Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Felia de pâine

with 4 comments

grau

Vel Pitar a lansat, pe 3 iulie 2009, campania sociala „Imparte! E mai mult decat o felie de paine!”. Pentru fiecare paine speciala de 300g, Vel Pitar va dona o felie oamenilor nevoiasi din Bucuresti. Mecanismul campaniei presupune ca orice client care a achizitionat o paine speciala de 300g, sa intre pe siteul www.imparte.ro, sa introduca codul de pe sticker si sa aleaga catre ce institutie directioneaza felia de paine: un centru de plasament, un centru de ingrijire pentru persoane varstnice sau o cantina sociala. Cele 3 institutii sociale din Bucuresti incluse de „Vel Pitar” in campania „Imparte! E mai mult decat o felie de paine!” – sunt:

– Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr.1 – care adaposteste 92 de persoane varstnice. Institutia medico-sociala are o vechime de peste 50 de ani si adaposteste pacienti cu polipatologie  geriatrica, posesori de certificate de persoana cu handicap. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 614 felii de pâine.

– Centrul de plasament „Robin Hood” – care are o capacitate de 60 de locuri si ofera gazduire copiilor cu varste intre 4 si 18 ani. Centrul de plasament ofera servicii de tip rezidenţial si are ca scop asigurarea accesului copiilor, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, educaţie şi pregătire în vederea reintegrării sau integrării familiale şi socio-profesionale. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 738 felii de pâine.

– Cantina sociala coordonata de Asociatia „Sfantul Stelian” – care are o capacitate de 70 de persoane si ofera suport nutritional pentru diferite categorii sociale de beneficiari – copii ai strazii si din familii dezavantajate, familii numeroase, fara posibilitati financiare, varstnici singuri, cu venituri insuficiente si persoane fara adapost. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 552 felii de pâine.

Vel Pitar.

http://www.imparte.ro

Vel_Pitar_sticker imparte!-22411

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna , numele meu este Bogdan, si vreau sa te rog sa facem link exchange. Blogul meu este la inceput si imi prinde bine un schimb de experienta cu alte bloguri.(Mai ales ca tu ai ceva experienta de impartit cu mine , si ai gustat deja din succes)
  Iti dau link-ul meu: http://www.chirilabogdan.wordpress.com
  Daca vrei sa facem schimbul m-as bucura, eu oricum iti multumesc pentru timpul acordat.

  Astept raspunsul tau.

  Multumesc!

  Chirila Bogdan

  31 Iulie 2009 at 21:10

  • Bogdan, dacă asta te ajută cu ceva, facem schimb, nu-i problemă. În ceea ce priveşte succesul meu (aici am ceva îndoieli ) 😆

   isabellelorelai

   1 August 2009 at 10:47

 2. Iti multumesc ca ai acceptat sa facem schimb … eu te-am trecut Isabelle (daca e bin o sa las asa ) … dar tu poti sa ma treci Chirila Bogdan ?

  Si scuze de atatea spamuri !

  Chirila Bogdan

  1 August 2009 at 16:01


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: