Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Archive for Iulie 31st, 2009

Felia de pâine

with 4 comments

grau

Vel Pitar a lansat, pe 3 iulie 2009, campania sociala „Imparte! E mai mult decat o felie de paine!”. Pentru fiecare paine speciala de 300g, Vel Pitar va dona o felie oamenilor nevoiasi din Bucuresti. Mecanismul campaniei presupune ca orice client care a achizitionat o paine speciala de 300g, sa intre pe siteul www.imparte.ro, sa introduca codul de pe sticker si sa aleaga catre ce institutie directioneaza felia de paine: un centru de plasament, un centru de ingrijire pentru persoane varstnice sau o cantina sociala. Cele 3 institutii sociale din Bucuresti incluse de „Vel Pitar” in campania „Imparte! E mai mult decat o felie de paine!” – sunt:

– Centrul de ingrijire si asistenta sociala pentru varstnici Nr.1 – care adaposteste 92 de persoane varstnice. Institutia medico-sociala are o vechime de peste 50 de ani si adaposteste pacienti cu polipatologie  geriatrica, posesori de certificate de persoana cu handicap. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 614 felii de pâine.

– Centrul de plasament „Robin Hood” – care are o capacitate de 60 de locuri si ofera gazduire copiilor cu varste intre 4 si 18 ani. Centrul de plasament ofera servicii de tip rezidenţial si are ca scop asigurarea accesului copiilor, pe o perioadă determinată, la găzduire, îngrijire, educaţie şi pregătire în vederea reintegrării sau integrării familiale şi socio-profesionale. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 738 felii de pâine.

– Cantina sociala coordonata de Asociatia „Sfantul Stelian” – care are o capacitate de 70 de persoane si ofera suport nutritional pentru diferite categorii sociale de beneficiari – copii ai strazii si din familii dezavantajate, familii numeroase, fara posibilitati financiare, varstnici singuri, cu venituri insuficiente si persoane fara adapost. Până pe 31 iulie 2009, oamenii au donat 552 felii de pâine.

Vel Pitar.

http://www.imparte.ro

Vel_Pitar_sticker imparte!-22411

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: