Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare. Paula Ghiţă, chimioterapie în loc de rechizite

with 2 comments

paulaghita

Paula are 6 ani şi cancer osos. O formă galopantă. În aprilie 2009, Paula a acuzat o durere puternică de oase. Medic, analize, cancer, chimioterapie, operaţie. Scurt şi urgent. Paula face chimioterapie la spitalul din Cluj, a terminat prima cură de două săptămâni pe 6 mai iar pe 18 o va începe pe cea de-a doua. Are la dispoziţie 10 săptămâni pentru a face toate şedinţele de chimioterapie şi pentru a strânge 35.000 de euro necesari operaţiei. După care trebuie operată urgent, existând riscul extinderii cancerului şi la sistemul muscular (aşa cum a păţit Andrei). Şansa Paulei este o operaţie în Italia, la clinica din Bologna. Paula este din Deva.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

San Paolo Bank Deva

RO 24 WBAN 25 11 0000 22 504 732

Titular: Fundaţia Conexiuni – cu menţiunea „Pentru Ghiţă Paula”.

Sau

BANC POST DEVA

RO 73 BPOS 8050 1806 048 RON 01

Titular: GHIŢĂ LIVIU DRAGOŞ

Până acum Paula a strâns 1.000 RON, donaţi pentru ea de pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. Ziarul Hunedoreanu a trimis solicitări de ajutor către cele 14 primării ale oraşelor şi municipiilor din judeţul Hunedoara. Hunedoreanul – 4 mai 2009 şi 6 mai 2009.

UPDATE 20 mai 2009: Paula la PRO TV – filmul aici. UPDATE 24 mai 2009: Spectacol de binefacere pentru Paula, la Casa de Cultură Deva – pe 11 iunie 2009. UPDATE 30 mai 2009: Paula are blog:

http://www.ghitapaula.blogspot.com

UPDATE 2 iunie 2009: Acţiune caritabilă pentru Paula pe 1 iunie 2009. „Una dintre organizatoarele evenimentului a povestit că ideea i-a fost dată de fiul ei. „Băiatul meu, care are 7 ani, şi cu mine ne uitam într-o seară la reportajul făcut de Pro Tv. Când l-a văzut, fiul meu mi-a spus că vrea să o ajutăm pe Paula să fie bine de Ziua Copilului. I-am explicat că nu putem să strângem toţi banii până la acea dată, dar putem să o ajutăm să-i strângă cât mai repede”, a povestit Daniela Szitar, organizatorul acţiunii caritabile. Ea a anunţat că săptămâna aceasta va fi lansat un teledon pentru Paula Ghiţă, iar în 11 iunie va fi organizat un concert tot pentru micuţă. Concertul organizat pentru Paula va fi susţinut de Conector, Phelipe şi Alb şi Negru – Daniela Szitar, organizatorul acţiunii caritabile. Mai multe în Hunedoreanul – aici. Pentru conformitate: Hunedoreanul – aici. „Daniela Szitar a reuşit să obţină trei numere de telefon la care se pot dona diferite sume pentru micuţă. Daniela Szitar a organizat şi un mic spectacol umanitar în ajutorul Paulei, care s-a încheiat cu o licitaţie în care oamenii de afaceri din Deva au reuşit să strângă o sumă destul de mare, dar încă de neajuns pentru a acoperi costruile operaţiei de care fata are nevoie”.

.

Steluţele de mare

.

Anunțuri

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. din nefericire in dimineata zilei de 29.01.2010 paula a urcat la ingeri.DORMI IN PACE INGER BLAND

    alina muntean

    2 Februarie 2010 at 21:40

  2. catalin

    1 Martie 2010 at 19:20


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: