Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Archive for Iulie 7th, 2009

Nişte blonzi

with 28 comments

black

Aflu de la Chinezu că nişte unii au făcut o porcărie. Nişte unii – adică doi „blonzi”. Doamne, ce mult îmi place când unii bărbaţi demonstrează că sunt proşti! Nu le dau numele, pentru că nu merită. Sunt prea scârboşi. Un „blond” dă pe post o întâmplare (nu am găsit logica difuzării – mie mi-a stat inima în loc) iar celălalt „blond” face o remarcă absolut prostească (iar nu am găsit logica – drept e că nici nu aveam unde să o găsesc). „Blondul” cu remarca neavenită mai are şi o cruce imensă la gât… Dar puteţi vedea aici care a fost idioţenia. Aşa că aleg să ţin cu Brunetul.

Dragă Neculai,

Fii tu atent ce scrie la tanti Wiki despre tine: Are mulţi prieteni, se caracterizează ca un om hotărât, ambiţios, dinamic, comunicativ, vesel, adaptabil, sensibil la copii şi animale. E ferm în decizii profesionale, doritor să schimbe lumea, creativ, complet, nepunctual la întâlniri, pentru că nu se uită niciodată la ceas. Se consideră prea impulsiv, lucru care e uneori o calitate, alteori un defect. Se remarcă în orice colectiv pentru că este plin de idei şi săritor în orice situaţie. Nu are niciun idol, dar admiră mulţi oameni puternici, care au ceva de spus şi ştiu cum să o facă. Deci: nu uita că eşti doritor să schimbi lumea. O schimbi sau ce faci?

Mai zice aşa tanti Wicki: Vorba lui preferată este: Norocul e mereu de partea celor tari. Păi? Cum facem?

Şi: Motto-ul lui: TRAIESTE! Asa cum fiecare lucru are o menire pe lumea asta tu trebuie sa traiesti si s-o faci cat mai corect cu putinta: fa bine, alina, mangaie, fa oamenii sa rada, ajuta! Deci, cum rămâne?

Păi se poate să gândeşti şi să scrii aşa ceva? Nu uita că răspunzi de viitorul copilului tău. Apără-l. Românii nu sunt rasişti. Proştii sunt. Proştii nu au patrie şi nici naţionalitate.

Şi nu uita, Neculai: „Faptul că e mulatru a fost o problemă în copilărie, dar din momentul în care a căpătat notorietate ca vedetă tv, a devenit un avantaj clar”. Tot nu ţi-e clar?

Ţin cu Neculai pentru că este uman. Un român uman. Plus de asta, nefiind rasist, nu are cum să fie prost.

Neculai. Cabral Neculai Ibacka

CabralSiInoke

Anunțuri

Written by IsabelleLorelai

7 Iulie 2009 at 00:00

%d blogeri au apreciat asta: