai a intrat pe blog şi i-a spus: „Doamne, câţi copii şi oameni bolnavi şi chinuiţi sunt, pe noi nu ne va ajuta nimeni, la câţi sunt de ajutat acolo…

Eu am un singur răspuns: Oamenii hotărăsc pe cine şi cum ajută.

Asta e.

Primul ajutor pe care pot eu în acest moment să îl ofer este să cumpăr pentru bebe nişte lapte praf şi pampers. Apoi mai văd ce pot să fac.

Povestea morţii Valentinei

Valentina a fost chemată mai devreme la Spitalul Pantelimon, de către medicul cu care urma să nască, Dr. G.C, acest medic urmând să plece în concediu. Valentinei i-a fost provocată naşterea înainte de termen. Valentina Pălinici ceruse naştere prin cezariană, însă medicul a considerat că ea poate naşte normal (aici a fost şi o remarcă oribilă din partea medicului, pe care nu doresc să o reproduc – nu face cinste nici măcar aurolacului din canale, dar unui medic…). Fără a mai aştepta rezultatul analizelor – analize care indicau că sângele Valentinei nu se coagulează -, medicul a început procedura pe masa de naştere. Valentina nu a putut naşte normal. În urma procedurilor, Valentina a avut ruptură de splină, ruptură de uter, a făcut blocaj renal şi o hemoragie puternică, a intrat în comă. Pe timpul sarcinii, analizele pe care le făcea Valentina erau interpretate la o altă clinică, la care lucra un membru de familie al medicului G.C. În urma acestor complicaţii, Valentina a murit. Stop cardiac. A fost înmormântată în cimitirul din comuna Pantelimon, judeţul Ilfov.

Copilul a cântărit 4,5 Kg la naştere. În acelaşi timp cu copilul a ieşit şi uterul.

Dumnezeu să te odihnească în pace, Valentina.

S-or găsi câţiva Oameni buni să îţi ajute copiii, ca să te poţi odihni în linişte.

Later Edit. Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi… Mihai a spus ca orice ajutor e binevenit… Multumesc din suflet!

ING Bucureşti – Sucursala Floreasca – pentru RON

Cont RON: RO 28 INGB 0000 9999 0048 0460

Titular: Palanici LILI Mihai

Piraeus Bank – Sucursala Victoria, Bucureşti, România – pentru EURO

EURO: RO 16 PIRB 4203 0961 2400 1000

Cod SWIFT: PIRBROBU

Titular: Palanici Lili-Mihai

Mihai mulţumeşte tuturor prietenilor şi oamenilor necunoscuţi din România care timp de 3 zile au donat sânge pentru Valentina: din Galaţi, Târgovişte, Piteşti, Buzău, Brăila, Câmpulung, Bucureşti.

Mihai îi asigură pe toţi că Valentina a fost o femeie sănătoasă şi puternică. Trei zile s-a luptat din răsputeri cu moartea, Valentina a vrut să trăiască pentru copiii ei.

UPDATE 17 septembrie 2009. Aseară m-am întâlnit cu Mihai şi cu Robert, la spital la Fundeni. Am mers împreună la sediul Asociaţiei P.A.V.E.L. Mihai a stat puţin de vorbă cu doamnele Olga, Flori şi Nadia. Robert, care este foarte isteţ, ne-a învăţat cum se procedează cu nişte jucării din astea mai moderne, pe care le-au adus Corina şi colegii ei. Robert este un copil foarte drăguţ, extraordinar de bine educat şi, cum spuneam, isteţ foc. Este stângaci – desenează extraordinar de bine. Are şi centura galbenă la karate. Mihai este în prezent cam în următoarea situaţie: a achitat rata la cele două bănci, adică 900 RON. De restul de bani din salariu a cumpărat rechizite lui Robert. Şi gata. Acum. Cred că am reuşit să strângem împreună în câteva zile banii pe care Mihai i-a dat la bancă luna asta:

În cont, depuşi: – 100 RON, de la Oana G., – 100 RON, de la Simona C., – 100 RON, de la Mihaela N., – 200 RON, de la Maria V., – 100 RON, de la mine. Personal: – 100 RON, de la Olga C. (aseară), – 100 RON, de la Flori (aseară). Acum 30 de minute: – 150 RON, de la Dan Sântimbreanu – îi va depune în cont. Later Edit – în cont: – 50 RON, de la Daniela N.S., – 200 RON, de la Mihaela Violeta B., – 30 RON, de la Monica V. Au intrat banii de la Dan Sântimbreanu deja.

Vă rog mult, când depuneţi, la scop să treceţi DONAŢIE sau UMANITAR, nu alimentare cont. Dacă scrieţi Alimentare cont se opreşte impozit cât casa. Vă mulţumesc!

În fotografie este Robert, pe 16 septembrie, care îi arată doamnei Olga (director asoc PAVEL) cum stă treaba cu trenurile:

RobertP

UPDATE 18 septembrie 2009. – 100 RON, de la Christina din Sibiu + pachet cu pampers şi lapte, pus azi la poştă (tot de la Christina, din Sibiu)

UPDATE 19 septembrie 2009. A sosit pachetul cu hăinuţe pentru Raluca de la Gabi, din Constanţa. Gabi, mulţumim! http://www.bogdan-andrei.blogspot.com

Mihai vă mulţumeşte din tot sufletul. Mi-a spus că toate hăinuţele care îi rămân mici bebeluşului le strânge şi le dăruieşte, la rândul său, altor copii.

UPDATE 21 septembrie 2009. – 100 RON, de la salariaţii Poştei Române, – 100 RON, de la dna/dl Olteanu, – 100 RON, de la Doiniţa Silvia Ştefan,- 50 RON, de la Roxana L.A., – 100 RON, de la Sandu Mircea D., – 20 RON de la Mirela Alina P. (au intrat banii de la Christina S. din Sibiu, depuşi pe 18). Later Edit. A sosit şi pacheţelul de la Mihaela din Constanţa – biberoane pentru Raluca şi trening pentru Robert (cu Ben 10, ştii tu Robert…). Mulţumim, Mihaela! http://andreinitas.blogspot.com Mihai vă mulţumeşte din suflet. Ieri dimineaţă a fost la cimitir. În seara asta se duce la şedinţă cu părinţii, la şcoala lui Robert. Săptămâna asta sperăm să obţimem audienţe la conducerea băncilor, poate reuşim reducerea ratelor. Later Edit. A sosit pachetul de la Christina, din Sibiu: 1 pachet mare Pampers nr. 3 (64 buc.), 2 pachete de şerveţele umede Pampers şi 2 cutii de lapte Humana nr. 1, de 800 grame fiecare. Mulţumim! De la Simona, un dar de suflet pentru Raluca: păturica albă şi costumaşul de botez alb al fetiţei ei, Sabina. Ca să îi poarte noroc. Doamne ajută! Mâine sper să mă întâlnesc cu Mihai (dacă el poate) şi să îi transmit darurile Dumneavoastră. Vă mulţumesc din suflet!

UPDATE 23 septembrie 2009. În seara asta mă întâlnesc cu Mihai, ieri nu s-a putut, au fost în vizită cei de la protecţia copilului (totul a fost în regulă). Dar mai bine azi, pentru că are şi Cornelia un cadou pentru ei. Later Edit – de la Cornelia 100 RON (mi i-a dat mie la spital, la Budimex)

UPDATE 24 septembrie 2009. Astăzi Raluca împlineşte o lună. Îi urăm La mulţi ani, să crească mare şi sănătoasă. Iar lui Mihai îi dorim multă putere. Să îşi crească puii şi să fie mândru de ei. Later Edit. Mihai mă roagă să vă transmit: „Vă mulţumesc din tot sufletul şi vă doresc să aveţi parte doar de bucurii şi sănătate. Oameni pe care nu i-am cunoscut niciodată – şi cărora nici nu ştiu cum să fac să le mulţumesc mai mult – m-au ajutat şi mă ajută în continuare. Din suflet vă spun că orice sprijin, fie el cât de mic, mă ajută cum poate nici nu vă imaginaţi. Şi cum nici eu nu mi-aş fi imaginat vreodată…”. Astăzi m-am văzut cu Mihai, copiii au primit deja cadourile. Şi eu vă mulţumesc din suflet. Că îi ajutaţi şi pentru că aţi avut încredere în mine. Mihai a reuşit să ajungă azi la bancă: – 300 RON, de la Isabelle B., 21.09.2009 – nu sunt eu 😀    , – 20 RON, de la Loredana D., 21.09.2009, – 100 RON, de la dna/dl Spinei, 22.09.2009, – 30 RON, de la Ana Violeta M, 23.09.2009, – 290 RON, de la Irina şi Alin S., 23.09.2009, – 100 RON, de la Theodora şi Ofelia Aur, 23.09.2009, – 100 RON, de la Andreea Aura I., 24.09.2009, – 10 RON, de la Daniela H., 24.09.2009, – 50 RON, de la Cătălina Sofia D., 24.09.2009, – 200 RON, de la Radu Sergiu, 24.09.2009, – 50 RON, de la Nicolae Ciprian C., 24.09.2009, – 100 RON, de la Radu Sergiu D., 24.09.2009, – 70 RON, de la Diana S, 24.09.2009, – 100 RON, de la Cristiana Antoanela C, 24.09.2009, – 100 RON, de la Monica A.F, 24.09.2009, – 10 RON, de la Anca I., 24.09.2009. Vă mulţumim din tot sufletul!

UPDATE 28 septembrie 2009. Pentru prietenii care au cerut un cont în euro, pentru a dona din străinătate:

Piraeus Bank – Sucursala Victoria, Bucureşti, România

EURO: RO 16 PIRB 4203 0961 2400 1000

Cod SWIFT: PIRBROBU

Titular: Palanici Lili-Mihai

UPDATE 28 septembrie 2009: – 30 RON, de la dl./dna. Florescu, 25.09.2009, – 500 RON, de la Dragoş Graţian P., 25.09.2009, – 50 RON, de la Mircea T., 25.09.2009, – 500 RON, de la Oana Adriana D., 28.09.2009, – 50 RON, de la Teodore E.T., 28.09.2009, – 50 RON, de la Dumitru B., 28.09.2009, – 500 RON, de la Gabriela M., 28.09.2009, – 500 RON, de la dl./dna. Manolescu, 28.09.2009. Mihai vă mulţumeşte tuturor!

UPDATE 29 septembrie 2009. De multe ori oamenii sunt tentaţi să îşi exprime gândurile prin cuvinte cu grijă alese – „cosmetizate”. Eu mi-am zis mereu că cel mai bine este să le scriu aşa cum sunt ele, simple. Adevărate. Mihai ne spune: „Să ştiţi că am intrat în bani. Sâmbătă voi face pomana de 40 de zile şi dacă nu primeam aceşti bani nu aveam cu ce. Oricum, nu ştiu cum să îmi exprim recunoştinţa faţă de toţi aceşti oameni… Vă mulţumesc din suflet”.

UPDATE 3 octombrie 2009. Săptămâna asta (mai precis miercuri) am primit pachetul cu hăinuţe de la Gabi, de la Constanţa, prin poştă. M-am întâlnit cu Andreea şi cu soţul ei apoi cu Robert, care au adus hăinuţe şi alte lucruşoare de bebe. Mulţumim! Mulţumim doamnei Nicoleta şi domnului dr. Laris pentru ajutor. Am vorbit miercuri seara la telefon cu Mihai, făcea pregătiri pentru pomană şi am decis să ne întâlnim săptămâna care urmează.

UPDATE 13 octombrie 2009. Scuze de întârzierea cu care scriu, am avut probleme cu net-ul. Săptămâna trecută m-am întâlnit cu Mihai, deja am trecut la schimb de lucruşoare. Mihai a primit lucruşoarele de la prieteni (Gabi, Andreea, Robert), iar Mihai mi-a adus, la rândul său, hăinuţe de la Raluca şi Robert rămase mici, pe care le-am dus deja copiilor, la spitale, oncologie Fundeni şi Budimex, dar şi jucării, pe care le-am dus copiilor de la Budimex – oncologie – aici.

Redau mai jos sumele intrate în contul lui Mihai până pe 30 septembrie 2009, urmând ca el să treacă pe la bancă azi, pentru actualizare. – 300 RON, de la Cornelia I., 29.09.2009, – 100 RON, de la Anca P., 29.09.2009, – 100 RON, de la Florica N., 29.09.2009, – 100 RON, de la Izabela L., 29.09.2009, – 500 RON, de la Ioan D., 30.09.2009, – 100 RON, de la Cătălina B., 30.09.2009, – 20 RON, de la Cosmina Oana Viorica S., 30.09.2009. Vă mulţumim!

UPDATE 26 octombrie 2009. Bănuţii trimişi în continuare în contul lui Mihai, pentru care vă mulţumim din suflet: – 50 RON, de la Alina B., 01.10.2009, – 80 RON, de la Oana şi Firica, 01.10.2009, – 250 RON, de la Andrei Ionel I., 06.10.2009, – 150 RON, de la Ion Sima Geani D., 08.10.2009, – 200 RON, de la Ioana C., 12.10.2009, – 100 RON, de la Ioana W., 15.10.2009, – 200 RON, de la Ana Maria R., 19.10.2009, – 100 RON, de la Mihaela M.G., 19.10.2009. Urmează ca Mihai să se uite azi şi în contul în euro, în care doamna Oana din Germania a trimis 25 de euro, pe 1 octombrie 2009. Copiii sunt bine, Mihai caută un vaccin pentru Raluca. Apoi încep să se pregătească pentru botez. Doamne ajută!

UPDATE 4 noiembrie 2009. Raluca a fost creştinată sâmbăta trecută:

RalucaBotez

Mihai vă mulţumeşte din tot sufletul pentru tot sprijinul, mi-a spus că fără dumneavoastră, toţi oamenii care l-au ajutat moral şi material  nu ar fi reuşit să treacă prin multe momente dificile şi stânjenitoare.

Doamne ajută şi în continuare!

P.S. Au intrat cei 25 de euro in cont, de la doamna Oana din Germania. Mulţumim!

RobertMarian2

RalucaAnaMaria2

Anunțuri

198 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buno…
  nu stiu ce sa scriu ce sa spun… 😦
  Am de la Isabella hainutze ,unele imbracate doar odata si jucarii (zornatitori).Multe f multe am donat deja unor copilasi din zona.
  Ai adresa lor …?da-mi-o …pls
  Doamne ajuta!

  Gabi(2*mama)

  12 Septembrie 2009 at 12:25

  • Gabi, am să îl întreb pe Mihai dacă are nevoie de hăinuţe şi apoi îţi spun cum procedăm.

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 13:46

   • buna, isabella. noi am avea hainute si paturi, biberoane si lapte, daca mai are nevoie de asa ceva.

    o parte din hainute sint albastre, pentru ca noi avem un baiat. nu stiu daca le vrea chiar si asa.

    daca da, te rog da-mi o adresa exacta unde sa le trimit cu posta.

    multumim,
    stefan (piticul), cristina si dan

    cristina

    21 Octombrie 2009 at 13:22

    • Cristina, nu contează culoare, ci dimensiunea… Raluca creşte ca din apă, deja am început să îi strângem lucruşoare pentru un an. Mihai mi-a adus ce a ramas mic şi am dus altor copii. Îţi trimit un mail – dacă adresa este cea pe care ai lăsat-o la comentariu?

     isabellelorelai

     21 Octombrie 2009 at 13:56

  • Gabi, ok, trimite pe adresa mea dacă poţi.

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 21:51

   • ok,anunt cand pleaca de la mine…
    Doamne ajuta!

    Gabi(2*mama)

    13 Septembrie 2009 at 16:44

    • Mulţumesc, Gabi. Iar eu te anunţ când soseşte şi imediat rezolv.

     isabellelorelai

     13 Septembrie 2009 at 16:52

     • Buno,iarta-mi intarzierea…
      dar a inceput si Bodo gradinita…caut de 3 zile logopedul…
      dar gata am pus la ora 8,la posta coletul spre tine.Cand il ridici ai grija ca-i greutz 🙂 cca 6kg

      Doamne ajuta!

      Gabi(2*mama)

      16 Septembrie 2009 at 09:04

     • Gabi, mulţumesc.
      Lasă că sunt obişnuită cu greutăţile… 😀

      isabellelorelai

      16 Septembrie 2009 at 09:15

     • Gabi, a sosit pachetul, l-am luat.
      Am updatat si pe postare.
      Mai astept sa soseasca 2 pachete luni (de la Constanta si Sibiu), marti ma intalnesc cu Mihai si ii dau tot.
      Multumesc

      isabellelorelai

      19 Septembrie 2009 at 13:27

  • unde locuieste aceasta familie? in Bucuresti? cum se pot dona haine, jucarii, rechizite pt Robert? va multumesc.

   ileana

   21 Septembrie 2009 at 16:25

   • Doamna Ileana, în Pantelimon, lângă Bucureşti. Până acum am strâns eu donaţiile pentru copii, la rugămintea lui Mihai, care nu are timp să ajungă la poştă sau în alte locuri, fiind prins cu serviciul, cu alergătura pentru acte, dosare, bănci, lecţii cu copilul, dus şi luat copilul de la şcoală, dus cu copilul cel mic la medic etc etc.
    Am primit până acum 2 pachete din Constanţa, unul din Sibiu şi unul din Sighet. Eu sunt din Bucureşti. Dacă doriţi să mi le încredinţaţi, eu i le transmit lui Mihai, când strâng mai multe. Mâine, de exemplu, încerc să mă întâlnesc cu el pentru primele daruri primite. În funcţie de răspunsul dumneavoastră, vă comunic pe mail cum procedăm. Vă mulţumesc!

    isabellelorelai

    21 Septembrie 2009 at 22:29

   • Buna ziua. Multumesc pentru raspuns. Eu sunt din Pl dar stau in Buc. ne putem intalni lunea viitoare (dupa 18 pentru ca eu atunci ies de la serviciu) sa va dau cate ceva pentru copilasi? ma puteti contacta pe adresa mea de mail. astept mail de la dumneavoastra. multumesc. Ileana

    ileana

    22 Septembrie 2009 at 11:01

 2. ……….

  Jamilla

  12 Septembrie 2009 at 13:25

 3. Prin intermediul meu, doamna Nicoleta Banarescu vine in ajutorul lui Mihai si al micutilor cu 100 de lei.
  Daca avem credinta ca din putin cate putin facem mult vom putea ajuta.

  elena

  12 Septembrie 2009 at 13:36

  • Elena, mulţumesc ţie şi doamnei Nicoleta. Am să fac şi eu la fel, am să îi dau banii luni, rapid, să cumpere Mihai ce trebuie. Apoi aflu tipul de lapte şi numărul de la scutece. Cine ştie…

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 13:44

 4. Pe 30 martie 1938 s-a născut mama mea.
  Se numeşte Elena.
  La 2 ore de la naştere, mama ei, care se numea tot Elena, a murit. Avea 36 de ani, era dintr-o familie de învăţători din Basarabia (bunicul era tot învăţător).
  Mama mea ştia că mama ei a murit din cauza unei infecţii rapide, nu i s-a putut scoate placenta. Moaşa, parcă, nu s-a priceput.
  De când „o cunosc” eu pe mama mea, adică de când am început să am amintiri, am auzit doar atât: mai bine muream eu şi trăia mama.
  Toată viaţa, mama a fost marcată de acest fapt.
  Toată copilăria, adolescenţa, întreaga mea viaţă a fost marcată de acest fapt. De durerea mamei mele. Pe mama a măcinat-o şi gândul că nu ştie unde este mormântul bunicii, să poată aprinde o lumânare la crucea ei.
  Mama mea şi cu mine avem două amintiri de la o mamă şi bunică pe care nu am cunoscut-o niciodată: o fotografie şi o icoana.
  Şi gândul că va veni timpul să o cunoaştem, în altă lume.
  În rest doar lacrimi.
  În fotografia veche, împreună cu bunica mai erau doi copii. O fetiţă, Clara, care a murit imediat după ce a murit bunica. Clara avea 3 ani. Un băiat, nu mai ştiu cum se numea. După ce a murit bunica s-a dus în grajd şi s-a spânzurat. Avea 12 ani.

  isabellelorelai

  12 Septembrie 2009 at 14:25

 5. Fara cuvinte! pentru durerea prezenta si viitoare a acestei familii! pentru incalificabila purtare a medicului care a asistat-o pe Doamna Valentina!
  Doresc acum sa ajut acum, personal, cu 100 lei si sper sa pot si in viitor (dar spuneti-mi cum si unde) si la fel, dorim sa ajutam si ca organizatie, din cand in cand!
  Multumim tuturor celor ce au vizitat copiii din spital sau i-au ajutat!!!
  Ma iertati ca nu am retinut toate numele si de aceea nu le mentionez aici, dar a fost o onoare sa va cunoastem!! Stiti dumneavostra, cine sunt cei / cele la care ma refer!!
  Multumim d-na Isabela!

  Olga Cridland

  12 Septembrie 2009 at 14:36

  • Doamna Olga, luni vreau să îl sun pe Mihai şi să mă întâlnesc cu el când poate el. Mulţumesc din suflet! Până atunci ne organizăm.
   În ordinea sosirii au fost joi la PAVEL:
   Andreea – voluntară la PAVEL tot de joi, Ioana, Maria C. (as M.A.M.E.), Mariana C. (as M.A.M.E.), Elena Sbircea, Alexandra Drăgoi, două doamne foarte drăguţe care au plecat mai repede şi nu am aflat cum se numesc (l-au dus pe Radu cu maşina) – şi îmi cer scuze pentru asta, pot să vă spun că au ajuns pe blogul meu de pe blogul Cristinei Dinu – şi domnul Florescu, tăticul lui Ştefănuţ.
   Am fost mesagerul doamnelor Irina Floarea şi Nicoleta, care au trimis cadouri pentru copii, al doamnelor L. Şi Maria V. care au trimis bani pentru Radu.
   L fiind doamna care are fetiţa de aceeaşi vârstă cu Andra. Dar care nu a putut veni pentru că era la înmormântarea bunicului ei, la Botoşani.
   Ieri, la ora 19.00, a fost Imelda. I-a dus lui Ştefan o… orgă. Să nu râdeţi, e orgă adevărată. Nu a reuşit să facă rost de chitară. Le-a dus cadouţuri Andrei şi lui Alexandru. Imelda vrea şi ea voluntar la PAVEL, a terminat arte plastice, vrea să îi înveţe pe copii să picteze, modeleze etc

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 14:53

 6. Isa, m-ai marcat crunt astazi. De aceea si punctele de suspensie anterioare….Isabela… si stii ca ti-am spus la Brux, daca voi avea o fetita, o va chema Elena, ca pe bunica mea paterna …. iar acum aflu ca si tu ai avut Elena in familie….

  Jamilla

  12 Septembrie 2009 at 15:38

  • Mama e Elena, încă.
   Bunica maternă a fost Elena, Dumnezeu să o odihnească – cea pe care nu am cunoscut-o.
   Bunica paternă a fost Elena, Dumnezeu să o odihnească. Dânsa m-a crescut. O iubesc dincolo de moarte. Era alintată Lina…

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 15:53

 7. off topic – ma ierti- : cautai in blogul tau de ma zburlii si nu reusii. Imi poti trimite in mail codul banner pt stefanel (ai banner mic cu poza lui cu stefanel) si codul banner pt bannerul mic cu fabian, le ai in stanga blogului si daca dau click , ma duce la articole dar nu gasesc codurile.

  Jamilla

  12 Septembrie 2009 at 15:50

 8. Doamne Dumnezeule….

  Simona

  12 Septembrie 2009 at 16:41

 9. Încă 100 RON de la Mihaela, prietena mea.

  isabellelorelai

  12 Septembrie 2009 at 17:14

 10. cu „ai avut” ma refeream la bunicuta ta pe care nu ai cunoscut-o, stiu ca mamica ta este. Multa santate si te imbratisez din toata inima.

  Jamilla

  12 Septembrie 2009 at 18:09

 11. Cunosc aceasta pagina de-abia prin Cristi Ionut Racz, care a „aparut” aici, cu cateva luni in urma. De atunci citesc regulat ce se scrie aici si gasesc aproape de neimaginat puterea de a afla si ajuta atatia oameni necajiti, atunci cand mie mi se rupe inima numai cand citesc povestea a „numai” unui copil sau a unui om.
  Eu am un baietel de 6 ani la care, normal, ii raman mereu hainele mici. Mai am si colegi la servici cu copii care cresc. As trimite in Romania, la o adresa de unde se pot redistribui aceste lucruri. Exista o astfel de adresa? De obicei sunt hainute de bumbac, care cu siguranta se mai pot folosi.

  Mitrohin

  12 Septembrie 2009 at 19:56

  • Domnule Mitrohin, dacă pomeniţi de bietul Cristi, Dumnezeu să îl odihnească în pace – înseamnă că sunteţi din Germania. Cred…
   Eu am să vă spun ce fac aici, în Bucureşti. Atunci când prietenii mei strâng lucruşiare şi jucării, mă ajută şi mi le aduc acasă. Fiul meu strânge şi el de la prietenii lui şi de la colege. Mai am o prietenă la Sighet, care la un moment dat şi-a călcat peste ruşine şi mi-a spus că şi ea are de trimis, dar nu are bani mereu pentru poştă. Am zis că plătesc eu. Aşa că ea la pune la Fan Curierul din Sighet şi le primesc acasă, unde plătesc eu la primire. Când rămân eu fără bani, mai plăteşte ea. Asta e, nu e nicio ruşine. Lucrurile (şi jucăriile) le împrospătez şi le duc la spital la Fundeni, unde are sediu Asociaţia PAVEL. Sunt 220 de copii bolnavi şi săraci, în 3 spitale, care le aşteaptă, şi nu doar ei. Pot să întreb doamnele de la PAVEL dacă pot primi pe adresa asociaţiei?

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 21:15

   • Buna Isabelle,

    Sunt Corina Mitrohin:-). Da, locuim impreuna cu baietelul nostru in Germania. Noi am putea trimite prin firma de transport Atlassib, de la Freiburg la Bucuresti. De acolo ar trebui sa mearga cineva si sa ridice pachetul respectiv. Noua ne-ar trebui un nume, un numar de telefon. Si cam asta ar fi in principiu. Poate ne trimiti pe email aceste date. Voi incerca sa mai fac cunoscuta romanilor din Freiburg pagina ta despre care nu pot decat sa spun: jos palaria…!
    O zi frumoasa,

    Corina

    Mitrohin

    17 Septembrie 2009 at 13:09

   • Buna dimineata Isabelle, am trimis ieri doua cutii prin Atlassib la Bucuresti-Brezoianu. Cred ca cel tarziu vineri ar trebui sa ajunga la Bucuresti Brezoianu, 021-3110113, Str. Brezoianu, nr. 31-33. Cred ca se poate telefona acolo si intreba daca a ajuns deja coletul. Sper ca macar cateva din lucrurile trimise sa fie cuiva de folos.

    Corina Mitrohin

    7 Octombrie 2009 at 10:00

 12. am trimis un mesaj catre o prietena avocat, poate ii da un sfat lui MIHAI…deocamdata doar atat am putut sa fac…voi scrie si pe blogul meu…Doamne, ajuta!

  adriana

  12 Septembrie 2009 at 22:35

  • Orice ajutor, cât de mic, este bine venit. Aşa a spus Mihai. Deci şi un sfat. E o dramă în familia asta… Doamne…

   isabellelorelai

   12 Septembrie 2009 at 22:39

   • buna ziua,

    am strans cateva sacose de hainute si jucarii pt fetita si rechizite pentru Robert. As avea nevoie de nr de kg pt a putea cumpara pampers si lapte. Zilele urmatoare vor mai veni cateva transe de hainute si scutece. Avem o cunostinta avocata care vrea sa intre in contact cu Mihai si isi ofera serviciile gratuit pentru a-l reprezenta la proces. Daca ne puteti spune ce-i mai trebuie baietelului pentru scoala, rechizite sau alte lucrusoare pentru a fi cumparate cat mai curand.

    Andreea

    25 Septembrie 2009 at 10:24

    • Andreea, buna ziua,
     Este simlu cu Raluca: la pampers trecem deja la numarul 3, iar laptele este Humana 1 – pana la 6 luni. Cum implineste 6 luni trece la Humana 2.
     Ii spun lui Mihai imediat si iti trimit mail, sa vedem cum procedam. Doamna avocat se pricepe cumva si la contractele cu bancile? Este vorba despre Piraeus si Garanti. Se pot reesalona ratele, dar avem o intrebare: avand in vedere ca Valentina era coplatitor, se poate scadea ceva din asigurarea aceea? Aici ne-am incurcat. Mihai va va da mai multe amanunte si despre dosar, un domn avocat s-a oferit sa il reprezinte pro bono, dar mai multe pareri nu strica niciodata. Multumesc! Va trimit mail imediat.

     isabellelorelai

     25 Septembrie 2009 at 11:44

     • Doamna Cornelia,
      Sunt Dana, prietena Ofeliei, si doresc sa daruiesc patutul oricarui copil care are nevoie de el. De asemenea, la patut avem si saltea Durflex, cu o parte rigida (pe care se tine copilul pana la 6 luni, pentru formarea coloanei vertebrale; eu l-am tinut pe fiul meu pana la 1 an) si o parte moale si inca cateva lucruri pentru bebelusi. Puteti sa imi scieti pe adresa danaantochi@yahoo.com si luam legatura.
      Ganduri alese

      Antochi Dana

      25 Septembrie 2009 at 23:00

     • Iti multumesc mult, Dana!

      ofelia

      26 Septembrie 2009 at 20:07

 13. of,doamne bietii copilasi,bietul tata…cat de nedreapta este viata asta…isa,vreau si eu sa ofer 100 ron,dar nu stiu unde si cum,te rog daca poti sa-mi dai detalii….doamne,da-i putere lui mihai sa treaca peste aceasta incercare bsa-si poata creste copilasii

  mihaela oprea

  12 Septembrie 2009 at 23:06

 14. Daca pot ajuta cu formularea plangerii de malpraxis,stii unde ma gasesti Isabelle.Si pot ajuta si cu un sfat in ce priveste birocratia asta…
  Si o sa incerc si un ajutor material,inca nu stiu sub ce forma va fi…Dar sunt aici.

  Romanian Malpraxis

  12 Septembrie 2009 at 23:25

 15. sunt mihai….sunt si nu sunt cel ce scrie acest comentariu…daca avetzi o solutie prin care dumnezeu ne va calauzi si ne va arata ce trebuie sa facem |:va rog sa nu ezitati sa ne aratati calea cea cu rezolvare. si daca cineva ajuge acolo „sus” va rog sa intrebatzi pentru mine doar atat:

  MIHAI

  12 Septembrie 2009 at 23:50

 16. DE CE A TREBUIT ASTA…DE CE?

  MIHAI

  12 Septembrie 2009 at 23:53

  • Nu a trebuit, Mihai, nu a trebuit…
   Dumnezeu s-a întors o secundă spre altcineva, să îl ajute. S-a bazat pe oameni, că îşi vor face treaba cum trebuie. Doar că acel „om” habar nu avea… Nici de Dumnezeu, nici că e om. Şi atunci…

   isabellelorelai

   13 Septembrie 2009 at 00:10

 17. … Mihai a spus ca orice ajutor e binevenit… Multumesc din suflet!
  ING Bucureşti – Sucursala Floreasca
  Cont RON: RO 28 INGB 0000 9999 0048 0460
  Titular: Palanici LILI Mihai

  isabellelorelai

  13 Septembrie 2009 at 00:07

 18. Încă 100 RON de la Oana, prietena mea. Îi pune luni în cont.

  isabellelorelai

  13 Septembrie 2009 at 09:56

 19. Mihai…
  …Aceasta durere imensa din viata voastra trebuie sa va uneasca foarte strans… pe tine si copiii tai
  Sa stii ca iti scriu plangand, pentru ca intr-un fel ma regasesc si eu in povestea voastra …
  Stiu ce inseamna sa fii si mama si tata…Asa a fost pentru noi tata…
  Dupa moartea mamei mele (s-a sinucis cand eu aveam 17 ani), m-am invinovatit ca in acele clipe eu vorbeam la telefon cu o colega despre lectii iar in camera alaturata mama mea se pregatea sa plece…
  Nu l-am invinovatit niciodata pe Dumnezeu de cele intamplate…m-am rugat mereu pentru a ma putea ruga cat mai mult…
  Ma voi ruga si pentru voi sa iesiti la liman, dar trebuie sa te rogi si tu, cum poti, cat poti.
  Sa nu te lasi coplesit, trebuie sa lupti pentru copii si vei descoperi ca esti mult mai puternic decat crezi.
  DOAMNE, AjUTA!…
  Nu esti singur si sunt convinsa ca toti cei care iti scriem aici ne gandim cum sa te ajutam

  adriana

  13 Septembrie 2009 at 15:51

 20. Isabelle,
  cei din tara unde pot depune?Contul dat este doar pentru Bucuresti? Vreau sa ajut .

  Elisa

  13 Septembrie 2009 at 16:36

  • Elisa, dacă ai o sucursală ING la Timişoara, acolo se rezolvă.
   Toate datele pe care le-am scris (Bucureşti, sucursala Floreasca) sunt necesare la ghişeu la bancă, să ştie funcţionarul că e ok.
   Dacă nu, se poate face şi transfer. Adică mergi la orice bancă (BRD, BCR etc), dar până în ora 12.00 sau 13.00. Din păcate se percepe un comision de 5 sau 10 RON.
   Mulţumesc mult!

   isabellelorelai

   13 Septembrie 2009 at 16:42

 21. Ti se pare grea crucea ta? Mihai ce sa mai spuna?!
  http://adriana-dardindar.blogspot.com/2009/09/ti-se-pare-grea-crucea-ta-mihai-ce-sa.html

  Incepand de maine, voi adauga inca patru nume la pomelnicul ce il dau cand merg la Sfanta Liturghie: trei la vii si unul la adormiti: Mihai, Robert-Marian si Ana-Maria pentru ca ma rog la Dumnezeu sa le aline durerea…Valentina, sotie si mama, care de trei saptamani a plecat de langa ai ei.

  Am aflat despre familia lor aseara si tot incerc sa gasesc cele mai potrivite cuvinte pentru a va convinge sa ii ajutati…nu stiu ce as putea sa spun mai mult decat a scris Isabela…acest barbat, Mihai, are de purtat o mare cruce…fara ajutorul Lui Dumnezeu si a celor ce cred in El, nu o va putea duce si e pacat, pentru ca de el se agata doua suflete: baietelul are 8 ani si fetita doar 3 saptamani…va rog, pentru cateva minute sa intrati pe blogul Isabelei

  adriana

  13 Septembrie 2009 at 16:47

 22. Nu ştiu dacă ştiţi, dar unii oameni se ruşinează atunci când ajung într-o situaţie grea şi au nevoie de sprijin.
  Un om din acesta sunt eu.
  Altul este Mihai.
  Şi mai ştiu câţiva.

  Mi-am adus aminte de o poveste frumoasă pe care mi-a trimis-o Monica.
  Monica Bunaciu, care a avut leucemie şi acum este ok. A cerut ajutor, a fost ajutată iar acum ajută insutit, la rândul său.

  Poveste pentru Mihai şi copiii lui.

  Un pahar cu lapte

  Într-o zi oarecare, un tânăr sărac care vindea din poartă în poartă diferite obiecte pentru a-şi plăti studiile la facultate, constată că în curând foamea îl va învinge. În buzunare găsi doar o monedă cu care nu-şi putea cumpăra nici măcar o felie de pâine. Tânărul se gândi să ceară ceva de mâncare primului om care îi va deschide uşa. La următoarea casă din sat îi deschise o femeie foarte frumoasă. Tânărul se pierdu cu firea şi în loc de mâncare ceru un pahar cu apă.
  Femeia plecă spre bucătărie. Se gândi mai bine şi îi aduse un pahar cu lapte.
  Tânărul bău laptele încet, mulţumi şi o întrebă apoi pe femeie: „Cât vă datorez?”. „Nu îmi datorezi nimic, mama ne-a învăţat că trebuie să fim mereu buni cu cei care au nevoie de noi” îi răspunse femeia. Tânărul mulţumi din nou şi plecă.
  Când Howard Kelly plecă de la casa aceea, nu doar că se simţi uşurat, dar şi încrederea în Dumnezeu şi în oameni deveni mai puternică. Era în situaţia de a-şi abandona studiile din cauza sărăciei.
  Anii au trecut.
  Femeia se îmbolnăvi iar medicul din sat a hotărât să o trimită la spitalul din oraş, la Dr. Howard Kelly, un specialist renumit. Când medicul auzi numele satului din care venea pacienta, o amintire plăcută îi reveni în memorie. Dr. Kelly merse direct în salonul pacientei şi o recunoscu pe cea care, cu ani în urmă, îi redase încrederea în omenie. Medicul a hotărât pe loc să îi salveze viaţa cu orice preţ. Femeia a fost operată şi salvată.
  Înainte de a fi externată, medicul ceru factura pentru a aproba cheltuielile medicale. Dr. Kelly notă ceva pe marginea facturii, o semnă şi o trimise pacientei. Femeia se temu să o deschidă. Ştia că din acel moment trebuia să muncească din greu, tot restul vieţii, pentru a putea plăti costurile tratamentului.
  Femeia îşi învinse teama şi deschise plicul. Pe marginea facturii scria:
  Plătită integral acum mulţi ani, cu un pahar cu lapte.
  Semnat: Dr. Howard Kelly.

  isabellelorelai

  13 Septembrie 2009 at 16:48

  • frumoasa poveste…o stiam dar ma impresioneaza de fiecare data cand o citesc…si mai stiu si ca atunci cand faci ceva, sa te gandesti ca faci pentru Dumnezeu.

   adriana

   13 Septembrie 2009 at 16:52

   • Adriana, sau poate că ne-a pus Dumnezeu, că singur nu mai face faţă.
    Dar ştii de ce îţi place? Pentru că este reală.
    Poate că peste 20 de ani…

    isabellelorelai

    13 Septembrie 2009 at 16:58

   • pai ai mare drepatae…Dumnezeu lucreaza si prin oameni…noi sa acceptam sa fim de ajutor si le rezolva Dumnezeu pe toate

    adriana

    13 Septembrie 2009 at 17:22

    • Adriana, am rezolvat ceva cu un avocat de la o asociaţie. Deocamdată e ok. Dacă ne împotmolim îţi zic.

     isabellelorelai

     13 Septembrie 2009 at 17:27

     • OK…si eu am terminat acum de postat vreo 20 de mesaje pe la comentarii

      adriana

      13 Septembrie 2009 at 17:53

 23. Draga isabela, urmatorul pas va fi sa trec pe la cateva bloguri zilnic si sa le invit sa citeasca…am invatat ca oamenii, daca afla, ajuta…Doamne, ajuta!

  adriana

  13 Septembrie 2009 at 16:49

 24. […] Valentina a fost. În urma ei, Raluca Ana-Maria, 21 de zile, orfană de mamă. În urma ei, Robert M… […]

 25. Mihai,uneori ne simţim atât de singuri!!!…
  Doar ne simţim aşa, că în realitate nu suntem singuri…Ne însoţesc amintirile dragi, prieteniile tăcute, visele cele mai frumoase…

  Cândva, pe o cruce, Cel ce a ştiut ce e iubirea fiind El Însuşi Iubire, a rămas singur…absolut singur strigând în dureri ,,Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, de ce m-ai părăsit?”…El ştie ce e cea mai grea singurătate…De atunci nu mai lasă pe nimeni singur…El se află în bucuria noastră şi în durerea noastră, El ne însoţeşte şi în vis şi în dor…El e pe mare când pare că am naufragiat…E pe munte când pare că ceilalţi au adormit…E în vale când ceilalţi pare că ştiu doar să cânte…
  El ne e aripa nedespărţită!
  El ne e iubirea statornică!
  El ne e visul împlinit!

  Mihai, uită-te în urmă şi vei vedea o singură urmă de paşi…paşii Lui…pasii Domnului Iisus
  Uită-te şi alături…

  Apoi mediteaza putin la cuvintele acestea:

  ” Înduratule şi nepreţuitule Prieten al tinereţii mele, marile iubiri se pot vedea numai în clipa marilor hotărâri?
  Iubirea care îşi poate târî marile ei aripi prin praful nedespărţirii de cealaltă este adevărata iubire.
  Abia atunci Ţi-am văzut-o.
  Atunci Ţi-am văzut minunea dragostei Tale pentru mine, nemărginirea milei tale, starea mea jalnică, spaima Ta pentru soarta şi viitorul meu.
  Ai dat la o parte zidul care ne despărţea şi ai trecut înapoi la mine, peste muntele de gheaţă care se prăbuşise între noi.
  Ţi-ai strâns aripile mari şi puternice şi Te-ai aşezat iarăşi resemnat şi milostiv lângă mine, cuprinzându-mi capul obosit la Pieptul Tău.
  Ştergându-mi lacrimile neputincioase şi calde ce îmi şiroiau pe mâinile Tale, mi-ai zis:
  – Nu mai plânge! Rămân şi Eu.
  Nu pot să merg fără tine. Nicidecum nu pot să te las. Cu nici un chip nu pot să te părăsesc.
  Te voi aştepta până vom putea merge iarăşi împreună.
  Nu pot pleca singur.
  Mi-am rezemat capul pe umărul Tău puternic şi bun.
  Am simţit toată inima topindu-se în mine.
  Mi-am plecat şi mai mult faţa, pentru ca lacrimile mele să poată curge şi mai din plin, nevăzute, în poala Ta.
  Soarele vieţii mi s-a ivit strălucind din nou, înviindu-mă ca dintr-o moarte înspăimântată.
  M-am ridicat din prăbuşirea mea şi, începând din nou să nădăjduiesc, încercam să mă înalţ spre credinţa mea cea dintâi.
  O, Mântuitorul meu, Prietenul tinereţii şi salvării mele, eu nu pot acum. Dar Tu ştii că eu doresc atât de mult să vină vremea să pot.
  Nu pot să zbor acum, dar mă voi târî pe urmele Tale, oricât de aspru va fi drumul meu după Tine.
  Şi oricât de adânc îmi vor sfâşia pietrele ascuţite tălpile picioarelor mele slabe.
  Nu mai pot trăi în singurătate.
  Singura mea dorinţă este să mor sau să trăiesc lângă Tine.
  Dar, Dumnezeul meu slăvit, cât de neputincios îmi este sufletul şi cât de legată inima!
  Ce înalt este muntele dragostei Tale şi ce sus este este vârful lui însorit!
  Când îl vom putea sui noi oare şi când voi ajunge, în sfârşit, acolo unde ar trebui să fiu acum de mult?
  Iată, dacă dau, de ce mai cântăresc?
  Dacă lupt, de ce îmi mai număr rănile?
  Dacă iubesc cu adevărat, de ce îmi mai număr rănile?
  Dacă iubesc cu adevărat, de ce mai aştept să mi se răspundă la fel?
  De ce mai sunt încă şi acum atât de mult tot eu şi atât de puţin Tu? Deşi ştiu atât de bine ce trebuie să fiu şi să fac!
  Astupă-mi mai repede, Iubitule, văile mele adânci şi coboară-mi mai repede muţii Tăi înalţi.
  Îndreaptă-mi mai deplin căile mele strâmbe şi netezeşte-mi mai frumos drumurile zgrunţuroase.
  Ca să ajung o dată cu Tine unde ar fi trebuit să fiu de mult.( Traian Dorz ,,Prieten tinereţii mele” )

  P.S. Desi nu te cunosc, simt ca est un tata minunat, stiu ca niciodata nu vei face gresala pe care a facuto tatal meu, atunci cand in ziua cand impineam un an, mama a plecat la cer.
  Ani si ani, dupa aceea, m-a considerat vinovat…si m-a durut…pentru ca o iubesc pe MAMA chiar daca nu am apucat sa o cunosc.
  Datorita ei, eu astazi pot sa-ti scriu Mihai acest mesaj.
  Ai incredere in Dumnezeu, nu stim de ce a trebuit sa se intample asa.

  Sorin M.

  13 Septembrie 2009 at 21:19

 26. Isabelle am si eu hainute pentru bebelina mica si frumoasa. Am sa il sun pe Mihai (tatal) sa vedem cum facem…Sincere pareri de rau pentru mamica…ma doare sufletul. Stiu ca si eu am fost la un pas de a nu mai langa copilasii mei tot din neatentia unei d-ne doctor care a confundat un embrion oprit in evolutie cu un fibrom mic…

  marybell

  13 Septembrie 2009 at 21:33

  • Maria,
   Ai numărul lui Mihai?
   Sau ţi-l dau?
   Astăzi se duce cu puştiul la şcoală, apoi o duce pe fetită la control, la budimex.

   isabellelorelai

   14 Septembrie 2009 at 09:19

 27. Aici si aici, am facut un pas, Mihai, sunt alaturi de tine, ma voi ruga lui Dumnezeu sa ma ajute sa fac si alti pasi pentru a te ajuta, putin cu putin ne putem face crucea mai usoara.

  Sorin M.

  13 Septembrie 2009 at 21:57

 28. … poate nu stiu unde sa caut, dar ce fel de lapte praf si ce fel de pampers trebuie, ma refer la marime? Si apoi la ce adresa se pot trimite acestea pentru Raluca?
  Multumesc!

  christina suciu-hening

  13 Septembrie 2009 at 23:29

  • Doamna Cristina,
   Nu am scris, aşa că nu aveaţi unde să căutaţi. Am să scriu mai pe seară aceste amănunte, nu l-am mai întrebat pe domnul Mihai pentru că între timp m-am hotărât să îi trimit banii, să le cumpere el. Dacă dumneavoastră vreţi să îl ajutaţi astfel, eu îl întreb.

   isabellelorelai

   14 Septembrie 2009 at 09:35

   • Doamna Cristina,
    Lapte HUMANA Nr 1
    Scutece PAMPERS nr 2
    În curând Pampers nr 3
    Ei locuiesc în comuna Pantelimon, lângă Bucureşti
    Vreţi să îi cer adresa exactă?

    isabellelorelai

    14 Septembrie 2009 at 22:49

   • Multumesc mult pentru raspuns.
    Da, vreau adresa exacta, sau oriunde pot sa-i trimit lapte si pampers. Cum se procedeaza de obicei in cazurile de pe blogul d-voastra, asa vreau sa fac!
    Multumesc frumos!

    christina suciu-hening

    15 Septembrie 2009 at 16:17

    • Cristina,
     Aseară am vorbit cu Mihai. M-a rugat, dacă pot (şi pot) să strâng totul la mine şi apoi mă întâlnesc cu el şi îi dau ce primesc copiii.
     Pentru că mai aştept pachete de la câteva prietene şi i-am spus, m-a rugat cele spuse mai sus.
     Acum,
     Aseară a fost şi un zâmbet mic. Mihai îmi spunea că bebe papă bine şi că foarte curând pampersul nr 2 va fi dat uitării. Deci dacă poţi şi dacă vrei, ar fi bine să fie Pampers nr 3.
     Dacă eşti de acord şi ai încredere în mine, aştept un răspuns.
     Eu îţi mulţumesc.

     isabellelorelai

     16 Septembrie 2009 at 09:04

     • Am raspuns de pe mailul meu personal, dar nu-l vad afisat si aici, deci repet: sunt de acord sa trimit pe adresa ta, doar sa mi-o dai:)
      Maine dimineata pleaca si de la mine un pachet cu lapte si pampers marimea 3 si 100 lei in cont.
      Doamne ajuta!
      Christina

      christina

      16 Septembrie 2009 at 18:38

     • Christina, a plecat mailul de la mine spre tine.

      isabellelorelai

      17 Septembrie 2009 at 11:09

     • Astept… adresa de expeditie! pachetul e gata! lapte Humana 1 si pampers marimea 3.
      Dar nu stiu unde sa-l trimit!

      christina

      17 Septembrie 2009 at 09:50

     • Christina,
      Ţi-am trimis mail.
      Scuze de întârziere

      isabellelorelai

      17 Septembrie 2009 at 11:06

   • Buna ziua, am nevoie de nr dvs de tel pt cineva care vrea sa faca o donatie. multumesc

    Mihaela

    28 Septembrie 2009 at 13:54

 29. Draga Isabelleloreli,imi pare rau ca nu pot ajuta cu nimic decat cu o rugaciune si cu preluarea acestei povesti triste.
  Doctorul ala se poate numi om?Poate dormi linistit? 😦

  g1b2i3

  14 Septembrie 2009 at 00:07

 30. Pentru sufletul Valentinei.

  g1b2i3

  14 Septembrie 2009 at 00:08

 31. […] septembrie 14, 2009 · Înregistrat sub umanitare &#183 Tagged ajutor umanitar, Andrei Mihăilă, Bogdan Marian Marinescu, Cosmina Andreea Păun, Valentina Pălanici Valentina a fost. În urma ei, Raluca Ana-Maria, 21 de zile, orfană de mamă. În urma ei, Robert M… […]

 32. […] Oameni care au nevoie de ajutor si povestile lor triste Posted in Uncategorized by supravietuitor on septembrie 14, 2009 Valentina a fost. În urma ei, Raluca Ana-Maria, 21 de zile, orfană de mamă. În urma ei, Robert M… […]

 33. postez si comentariile de pe blogul meu:
  Cornelia Elena are blogul http://sainmultimtalantii.blogspot.com/

  Draga mea Adriana multumesc mult pentru ca te-ai gandit si la mine.
  Am citit de ieri despre tragedia Valentinei si nu-mi mai revin. Cum este posibil asa ceva ? O femeie tanara, sanatoasa sa pateasca asa o nenorocire ? Ma gandesc ca omul acesta are nevoie de foarte mult ajutor sa treaca peste ce s-a intamplat. Trebuie sa fim alaturi de el, fiecare dupa puterile noastre. Doamne te rugam sa-l ajuti pe Mihai, da-i putere si intareste-l in toate incercarile care vor urma. Amin

  13 septembrie 2009 18:26

  DiliMache are blogul http://dilimache.blogspot.com/

  Draga Adriana, m-am cutremurat citind. Acum cativa ani, pe un forum, aparea cazul unei alte frumoase tinere mamici care a murit la nastere. Fetita ei, o dulceata de ingeras, a crescut, mamicile de acolo au ajutat-o psihic si fizic, insa privirea tatalui si ochii nevinovati ai copilei care nu are mama ii am si acum in minte mereu. Doare, doare si iar doare sa stii ca nu0ti e ingaduit sa intelegi de ce se intampla.

  Acum privesc puii aceia de om si ma gandesc la viata lor de acum incolo. Tatal lor are o mare cruce de dus. Nu sunt cuvinte pentru ce trebuie sa fie in sufletul lui. Sper sa o pot ajuta personal pe cea mica poate cu cateva hainute de iarna ramase din ce n-am dat de la tiza ei – fiica-mea, si voi pune in sidebar si linkul catre povestea lor.

  Doamne…. cat de greu e pentru unii.. trebuie sa fie ajutati!!!

  PS: crede-ma ca nu vreau razbunare, dar acel doctor poate face multe victime inca, ar fi trebuit publicat numele lui…

  14 septembrie 2009 02:55

  adriana

  14 Septembrie 2009 at 14:09

 34. Isabelle,

  Am un baietel de 5 luni si, ca oricarui copil, hainutele ii raman foarte repede mici. Am daruit o parte din ele, insa cu siguranta stocul se va reface rapid. Cum iti pot trimite hainute, jucarii? Nu neparat pentru Raluca, ci unde crezi tu ca este nevoie de ele. Ce marca de lapte praf este nevoie?

  Andreea Munteanu

  14 Septembrie 2009 at 14:32

 35. Isabella,

  As vrea si eu sa ajut. Am un baietel de 5 luni si, ca oricarui copil, ii raman hainutele foarte repede mici. O parte le-am daruit, insa cu siguranta stocul se va reface rapid. Cum ti le pot trimite? Nu neaparat pentru Raluca, ci unde crezi ca este mai mare nevoie de ele. De ce marca de lapte praf este nevoie?

  Andreea

  14 Septembrie 2009 at 16:19

 36. Isabela, avem un bammer pentru ei… mi l-a trimis Maria (Dilimache) si e pus deja pe blogurile mele…ti-l trimit imediat prin mail…vreau si eu nr. lui Mihai

  adriana

  14 Septembrie 2009 at 20:01

  • Mulţumesc, Adriana. Mihai a alergat azi după acte – îl întreb dacă îl pot face public şi dacă da, ţi-l dau. Poţi să aştepţi până mâine?

   isabellelorelai

   14 Septembrie 2009 at 22:42

  • of…cum pot sa raspund?
   este greu…este din ce in ce mai greu….as vrea sa pot raspunde tuturor

   mihai

   14 Septembrie 2009 at 23:35

 37. Astăzi ştiu că s-a întâmplat aşa:
  – Oana a pus 100 RON în cont;
  – doamna Olga a pus 100 RON în cont;
  ……..
  – Mihaela mi-a trimis 100 RON cu poşta;
  – Maria mi-a trimis 200 RON cu poşta;
  – eu am pus 100 RON lângă cei de la Mihaela şi Maria.
  …..
  Mâine, dacă Mihai poate, mă întâlnesc cu el. Dacă nu, îi pun în cont 400 RON.
  …….
  Aştept şi un pachet, mâine cred.

  isabellelorelai

  14 Septembrie 2009 at 23:06

 38. Până la această oră au intrat în cont 100 RON de la doamna Oana G. şi 100 RON de la doamna Simona C.
  Mihai vă mulţumeşte din suflet!
  Eu îi pun banii în cont la ora 14.30 (cei 400). Este posibil să mă întâlnesc mâine cu Mihai. Între timp încercăm să mai rezolvăm câteva probleme (Cum ar fi cea mai mare. 200 de euro la 2 bănci, pe care cei doi soţi le plăteau din două salarii, iar cum Mihai îi plăteşte dintr-un singur salariu, din care trebuie să întreţină copiii. Sperăm să rezolvăm la un fel cu băncile, să plătească mai puţin)

  isabellelorelai

  15 Septembrie 2009 at 12:33

 39. […] lor am citit-o pe blogul Isabellei . Au nevoie de ajutorul nostru atât financiar cât şi moral. Financiar îi putem ajuta donând […]

 40. Doamne ce poveste trista… Am citit si comentariile de pana acum si se pare ca si partea juridica este aproape rezolvata. daca nu, pot oferi toate informatiile necesare legate de indemnziatia pt cresterea copilului . iar legat de banci oligatoriu reesalonare intrucat indemnizatia pentru cresterea copilului nu poate a face obiectul executarii silite . Pacat insa ca s-a ajuns in aceasta situatie in care tatal va trebui de acum inainte sa fie si mama si tata. Si totul din cauza indiferentei unui om care ar fi trebuit sa se ingrijeasca de sanatatea si viata pacientilor . La astfel de intamplari stai si te intrebi ce cauta oameni fara suflet in sistemul sanitar …dar nu gasesti raspunsul

  mirela

  15 Septembrie 2009 at 22:04

  • Mirela,
   Mihai a depus actele la primărie pentru indemnizaţie. Îmi spunea că toată lumea din primărie, cu tot cu primar, s-a mobilizat să rezolve dosatul cât mai repede. Am înţeles că durează vreo 40 de zile. Sper că va fi mai repede.

   isabellelorelai

   16 Septembrie 2009 at 09:09

 41. Buno nu ai pentru ce sa-mi multumesti,
  eu ii multumesc lui DD ca te-am cunoscut-chiar si asa virtual…
  Poate in octombrie o sa ne vedem si tete-a-tete 😉

  PS:In pachet exista si o tetina si suzeta care nu-s in ambalaj… le-am sterlizat dar nu le-am folosit.

  Gabi(2*mama)

  16 Septembrie 2009 at 09:22

 42. azi sau maine cel tarziu,vor fi n contul lui mihai 100 ron si de la noi,plata se face de pe numelestefan dorina(in paranteza va aparea si numele meu probabil oprea mihaela..am rugat pe cineva sa faca plata,eu neutand sa ies din casa),asa ca isabella,te rog,daca poate confirma mihai.
  multumesc…si mihai,fruntea sus,nu esti singur!

  mihaela oprea

  16 Septembrie 2009 at 11:14

  • Mihaela, ieri am fost la bancă şi am depus. Am întrebat acolo cum e cu văzutul banilor: depui azi iar el poate vedea banii în cont a doua zi, cam după 12.00.
   Hai că e bine, ar fi 700 până acum, cu ai tăi.
   Mihai îmi va confirma sigur.

   isabellelorelai

   16 Septembrie 2009 at 11:26

 43. sa vedeti: ieri am sunat la informatii telefoane; pentru ca centralista a fost foarte amabila m-am gandit sa ii spun despre Mihai si copilasi…STIA CAZUL, PENTRU CA SORA LUI MIHAI ESTE COLEGA CU EA…am vorbit dupa aceea cu sora si am aflat ca nu a indraznit sa ceara ajutor mai departe de colegii apropiatt ; eu am o prietena la Romtelecom si i-am trimis azi un mail…sa speram ca va fi citit de cati mai multi colegi de acolo

  am vorbit si cu Mihai…azi a fost cu fetita la doctor..m-a rugat si pe mine sa nu ma supar ca nu putem vb mult la telefon…nu e nici o suparare, imi dau seama cate are de rezolvat…incercam in continuare sa gasim ajutoare pentru el…eu povestesc despre ei tuturor interlocutorilor…

  Un pic de muzica

  16 Septembrie 2009 at 11:22

 44. Am citit cu lacrimi in ochi povestea Valentinei si a lui Mihai. Nu pot sa spun decat ca mi-am imaginat cum ar fi fost ca eu sa mor la nasterea fiicei mele, Ana. Ar fi ramas la fel, o fetita mica si un baietel scolar …orfani de mama.

  Mihai, as vrea sa te ajut si eu si sa ajut copiii cu tot ce-mi sta in putere. Am multe hainute ramase de la Ana mea (ea are acum 1an si 10 luni) hainute aproape noi. Cum sa fac sa le trimit?
  Isabella?

  Alina

  16 Septembrie 2009 at 13:58

 45. Bai, si eu care ma gandeam ca sunt nefericit din cauza problemelor de zi cu zi.

  Ce citesc aici ma cutremura… atat de multe povesti triste… atat de multi oameni nefericiti. Intr-adevar, viata iti rezerva multe… Dumnezeu stie ce ne asteapta peste cativa ani, maine sau peste 2 secunde…

  Am postat link-ul catre articolul tau si la mine pe blog… momentan este tot ceea ce pot face pentru nefericita familie. Sper sa ajute la ceva… daca 10 RON vor fi virati in contul lui Mihai in urma postarii mele… ma declar un om multumit…

  Doamne-ajuta… s-auzim de bine !

  somerio

  16 Septembrie 2009 at 16:53

  • Mulţam, Somerio.
   Viaţa e cam naşpa, dar trebuie să îi facem faţă, nu avem încotro.

   isabellelorelai

   17 Septembrie 2009 at 11:11

 46. o preiau si eu isabelle, si o sa vin si eu cu un ajutor. daca se poate o sa preiau mare parte din textul tau, ok?

  bogdana

  17 Septembrie 2009 at 09:59

 47. Am făcut update pe postare, dar pun şi aici.

  UPDATE 17 septembrie 2009
  Aseară m-am întâlnit cu Mihai şi cu Robert, la spital la Fundeni. Am mers împreună la sediul Asociaţiei P.A.V.E.L.
  Mihai a stat puţin de vorbă cu doamnele Olga, Flori şi Nadia.
  Robert, care este foarte isteţ, ne-a învăţat cum se procedează cu nişte jucării din astea mai moderne, pe care le-au adus Corina şi colegii ei. Robert este un copil foarte drăguţ, extraordinar de bine educat şi, cum spuneam, isteţ foc. Este stângaci – desenează extraordinar de bine. Are şi centura galbenă la karate.
  Mihai este în prezent cam în următoarea situaţie: a achitat rata la cele două bănci, adică 900 RON. De restul de bani din salariu a cumpărat rechizite lui Robert. Şi gata.
  Acum.
  Cred că am reuşit să strângem împreună în câteva zile banii pe care Mihai i-a dat la bancă luna asta:
  În cont, depuşi
  – 100 RON, de la Oana G.
  – 100 RON, de la Simona C.
  – 100 RON, de la Mihaela N.
  – 200 RON, de la Maria V.
  – 100 RON, de la mine
  Personal:
  – 100 RON, de la Olga C. (aseară)
  – 100 RON, de la Flori (aseară)
  Acum 30 de minute:
  – 150 RON, de la Dan Sântimbreanu – îi va depune în cont
  Ar urma:
  – 100 RON, de la Nicoleta Banarescu, prin intermediul Elenei Sbarcea
  – 100 RON, de la Mihaela Oprea, prin intermediul Doinei Ştefan
  – 100 RON, de la Christina

  Later Edit
  – 50 RON, de la Daniela N.S.
  – 200 RON, de la Mihaela Violeta B.
  – 30 RON, de la Monica V.
  Au intrat banii de la Dan Sântimbreanu deja.
  Vă rog mult, când depuneţi, la scop să treceţi DONAŢIE sau UMANITAR,
  nu alimentare cont.
  Dacă scrieţi Alimentare cont se opreşte impozit cât casa. Vă mulţumesc!
  .

  Şi câteva pacheţele, care urmează să sosească. Dacă am uitat ceva vă rog să îmi spuneţi.
  Treaba este un pic încurcată acum. Cu una din bănci. Dacă Mihai rezolvă până diseară problema cu renegocierea contractului la una dintre bănci, poate apucă să se uite în cont şi să îmi spună dacă a mai primit ceva bănuţi. Dacă nu, rămâne pe mâine.
  P.S. Cred că rezolvăm şi cu băncile. Pe Mihai îl ajută Delia să întocmească cererea şi dosarul.
  .
  Mihai vă mulţumeşte din tot sufletul. Mi-a spus că toate hăinuţele care îi rămân mici bebeluşului le strânge şi le dăruieşte, la rândul său, altor copii.
  În fotografie este Robert, care îi arată doamnei Olga cum stă treaba cu trenurile:

  isabellelorelai

  17 Septembrie 2009 at 12:01

 48. sincere regrete si condoleate!!!!!

  marian

  17 Septembrie 2009 at 18:58

 49. daca se poate sa cunosc si eu nr.de telefon ptru Mihai.Ma numesc Corina si locuiesc in afara si doresc sa contribui si eu cu ce pot .Domnul sa va rasplateasca toate eforturile la toti.

  corina

  19 Septembrie 2009 at 12:44

 50. as dori sa intru si eu in posesia unui nr. de telefon ptr. Mihai daca se poate.Ma numesc Corina locuiesc in afara si as dori sa contribui si eu cu ceva la necazul acestei familii. Dumnezeu sa raspla teasca tuturora efortul depus .

  corina

  19 Septembrie 2009 at 12:48

 51. ok,Buno,
  o sambata frumoasa si numai bine!
  Doamne ajuta !

  Gabi(2*mama)

  19 Septembrie 2009 at 13:40

 52. Am trimis si eu o paturica si un costumas pentru Raluca. Sunt lucrusoare de la botez de la Sabinuta mea:)
  Sa-i fie cu noroc !

  Simona

  19 Septembrie 2009 at 13:42

 53. Pe blogul meu am primit urmatorul mesaj:

  corina spunea…

  ” am citit si eu cazul lui Mihai si in primul rind am nevoie de un nr. de telefon ptr. a putea lua legatura cu familia.Eu locuiesc in afara tarii si imi este util un telefon. Multumesc.”

  Nu stiu daca este aceeas Corina de mai sus, dar daca Mihai vrea, astept si eu nr. lui de telefon.

  Sorin M.

  19 Septembrie 2009 at 19:01

  • Sorin, cred că este aceeaşi persoană, i-am trimis mail dar nu mi-a răspuns. Numărul de telefonul nu îl pot face public din anumite motive, Mihai a avut parte deja de câteva … neplăceri. Mă înţelegi.
   În dimineaţa aceasta Mihai este la cimitir.
   Mai pe seară vorbesc cu el şi îl întreb.

   isabellelorelai

   20 Septembrie 2009 at 10:27

 54. Am pus si eu 100 sper sa ajute

  Toderascu Razvan

  21 Septembrie 2009 at 09:54

 55. Buna, o sa fac zi eu o donatie mica in contul ING. Sper sa va fie de folos si sa va ajute Dumnezeu.

  Marta

  21 Septembrie 2009 at 16:40

  • Bună, Marta
   Te asigur că pentru Mihai orice ajutor, oricât de mic, contează enorm. Mulţumesc!

   isabellelorelai

   21 Septembrie 2009 at 22:30

 56. As dori sa discut cu dvs. despre cum as putea sa iau legatura cu dl. Mihai Pălanici.

  Nu as vrea sa sc riu aici despre ce este vorba, dar intr-un e-mail, daca binevoiti sa imi dati un semn pe adresa lasata pentru comentariu, as aprecia teribil.

  Multumesc.

  alaxandra

  21 Septembrie 2009 at 23:20

 57. Ce Viatza 😦 …

  Andrei

  21 Septembrie 2009 at 23:40

 58. Ce Viatza 😦 …
  NU TE VOM UITA NICIODATA VALENTINA :(( !!!

  Andrei

  21 Septembrie 2009 at 23:41

 59. O adresa unde se pot trimite pachete?
  De asemenea ma intereseaza cine este acest doctor GC ca si sotia mea a nascut la Pantelimon dar initialele astea nu le-am gasit la nici un doctor pe situl spitalului. Macar sa stim de cine ne ferim

  Cristian

  22 Septembrie 2009 at 11:04

 60. Imi puteti trimite si mie adresa la care pot trimite cate ceva pt Raluca.Multumesc

  Cristiana

  22 Septembrie 2009 at 15:48

 61. isabelle….as vrea si eu sa ajut cu cv … cu o suma de bani cu hainute pentru copilasi …dar ..nu stiu cum as putea trimite pentru ca eu locuiesc in italia ,Sardegna .. daca poti sa imi trimiti un mail..ar fii bine..si parerea mea este sa faci public numele asa zisului ,,doctor,,…el nu este un doctor …este un om fara inima cara a putut sa lase 2 copilasi fara mama…
  Si Mihai CAPU SUS!

  simona

  22 Septembrie 2009 at 18:20

  • Simona, îţi trimit mail.
   Îţi dai seama că nu pot face acest lucru, atât timp cât va fi depusă o plângere. Dacă public numele persoanei acum, oare ce o va împiedica să mă dea puţin în judecată, având în vedere că asta ar fi mizilic, pe lângă faptul că a ucis un om şi a nenorocit o familie întreagă?

   isabellelorelai

   22 Septembrie 2009 at 23:32

 62. Draga Isabelle, am citit articolul si comentariile si m-au inecat lacrimile. Inca o familie nenorocita, alte destine frante…
  Merg acum cu Theo la ING, pentru ca vrem sa-l ajutam pe Mihai si pe micutii lui. Mare nenorocire… Dumnezeu sa ii aiba in paza.
  Pe ei si pe toti cei care ii ajuta;
  pe toti cei care ne-au ajutat si pe noi…
  O zi frumoasa, multa sanatate!

  ofelia

  23 Septembrie 2009 at 12:43

  • Ofelia! Ce face Theodora? Sunteţi bine?
   Îţi mulţumesc din suflet, Ofelia. O zi frumoasă şi vouă!
   .
   Pentru cei care nu cunosc povestea Theodorei, un copil căruia i-a fost schimbată viaţa într-un spital din România:
   https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/03/13/stelutele-de-mare-o-manuta-pentru-theodora-aur/

   isabellelorelai

   23 Septembrie 2009 at 12:57

   • Draga Isabelle, suntem bine, multumim. Operatia Theodorei a fost facuta in iunie si a durat 7 ore extrem de lungi, care insa ne-au redat speranta iar lui Theo sansa de a duce o viata normala.
    Din pacate suferintele ei nu se vor fi oprit aici deoarece, in mai putin de doi ani, va trebui sa suporte o alta interventie, la soldul drept. Tot nenorocita de infectie luata din maternitate este cauza. Acolo am aflat lucrul acesta, caci ecografiile facute in Buc. pareau sa fi eliminat orice suspiciune privind existenta vreunei diformitati la nivelul soldurilor…
    Theo a donat din indemnizatia ei, pe care tocmai a primit-o astazi, 100 RON.
    Multa sanatate si multa putere lui Mihai!
    Toate cele bune tuturor celor care poposesc pe blogul tau si ajuta fie chiar si cu o incurajare sau cu un gand bun.
    Cele mai calde ganduri pentru tine, Isabelle!

    ofelia

    23 Septembrie 2009 at 19:23

    • Doamne ajută, Ofelia!
     Să dea Dumnezeu să se rezolve toate probleme, Theo a suferit prea mult. Acum, dacă a încăput pe mâini bune, cred că se vor rezolva toate problemele – în condiţţile în care vor fi şi bani, normal. Cu ecografiile astea… Ce să mai spun. Degeaba aparatul este bun, dacă medicul habar nu are să interpreteze rezultatul. Nu mă mai miră nimic…
     O pupăm pe Theo şi îi mulţumim mult!
     Mulţumesc, Ofelia!

     isabellelorelai

     24 Septembrie 2009 at 10:15

     • Speram din toata inima sa reusim sa facem tot ceea ce este mai bine pentru sanatatea Theodorei, pentru comoara noastra nepretuita. A suferit mult, intr-adevar, operatia de la mana s-a vindecat complet abia dupa 2 luni.
      Noi iti multumim, Isabelle, ca esti acolo, raza de lumina si speranta, la capatul disperarii atator oameni…
      Am trimis mai departe povestea lui Mihai si sper ca ajutoarele nu vor inceta sa soseasca.
      La multi ani micutei, sa creasca sanatoasa si norocoasa!
      Doamne ajuta!

      ofelia

      24 Septembrie 2009 at 12:39

     • Ofelia, mulţumesc din tot sufletul! Doamne ajută tuturor, măcar noi între noi să ne ajutăm, că în rest… ştii tu…

      isabellelorelai

      24 Septembrie 2009 at 23:09

     • Si, cum ramane cu raspunsul la intrebarea mea de in urma cu o saptamana, unde doream si eu sa stiu unde sa trimit si eu o donatie pt D-ul Mihai Palanici,in euro?

      Oana

      25 Septembrie 2009 at 02:16

     • Oana, scuze!!! Am uitat. Îl întreb dacă are cont în euro. Dacă nu, îţi trimit cele necesare şi poate rezolvăm prin Western Union, ok?

      isabellelorelai

      25 Septembrie 2009 at 09:43

     • Doamna Oana,
      Acesta este contul lui Mihai in euro

      Piraeus Bank – Sucursala Victoria, Bucureşti, România
      EURO: RO 16 PIRB 4203 0961 2400 1000
      Cod SWIFT: PIRBROBU
      Titular: Palanici Lili-Mihai

      isabellelorelai

      28 Septembrie 2009 at 14:11

     • Mutumesc frumos, donatia trebuie sa fie ajuns saptamana trecuta deja,..L-am pus si la mine pe blog…
      Oana

      engelbote

      6 Octombrie 2009 at 01:41

     • Doamna Oana, astazi m-am vazut cu Mihai. Maine se va duce la banca si imi va spune. Multumesc!

      isabellelorelai

      6 Octombrie 2009 at 23:40

     • PE DATA DE 01.OCTOMBRIE AM DONAT SI EU 25€ PT D-UL PALANICI MIHAI!M-AM UITAT ASTAZI PE EXTRASUL DE CONT SI VANII AU PLECAT DE LA MINE! SPUNEATI CA-L INTREBATI DACA AU AJUNS BANII?!CACI LA NR-UL DE MOBIL DE PE PAGINA, UNDE IL SUNASEM NU RASPUNDEA NIMENI!
      Nu am primis nici un raspuns, nici daca cei doi copii Andrei din Bacau si Cosmina au primit cei 30€ de la mine? Si nici raspuns cu adresa d-stra unde sa trimit pachetele cu donatii pe care le-am strans, de la mine si cele 2 familii!? JUCARIILE PE CARE LE-AM STRANS LE PUTETI DEJA VEDEA IN FOTOGRAFIILE DIN BLOGUL MEU! 2 cutii cu masini si jucarii le-am cumparat eu din banii mei de 40€, si 3 sacose pline sunt de la alte 2 familii, pe care chiar acum le-am terminat de spalat, si care au donat si multi saci cu haine!
      Ori nu gasesc eu mesajele mele sau nu primesc raspunsuri in email, nu stiu…

      engelbote

      21 Octombrie 2009 at 17:07

     • Doamna Oana, l-am sunat, dar am vorbit mai mult eu. El era ragusit, a luat raceala de la Robert si erau amandoi la pamant. Cu febra si toate cele. Am sa il contactez de urgenta si am sa il rog sa mearga la banca la care are cont in euro. Nu exista niciun numar afisat.
      Ieri v-am dat mail, in care va spuneam ca am primit CONTRAVALOAREA IN LEI si va intrebam cum sa ii impart. Deci Cosmina va primi 42 de lei, iar Andrei 84 de lei.

      isabellelorelai

      21 Octombrie 2009 at 17:56

 63. De la fam Dobre Radu, 200 RON, vor intra maine in ING din CEB. Doamne Ajuta!

  Dobre Radu

  23 Septembrie 2009 at 17:37

 64. Au contribuit si Sebi si Edi cu 200 RON, banii vor intra maine 23.09 in ING din CEB

  Sebi si Edi

  23 Septembrie 2009 at 21:42

 65. Nu am cuvinte sa multumesc ,pentru gandurile dumneavoastra ,pentru incurajarile ce vin ,pentru ajutorul dumneavoastra…….
  nu stiu cum sa o spun ca sa arat cat de mult inseamna pentru noi….
  „Dumnezeu” sa va binecuvanteze si sa va dea sanatate,
  astazi Raluca implineste o luna……..off,ce ar fi trebuit sa facem si nu am facut ca sa fim toti patru….??????nu stiu…

  MIHAI

  24 Septembrie 2009 at 08:06

  • Raluca, La mulţi ani! Să creşti mare şi sănătoasă!
   Mihai, voi nu aveţi nicio vină, ştii bine…

   isabellelorelai

   24 Septembrie 2009 at 10:17

  • Raluca la cat mai multe lunite!Sa cresti mare si sanatoasa…
   D-le Mihai va doresc multa putere caci puii Dvs au nevoie te tata…
   Buno urmatorul pachet pentru Raluca o sa-l pun tot pe adresa ta .O sa-ti spun cand pleaca de aici.
   Vor fi hainutze mai mari si grosutze.
   Doamne ajuta!

   Gabi(2*mama)

   24 Septembrie 2009 at 13:53

   • Gabi, uite aşa s-a nimerit cu programul nostru, ca azi Mihai să primească cadourile. I-au plăcut foarte mult şi îţi mulţumeşte din suflet.

    isabellelorelai

    24 Septembrie 2009 at 23:12

  • VA DORESC MULTA PUTERE SA DEPASITI NECAZURILE!SI D-STRA SI COPIILOR! V-AM TRIMIS IN URMA CU DOUA ZILE 25€ DIN GERMANIA PE CONTUL DE EURO SI AM LUAT POVESTEA D-STRA PE BLOGUL MEU DIN GERMANIA CA SA DONEZE SI STRAINII! D-ZEU SA VA AJUTE!
   OANA din Germania

   engelbote

   2 Octombrie 2009 at 11:39

  • Buna,
   am aflat intamplator de povestea ta si nu stiu daca in momente ca astea cuvintele isi mai au sensul (eu sunt mama unei fetite de 5 ani iar Raluca seamana izbitor cu ea 🙂 ). As vrea sa va ajut (sufleteste, material) si ma gandeam sa vorbesc prietenilor si colegilor mei despre voi si sa incercam cumva sa va ajutam. Poti sa imi lasi si un numar de telefon sau adresa de e-mail?

   Camelia

   29 Octombrie 2009 at 10:32

 66. As avea nevoie de datele de contact ale lui Mihai Palanici, (adresa mail, numar telefon, orice..); cunosc cel putin o persoana care ar dori sa se implice in acest caz.

  Multumesc,

  Nicoleta

  Nicoleta

  24 Septembrie 2009 at 11:57

 67. buna,
  sotia mea si cu mine vrem sa il ajutam pe Mihai.
  detaliile pentru virament in cont le am (pleaca donatia astazi) insa as avea nevoie de o adresa pentru a trimite un pachet cu Pampers + lapte+hainute+cosmetice bebe.
  multumesc. astept mail.

  Doamne’ajuta…

  Dragos Popa

  24 Septembrie 2009 at 12:26

  • Domnule Dragoş, mulţumesc, am trimis mail.

   isabellelorelai

   24 Septembrie 2009 at 22:59

   • E cutremurator si dureros tot ce s-a intimplat…Cita iubire a pornit insa inspre ei !
    Dumnezeu sa le lumineze calea si sa le daruiasca putere celor ramasi iar Valentinei sa-i linisteasca sufletul!

    Trimi acum o donatie de 500 RON.

    Doamne ajuta !

    gabriela matachescu

    25 Septembrie 2009 at 15:12

 68. La multi ani Raluca ! 🙂
  Robert, sa cresti mare 🙂
  Numai bine Mihai 🙂

  Simona

  24 Septembrie 2009 at 12:28

  • Simona, astazi Raluca a primit şi păturica şi costumaşul de botez. Lui Mihai i-au plăcut foarte mult, a zbâmbit (în sfârşit, a zâmbit – apoi am zâmbit împreună uitându-ne la două rochiţe de la Zara, trimise de Gabi).

   isabellelorelai

   24 Septembrie 2009 at 23:07

   • Ma bucur din suflet 🙂 sa-i poarte de noroc si sa creasca mare Raluca !

    Simona

    25 Septembrie 2009 at 08:05

 69. Isabelle, intreaba-l, te rog, pe Mihai daca are patut pentru bebelina. Eu l-am dat pe al lui Theo insa am o prietena care are unul care isi asteapta noul proprietar. Si hainutele le-am dat dar, pe viitor, voi pastra si pentru Raluca.
  Toate cele bune!

  ofelia

  24 Septembrie 2009 at 18:41

  • Ofelia, ok, îl întreb. Mulţumesc! Ioana a găsit azi la colega ei scăunel pentru masă (sau cam aşa ceva, eu sunt depăşită cu obiectele pentru copii).
   Mulţumesc mult!
   PS
   Ofelia
   L-am întrebat, are pătuţ, a apucat să cumpere. Mihai vă mulţumeşte!

   isabellelorelai

   24 Septembrie 2009 at 23:14

   • Avand in vedere ca Mihai are patut, indraznesc sa va rog, daca se poate darui patutul altcuiva ? Un baietel de 2 luni, pe care il cheama Iustinian Filip. O scumpete de copli.

    Cornelia Elena

    25 Septembrie 2009 at 11:04

   • Doamna Cornelia,
    Am vorbit cu Dana, prietena mea, si ii da lui Filip patutul cu mare drag. Mi-a promis ca va intra pe blog in noaptea aceasta sau maine noapte si va incerca sa ia legatura cu dvs.
    Multa sanatate si multe bucurii.

    ofelia

    25 Septembrie 2009 at 18:35

 70. Buno,
  in seara aceasta am mai pus la posta un colet la fel de greutz 🙂 ,ca sa nu-ti iesi din mana ;).
  Am pus printre altele un marsupiu de la chicco ,un aspirator nazal nou si hainutza cu care am dus-o la botez pe Isabella(seamana cu sac de dormit ;),dar nu-i).
  Doamne ajuta!

  Gabi(2*mama)

  25 Septembrie 2009 at 18:15

  • Gabi, mulţumesc. Doamne ajută!
   PS Am fost azi la poştă, să iau aparatele. După o jumătate de oră am plecat, era o coadă imensă, clocotea aerul acolo. Nu am mai rezistat, mă duc luni.

   isabellelorelai

   26 Septembrie 2009 at 00:10

 71. Cazul a fost prezentat pe cateva grupuri de discutii, sunt oameni care vor sa trimita cate ceva, cu cine sa ia legatura, cum? Multumesc!

  Anisoara

  25 Septembrie 2009 at 21:59

 72. Sunt cutremurata. Tocmai am citit despre tragedia familiei Palanici si-as vrea sa ajut acum insa e vineri noaptea. Luni voi trimite in cont 100 RON. Am, de asemenea, de donat hainute, balansoar copil (1-6 luni), sezlong muzical (1-6 luni), carusel muzical care se prinde de patut…daca e nevoie. Tatal Mihai poate cere la firma Valentinei cuantumul unui salariu mediu pe unitate pentru nasterea Ralucai (conform Contractului colectiv de munca la nivel national). Ce spune avocatul?

  Anca Preotesi

  25 Septembrie 2009 at 22:46

 73. Va multumesc din suflet. Multa sanatate si ajutor de la Dumnezeu pentru toti oamenii cu suflet bun.
  Doamna Dana, v-am trimis mail.

  Cornelia Elena

  26 Septembrie 2009 at 08:21

 74. Draga Ofelia,

  Abia ce-am deschis mail-ul in saptamana aceasta! Fetele imi ocupa tot timpul!
  Multumesc pentru mesaj! Sunt terifiata de cata nedreptate ( sau ce stim noi ce vrea Dumnezeu cu noi???) e in jurul nostru! Mihai tatal este si trebuie sa fie TARE. E, fara sa vrea, un erou. Dar de sufletul lui cine are grija?
  Am sa ajut si eu luni.
  {…}

  Mai vorbim, te pup, Anca

  ofelia

  26 Septembrie 2009 at 20:04

 75. cutremurator, imi pare rau pentru Mihai, in cateva zile voi face si eu o donatie si sper ca de maine sa conving mai multi oamneni sa faca acelasi lucru, nimeni nu o duce bine cu banii, toti avem datorii la banci dar pentru asa ingerasi va promit ca o sa-mi dau toata silinta sa pot sa ajut si eu cu ceva. Multumesc doamnei Sanda pentru mail si spromit ca voi face tot ce-mi sta in putinta sa ajut. Doamne ajuta

  Geru Stefan

  26 Septembrie 2009 at 22:57

 76. Vreau sa iau legatura cu tatal celor doi copii orfani. Ma puteti ajuta cu un numar de telefon? Multumesc frumos.

  george

  27 Septembrie 2009 at 22:05

 77. Draga Isabelle, am nevoie de nr. de tel al lui Mihai!
  Am trimis povestea unui reporter de la o emisiune… si vrea sa-l contacteze. Ne-a ajutat si pe noi.
  Dar poate este mai bine sa vorbim la telefon, sa-ti spun despre ce este vorba si sa-l intrebi daca doreste sa fie contactat.
  Toate cele bune,
  Ofelia

  ofelia

  29 Septembrie 2009 at 12:26

 78. BUNA SEARA;
  EU SUNT,OANA,MI S-A SCHIMBAT NUMELE;DIN BLOGUL PE CARE-L CONSTRUIESC ACUM IN GERMANA! AM DONAT SI EU PT D-UL MIHAI 25€!
  SPER SA VA POT FACE RECLAMA SI IN STRAINATATE; SA SE UITE LUMEA PE BLOGUL D-STRA SI CHIAR DACA NU INTELEG NIMIC; MACAR SA VADA FOTOGRAFIILE! D-NA ISABELLE; AM PRELUAT CATEVA DATE DE LA D-STRA SI AM EXPLICAT INCA O DATA IN GERMANA DESPRE CE E VORBA! DUREAZA INSA O GRAMADA PANA SCRIU TEXTELE SI PANA MA MAI DOCUMENTEZ IN INTERNET SI DUPA ALTE CAZURI…ASTA E A TREIA NOAPTE DE MUNCA!
  PLUS DE ASTA TREBUIE SA-L CORECTEZE COPILUL MEU; CACI E GREU CU GERMANA…DECI NU E GATA…
  D-NA OLGA M-A INVITAT PE LA VOI CAND VIN IN ROMANIA! MULTUMESC FRUMOS! VOI INCERCA! ESTE PRIMA OARA CA MA INVITA CINEVA LA EL; PE CARE NU-L CUNOSC! MA BUCUR FOARTE! CE DEOSEBIT!…

  engelbote

  30 Septembrie 2009 at 00:37

 79. interesant mesaj, cred ca am sa il public si pe site-ul meu

  Satu Mare

  30 Septembrie 2009 at 19:03

 80. imi pare foarte rau pentru ce s-a intamplat…Dumnezeu sa o odihneasca in pace..eu sunt colega cu nepoata doamnei care a murit din nefericire:((..stiam povestea..mi-as fii dorit din suflet sa ii ajut insa am doar 18 ani si nu lucrez…sunt la liceu ma intretine mama..din pacate am si eu pe tatal meu mort spanzurat…pot fii alaturi doar cu sufletul…o sa ma rog din suflet sa ii ajute Dumnezeu

  anghel valentina

  30 Septembrie 2009 at 21:09

 81. Sunt si eu mama. Fetita mea implineste 1 anisor maine. Nici nu vreau sa ma gandesc cum ar fi sa creasca fara mama! Sunt convinsa (din ce am citit) ca dl Mihai isi da toata silinta sa fie si mama si tata.

  O sa incercam si noi sa-l ajutam la partea materiala – am multe hainute de-ale Anei pe care tot timpul le dau mai departe si unele le primesc inapoi – o sa ma uit ce am pt sezonul rece.

  Sa le dea D-zeu putere sa treaca peste toate greutatile! Robert sa fie cuminte, curajos, intelegator! Iar Ana-Maria sa creasca mare si sa fie o luptatoare si nu numai – o invingatoare! Si d-lui Mihai multa intelepciune si putere!

  Doamne-ajuta!

  P.S. O sa revin sa intreb cum trimitem pachetelul. Noi ne-am mutat de 3 luni jumate la Sibiu, dar il pot trimite usor la Bucuresti si sa se intalneasca sora mea cu cineva. Am vazut ca ati primit si de la Sighet – eu sunt din Sighetu-Marmatiei:)

  Oana Ruse

  1 Octombrie 2009 at 14:56

  • Doamna Oana Ruse, in primul rand La multi ani fetitei dumneavoastra. Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
   Va multumesc, in numele lui Mihai!

   isabellelorelai

   2 Octombrie 2009 at 09:39

 82. PENTRU D-NA CORINA MITROHIN:
  Sunt Simona, si m-a rugat Isabelle telefonic sa va spun ca are ceva probleme cu net-ul. A mers doar atat cat sa aprobe comentariile dar nu poate sa va raspunda deocamdata.
  ISABELLE A PRIMIT SMS DE LA ATLASSIB CA A VENIT PACHETUL VINERI 09/10/2009.
  VA MULTUMESTE!

  Simona

  9 Octombrie 2009 at 12:10

 83. Buna seara,
  vreau sa va ajut , de la Cluj. O sa va rog sa imi mai scrieti o data contul in care pot fi donati banii, si o adresa unde sa va trimit un pachet.
  Si inca ceva, o sa vorbesc cu sotul meu, este avocat ( COSMIN FLAVIUS COSTAS este numele lui, puteti sa dati o cautare pe net sa vedeti cine este ) si o sa il rog sa incerce sa il reprezinte pe Mihai in instanta, impotriva acestei bestii. Are deja un caz castigat la Cluj, pe mal praxis. Pro bono, fara nici o obligatie din partea lui Mihai.

  Astept mailul dvs.
  Cu multumiri,
  Ioana Costas

  Ioana Costas

  19 Octombrie 2009 at 23:41

  • Bună ziua, doamna Costaş,
   Vă trimit un mail, imediat.
   Conturile sunt acestea:
   ING Bucureşti – Sucursala Floreasca
   Cont RON: RO 28 INGB 0000 9999 0048 0460
   Titular: Palanici LILI Mihai
   Vă rog mult, când depuneţi, la scop să treceţi DONAŢIE sau UMANITAR, nu alimentare cont (dacă scrieţi Alimentare cont se opreşte impozit imens).
   Piraeus Bank – Sucursala Victoria, Bucureşti, România
   EURO: RO 16 PIRB 4203 0961 2400 1000
   Cod SWIFT: PIRBROBU
   Titular: Palanici Lili-Mihai

   isabellelorelai

   21 Octombrie 2009 at 10:01

 84. Bolnav de cancer la 24 de ani

  Mă numesc Magyara Rudolf Leonard, am 24 de ani şi bani prea puţini pentru a-mi permite medicamentele necesare tratării afecţiunilor de care sufăr. Nu am pe nimeni, am crescut, de la un an, în mai multe case de copii din Sibiu, iar de la 18 ani sunt pe drumuri. Acum dorm la un adăpost de noapte din Sibiu şi nu pot munci pentru că medicii mi-au interzis efortul fizic. Sufăr de ciroză hepatică, ulcer, leucemie şi scolioză toracică şi am nevoie, lunar, de medicamente în valoare de aproape cinci milioane de lei pentru a putea urma tratamentul prescris de medici. Mă adresez oamenilor cu suflet şi credinţă în Dumnezeu să mă ajute pentru a putea continua acest tratament.

  Vă rog ajutaţi-mă dacă nu pot să mor.

  E-mail: rudolfleonard@yahoo.com

  Telefon: 0757205495

  Vă mulţumesc anticipat.

  Boală, disperare, durere, neajutorare şi câte sinonime ar putea descrie situaţia acestui om. În jurul nostru în fiecare zi mor oameni. Mor sau trăiesc cu o frică teribilă de moarte din cauza indiferenţei noastre. În fiecare zi semenii noştri duc poveri grele în sufletele lor. Cine dintre noi este gata să întindă o mână de ajutor???

  Nu pot să ajut acest om financiar, dar vreau prin acest anunţ să sesizez pe cei care nu stau cu mâna întinsă şi pot să pună ceva deoparte ca să contribuie la această nevoie. Dumnezeu spune că: religiunea curată şi neîntinată înaintea Lui constă în cercetarea văduvelor şi orfanilor în necazurile lor. (Iacov 1). Tu ce faci în acest sens. Contribuie şi tu la salvarea lui Rudolf. Am aflat despre situaţia lui de la el, când a lăsat mesajul de mai sus într-un comentariu pe acest blog. Trimite acest mesaj tuturor celor care ar putea să dea o mână de ajutor.

  rudolf leonard

  23 Octombrie 2009 at 17:55

 85. multumesc tuturor celor ce m-au inteles ca am nevoie de ajutor ! as vrea sa pot sa am cum sa arat cat de mult conteaza pentru noi ,,cuvintele sunt mici. as vrea sa va arat ca tot ceea ce ati facut pentru noi a contat si conteaza foarte mult, au trecut doua luni de la ……doua luni si doua saptamani……VA MULTUMESC PENTRU ACEASTA PUTERE, EU NU CRED CA AS FI AVUT-O , D-VOASTRA SI COPII SUNTETI CEI CE-MI DAU PUTEREA DE A UITA DE BANSI SI GREUTATI SI NU NUMAI FINANCIAR…….VA MULTUMESC CA I-MI DATI INCREDEREA IN MINE

  mihai palanici

  7 Noiembrie 2009 at 00:12

 86. […] Articolul nu apartine niciunei categorii.   Valentina a fost. În urma ei, Raluca Ana-Maria, 21 de zile, orfană de mamă. În urma ei, Robert M… […]

 87. sa va fie gandul senin si pasul usor,Craciunul sa va aduca liniste si caldura in casa si in suflet !

  Mihai PALANICI

  25 Decembrie 2009 at 21:37

 88. De ce dati voie celor din presa sa va copieze articolul? Vad ca dvs l-ati scris in 2009. Iar „domnul ” care „semneza ” articolul in 2012
  http://www.eziare.com/stire/micnews-ro-valentina-a-fost–%C3%8En-urma-ei-raluca-ana-maria-21-de-zile-orfana-de-mama–%C3%8En-urma-ei-robert-marian-8-ani-orfan-de-mama,1032648.html

  Adrian N.

  1 Iulie 2013 at 21:55

  • Mda. Nu stiu cine este Mihai Caldararu „Autor „. Ce stiu sigur este ca nu este singurul care procedeaza astfel. Pana si pe site-ul pro tv am vazut un articol preluat cuvant cu cuvant fara sa mentioneze sursa.

   isabellelorelai

   2 Iulie 2013 at 13:07


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: