Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare. Luana Marina şi poveştile

with 12 comments

LuanaMarinaPopa

Luana are un an şi jumătate şi încă nu aflat că există poveşti. Şi nici muzică. De fapt nu a aflat nici cum este glasul mamei. Pentru că Luana nu aude.

S-a născut cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă.

Ca să audă, Luana are nevoie de un implant Cohlear. Din suma necesară, de 25.000 de euro, Luana a strâns 11.800.

Pentru a o ajuta pe Luana Marina Popa să audă, Mina Promotional a deschis campania „Citeşte o poveste”. Luana este din Galaţi.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

Unicredit Ţiriac

RON: RO 13 BACX 0000 0003 3717 8000

EURO: RO 83 BACX 0000 0003 3717 8001

Titular: Popa Florin

Alpha Bank

RON: RO 81 BUCU 6510 2076 2511 RO01

EURO: RO 38 BUCU 6510 2076 2511 EU01

Titular: Popa Florin

Telefon: 0746 582 302, Alice Popa

Pe site-ul Luanei sunt documentele medicale şi un Cont PayPal:

http://www.citesteopoveste.com

UPDATE 11 august 2009. Pentru Luana s-au strâns 14.600 de euro. Vineri, 28 august 2009, la ora 19.00, spectacol umanitar la Galaţi pentru Luana.

Vineri, 28 august 2009, puteti participa la un spectacol organizat de Street Angels la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galati, unde o puteti intalni pe Luana. Prezentarea cazului Luanei şi a spectacololui:

UPDATE 4 septembrie 2009. Pentru Luana s-au strâns 18.000 de euro.

UPDATE 14 septembrie 2009. S-au strâns toţi banii pentru Luana!

Organizatorii: „Campania pentru Luana a luat sfarsit. Suntem fericiti sa va anuntam ca s-au strans banutii necesari implantarii. Totusi campania “Luana , citeste o poveste “continuua prezentandu-va cazurile prietenilor ei care momentan nu pot auzi. Astfel si Andreea poate citi o poveste . Multumim din suflet oamenilor speciali care au facut ca acest proiect sa gaseasca o finalitate si in acelasi timp sa ne dea speranta ca poate continuua sa ajute si alti copii, multumim ca ati renuntat la cate ceva pentru dumneavoastra pentru a ajuta acest ingeras, multumim pentru timpul acordat, pentru efortul celor ce au promovat aceasta campanie, pentru miile de mailuri si im-uri trimise catre listele de prieteni din calculatorul fiecaruia, pentru blogerii care au postat comentarii si care au spus povestea mai departe, multumim dansatorilor care au facut prin efortul lor sa miste o sala intreaga, multumim firmelor care intr-o perioada critica au gasit resurse sa sprijine aceasta idee. Va multumim”.

http://www.citesteopoveste.com/?p=510

„Mina Promotional demareaza campania de ajutorare “Citeste-mi o poveste” pentru Luana Marina Popa de 1 an si jumatate din Galati care are nevoie de un implant cohlear. Campania se concentreaza pe participarea activa a vizitatorilor site-ului  prin postarea de povesti, poezii sau cantece pentru copii si donatii care conturile postate. Campania are adresabilitate concentrata pentru ajutorarea  Luanei Marina fara vreun interes media sau de promovare pe marginea acestui subiect, dar in momentul in care vom reusi sa strangem suma necesara implantului Mina Promotional va dona toate drepturile de autor, site-ul si administrarea acestuia catre o fundatie care ajuta copii cu dificultati de auz. Luana va propune sa-i scrieti o poveste pe care dupa implantul cohlear o va asculta citita de mamica ei. Din fericire exista posibilitatea sa asculte la un moment dat povestile pe care vrei sa i le citesti. Solutia pentru Luana este un implant cohlear iar costurile ajung la 25.000 Euro. Ajuta-ne sa strangem aceasta suma si iti va citi si ea o poveste. Va multumim pentru implicare”.

http://mina-promotional.ro/?p=201

.

Steluţele de mare

.

Anunțuri

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Campania pentru Luana a luat sfarsit . Suntem fericiti sa va anuntam ca s-au strans banutzii necesari implantarii .
  Totusi campania „Luana , citeste o poveste „continuua prezentandu-va cazurile prietenilor ei care momentan nu pot auzi . Astfel si Andreea poate citi o poveste .
  Multumim din suflet oamenilor speciali care au facut ca acest proiect sa gaseasca o finalitate si in acelasi timp sa ne dea speranta ca poate continuua sa ajute si alti copii , multumim ca ati renuntat la cate ceva pentru dumneavoastra pentru a ajuta acest ingeras , multumim pentru timpul acordat , pentru efortul celor ce au promovat aceasta campanie , pentru miile de mailuri si im-uri trimise catre listele de prieteni din calculatorul fiecaruia , pentru blogerii care au postat comentarii si care au spus povestea mai departe , multumim dansatorilor care au facut prin efortul lor sa miste o sala intreaga , multumim firmelor care intr-o perioada critica au gasit resurse sa sprijine aceasta idee .

  Va multumim

  http://www.citesteopoveste.com/?p=510

  Roxana

  14 Septembrie 2009 at 19:39

 2. Multumim din suflet pentru ajutorul acordat in camapania dedicata Luanei si te rugam daca se poate sa postezi si cazul prietenei Luanei ,care si ea doreste sa asculte povesti.
  Este vorba de Andreea Deacu din Constanta care sufera tot de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala prufunda si care are rezolvare tot cu ajutorul unui implant cohlear.
  Detalii gasesti pe http://www.citesteopoveste.com

  Florin

  15 Septembrie 2009 at 09:20

 3. Dorim sa va multumim foarte mult pentru sprijinul acordat in cazul Luanei ,si sa va rugam ,daca se poate sa postati si cazul prietenei ei.
  Se numeste Andreea Deacu este din Constanta si doreste si ea sa poata asculta povestile pe care vrem sa i le citim.
  Sufera tot de hipoacuzie neurosenzoriala bilaterala profunda si in cazul ei solutia este un implant cohlear .Detalii gasesti pe : http://www.citesteopoveste.com
  Multumim inca o data din suflet pentru sprijinul acordat Luanei si multumim anticipat si pentru Andreeea.
  Cu respect ,
  Florin Popa – tatal Luanei

  florin

  15 Septembrie 2009 at 09:25

 4. Si Andreea poate citi o poveste…

  Multumim din suflet !

  http://www.citesteopoveste.com

  Florin

  24 Septembrie 2009 at 08:37

 5. Andreea Deacu poate citi o poveste .
  Va multumim pentru sprijinul acordat!

  http://www.citesteopoveste.com

  florin

  1 Octombrie 2009 at 23:57

 6. Ne bucuram sa va anuntam ca in sfarsit s-a petrecut unul din primii pasi pentru a ajunge la minunea de a asculta o poveste .

  Pe 2 noiembrie la Spitalul Clinic de Urgenta pentru copii Maria Curie din Bucuresti , fost Budimex , fetitele Luana Popa de 1 an si 11 luni si Andreea Deacu au fost supuse interventiei de implantare cohleara . De asemenea a mai beneficiat de aceasta operatie si Helena , o fetita scumpica de 5 anisori .

  Campania de strangere a fondurilor necesare pentru alti copii care au nevoie de un implant cohlear continua si poti sa gasesti mai multe detalii despre ea accesand site-ul http://www.citesteopoveste.com

  Florin

  27 Noiembrie 2009 at 09:02

 7. Si Matei poate citi o poveste………..

  http://www.citesteopoveste.com/povestea-ingerasului-cu-ochii-albastrii/

  dar pentru asta mai are nevoie de 4850 Euro.Acesti banuti blocheaza momentan ” drumul catre lumea sunetelor” in care doreste sa ajunga ingerasul.

  Multumim din suflet pentru tot.

  Cu stima ,
  Florin Popa

  Florin

  25 Ianuarie 2010 at 19:47

 8. Florin

  15 Octombrie 2011 at 23:50


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: