Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Archive for Iulie 14th, 2009

O mână de ajutor: Farmacia Internaţională

with 3 comments

Un prieten al copiilor bolnavi a aflat că sunt multe probleme în procurarea medicamentelor pentru bolile grave (oncologie, cardiologie etc). El a decis acum câteva zile să încerce să le procure (contra cost) celor care au nevoie de ele. De-a lungul timpului a sprijinit activitatea Asociaţiei P.A.V.E.L. şi încearcă să ajute şi în acest mod.

Cerere pentru medicamente indisponibile in România

Pentru a putea trimite solicitarea dumneavoastra, completati formularul de pe site – apăsaţi pe: www.farmaciainternationala.ro

Sau apăsaţi pe acest link – aici.

http://www.farmaciainternationala.ro este un proiect non-profit. Va rugam sa completati in mod riguros datele din formular. In termen de cel mult 3 zile de la trimiterea formularului, veti fi contactati cu informatii despre medicamentul cerut. Sunteti rugati sa aveti intelegere pentru faptul ca cererile vor fi tratate in functie de urgenta ce reiese din datele completate de dumneavoastra si prioritatea stabilita de catre specialisti.

De exemplu, câteva medicamente care nu se găsesc în farmaciile din România, necesare tratamentului unor forme de cancer la copii: Teniposide (Vumon, VM-26), Daunoblastine (Cerubidine, Daunorubicine), Actinomycine D (Cosmegen Lyovac 0.5 mg), Procarbazine (Natulan), Metotrexate 2,5 mg tablete, Vinblastine (velbe 10mg fl.), Kidrolase, Erwinase, Melphalan, BiCNU, Dexametazona (oral) etc.

Anunțuri
%d blogeri au apreciat asta: