Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

1 iunie total altfel. Pentru ca anumiţi părinţi să înveţe. Gala UNICEF

with 4 comments

Cea de-a treia gala UNICEF in Romania va avea loc pe 1 iunie 2009, la ora 21.00.

Scopul acestui teledon este strangerea de fonduri pentru continuarea programelor de educatie parentala ce se desfasoara deja pe teritoriul tarii noastre. Teledonul este organizat de UNICEF si Societatea Romana de Televiziune si ii va avea ca prezentatori pe Andreea Marin Banica si Dan Bittman. Teledonul va aduna personalitati din diverse domenii: sportivi, jurnalisti, artisti, politicieni si oameni implicati in acte de caritate. Daca in anii precedenti din fondurile stranse au fost ajutati copii cu dizabilitati si maternitati din intreaga tara, anul acesta intrebarea ce isi cauta raspuns este legata de datoria de a fi parinte: cat de greu este acest lucru si cum pot fi sprijini parintii pentru a le acorda micutilor cele mai bune premise in viata.

Reusitele UNICEF in cifre arata deosebit pe teritoriul Romaniei: 22 de judete beneficiaza de programe pentru educare parentala pentru familiile cu copii intre 0-3 ani, 43% din gradinitele din tara au integrate programe de educatie parentala, 10.000 de instructori au fost formati pentru a putea oferi sprijin si contribui la dezvoltarea acestor programe si peste 80.000 de parinti si-au descoperit si imbunatatit abilitatile parintesti.

Gala din acest an are planuri la fel de ambitioase, dorind sa extinda programele de educatie parentala in alte 19 judete si sa integreze astfel de programe si in restul de 57% din gradinitele de pe teritoriul tarii. Gala UNICEF isi propune sa atinga pe parcusul evenimentului mai multe dintre subiectele care au un grad mare de incidenta in ultima perioada, cum ar fi violenta in familie, educatia sexuala, cazurile familiilor de romani plecati din tara si multe altele.

Tot in gala de acest an va fi prezentat si modul in care au fost investite fondurile stranse in urma precedentelor gale. Acest plus de transparenta are menirea de a impulsiona lumea pentru o contributie in cadrul acestui teledon.

Pentru donaţii:

Vodafone, Orange şi Cosmote

SMS la numărul 874 pentru 2 euro

Romtelecom

0900 900 455 – pentru 5 euro/apel

0900 900 450 – pentru 10 euro/apel

Pentru donaţii mai mari de 10 euro – Telefonul Celebrităţilor:

Sunaţi la 021 306 32 00

Tarif normal Romtelecom

UNICEF1Iunie2009

„Va scriu cu emotie, pentru ca veti gasi in documentele atasate o invitatie pentru ceea ce pregatim pentru data de 1 iunie: Gala UNICEF, un eveniment – maraton cu sute de personalitati din tara si din strainatate care vor conecta Romania la TVR1 timp de 4 ore, in beneficiul copiilor si parintilor din Romania. Gala UNICEF a schimbat in anii trecuti, prin donatiile adunate, viata a zeci de mii de copii si de data aceasta isi propune sa schimbe in bine si viata multor parinti. Invitatia mea are un rost: sa fie un indemn, un apel pentru voi sa va implicati cum puteti: fie punand macheta sau spotul Galei pe site-ul vostru, fie devenind voi insiva donatori, fie aflandu-va, pur si simplu, din spirit de solidaritate cu noi si din dorinta de a invata lucruri noi, in seara zilei de 1 iunie, in fata micului ecran, incepand cu ora 21. Intr-o perioada in care televizorul ne ofera prea multe modele negative, acea seara va promit ca va fi un castig pentru noi toti. Cu mult drag, Andreea Marin Banica”.

Anunțuri

4 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Mă bucur că am găsit acest blog şi am găsit o nouă ocazie să fac o faptă mică, dar bună.

  zamfirpop

  30 Mai 2009 at 02:23

 2. Mulţumesc, domnule Pop!

  isabellelorelai

  30 Mai 2009 at 15:20

 3. Am vazut si eu promo-ul cu teledonul din aceasta seara!
  Imi pare foarte rau,dar nu pot ajuta acum cu nimic decat cu ganduri de bine.
  Sper sa se adune cat mai multi bani si sa fie folositi acolo unde e mai mare nevoie!

  g1b2i3

  31 Mai 2009 at 17:59


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: