Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Gânduri pentru un doctor. Pentru Sergiu Stoica

with 69 comments

drsergiustoica

În urma unei lovituri banale la cap, la vârsta de 10 ani, care s-a dovedit a fi un traumatism cranian -în termeni ştiinţifici – m-am „căptuşit” cu hidrocefalie.

Diagnosticul ăsta mi-a schimbat, practic, cursul vieţii.

O acumulare de lichid cefalo-rahidian, într-unul din ventriculii din creier, reglată prin inserarea unui shunt. O operaţie extrem de reuşită, deci un mare noroc, dar urmată de o multitudine de interdicţii care s-au conturat într-o realitate în care nu m-am regăsit ca om, ca personalitate, în care am resimţit un sentiment de ratare în momentul în care mi s-au impus restricţii de la tot ce mă caracteriza înainte.

Cel care mi-a redat „liberul arbitru” este Sergiu Stoica, un doctor şi un OM minunat, considerat cel mai bun neurochirurg pediatru la ora actuală, de la noi.

El mi-a spus să-mi trăiesc viaţa ca şi cum nu aş avea shunt, că nu mai este necesar să fiu supravegheată medical, că pot practica orice sport vreau şi, mai ales, să conştientizez că sunt extrem de norocoasă.

Pentru mine asta înseamnă, practic, regăsirea propriei identităţi. Acum nu mai am niciun impediment şi nici scuză să nu duc la îndeplinire ceea ce-mi doresc cu adevărat în viaţă.

Geo, 22 aprilie 2009

*

Dr. Sergiu Stoica. Sunt momente când mă gândesc cum ar fi dacă ziua lui ar avea 48 de ore. Mult, mult mai bine, cred. Gândurile de mai sus sunt ale unei tinere, Geo, căreia Dr. Sergiu Stoica i-a redat speranţa. Iar dacă Dr. Sergiu Stoica poate reda dreptul la viaţă multor copii la Budimex, este meritul Fundaţiei Mereu Aproape, care a avut iniţiativa strângerii de fonduri pentru echiparea secţiei de neuro-chirurgie pediatrică, şi al nostru, pentru că am donat, cu un banal SMS, 2 euro, în noiembrie 2007. Acum încercăm acest exerciţiu şi pentru secţia cardio-chirurgie pediatrică, pentru Inima Copiilor.

Pentru copii: Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”, Neurochirurgie I, şef secţie Dr. Sergiu Stoica, etaj 1, secţia Terapie Intensivă Nou-Născuţi. Pentru adulţi: Spitalul Euroclinic, Neurochirurgie. Program Dr. Sergiu Stoicamedic specialist neurochirurgie.

*

Pe data de 16 iulie 2008, am născut la Spitalul Universitar Bucureşti un îngeraş despre care, cu o jumătate de oră înainte de a-l naşte, ştiam că e un bebe sănătos tun. Însă nu a fost aşa… S-a născut cu spina bifida cu mielomeningocel (am aflat acest diagnostic ulterior). Când l-am văzut însă, nu am realizat cât de grav este. Mi s-a spus că va trăi maximum 5 zile. Însă peste 5 zile am fost transferaţi la Budimex, ştiind că un medic de acolo îl va opera totuşi. Dar când am ajuns acolo ne-am dat seama că nu era vorba despre „un medic”. Era vorba despre un adevărat Înger care ne-a mângâiat cu vorbele sale şi care ne-a explicat cât e de grav, dar că va trăi. Acest Înger poartă numele Sergiu StoicaNe-a spus care sunt consecinţele malformaţiei fiului meu, însă nu se mai punea problema de moarte. A urmat operaţia care a durat circa 4 ore, apoi a urmat o hidrocefalie în urma căreia domnul doctor i-a pus un shunt. Acum, fiul meu Rareş Ştefan, are 9 luni, ne zâmbeşte, ne spune „mama” şi „tata”, întinde mâinile să ne îmbrăţişeze şi este extrem de vesel. Pentru minunea aceasta nu cred că există cuvinte care să îmi exprime întocmai imensa recunoştinţă pentru acest OM minunat, un profesionist desăvârşit, o adevărată lecţie de viaţă vie! VĂ MULŢUMESC, DOMNULE DOCTOR SERGIU STOICA! Vă mulţumesc pentru lumina din ochii copilului meu, pentru zâmbetul senin de pe feţişoara lui, pentru şansa de a fi o familie fericită. Vă mulţumesc pentru căldura cu care ne-aţi primit, pentru sinceritatea cu care ne-aţi vorbit şi pentru că… existaţi! Puteţi adăuga la lunga dumneavoastră listă de binefaceri încă o viaţă salvată şi fericirea a incă unei familii! VĂ MULŢUMIM! Claudia Dragomir, 24 aprilie 2009

Mulţumesc pentru gândurile tale, Claudia. Mulţumesc pentru că ai spus altceva decât spun cei mai mulţi. Adică de bine. Multă sănătate lui Rareş Ştefan!

*

La rândul meu… Şi eu am avut un bebe născut cu hidrocefalie. Un bebeluş dulce şi frumos. Domnul Sergiu l-a salvat o dată, însă a doua oara a fost fatal. Bebeluşul dulce şi frumos a devenit îngeraş. Am văzut însă părerea de rău din ochii dânsului, ştiu că l-ar fi salvat dacă ar fi putut. Am văzut cât de mult îi păsa de copilaşi şi câtă grijă avea de fiecare părinte, cum dădea explicaţii în stânga şi în dreapta cu răbdare şi prietenie. Un Om ca el nu poate fi uitat. De câte ori mă gândesc la fiul meu îmi amintesc de dânsul, de omul bun care m-a cucerit şi căruia îi urez tot binele din lume. Regret că prea puţini medici sunt ca dânsul, avem nevoie de „tratament” spiritual. Suntem bolnavi rău de tot în suflete, nu doar în trup. Ne rămâne doar să învăţăm de la acest om bun, să-i „furăm” din bunătate şi să o împărţim cu fraţii noştri. Îmi doresc să nu se schimbe niciodată, să rămână Îngerul pe pământ de care avem nevoie. Mirela Cristea, 12 mai 2009. 

Citesc şi plâng. Scriu şi plâng. Mirela… Câtă dreptate ai. Un om bun parcă îţi mai alină durerea.

*

Update 11 iulie 2013. Noutati de Spitalul de Copii Marie Curie din Bucuresti si de la Spitalul Euroclinic. Dr. Sergiu Stoica si Dr. Sorin Tarnoveanu. Dr. Sergiu Stoica este si medic coordonator al Programului Special de Neurochirurgie al spitalelor Euroclinic (adulti) si Baneasa (copii) din reteaua Regina Maria, la care opereaza: Tumori cerebrale profunde; Neurinom acustic; Meningiom; Adenom hipofizar; Anevrisme si Malformatii vasculare. Pentru ca de multe ori si-a redus din onorariu pentru a-i opera pe cei carora nu le ajungeau banii, conducerea spitalului a decis ca o data pe luna in spital se se faca cate o operatie pro bono (gratis) pentru o persoana din Romania care nu isi poate permite o interventie chirurgicala. Mai multe despre Programul de operatii Pro Bono (gratis) in Spitalul Euroclinic – sunt 3 specialitati medicale: neurochirurgie, chirurgie bariatrica (obezitate) si onco-ginecologie – gasiti aici.

IngerulCarePlange

Anunțuri

69 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Draga Isabellelorelai,din nou am ramas fara cuvinte cand am aflat despre acest tanar medic roman cu mult har si despre solidaritatea oamenilor cu suflet mare.
  Sper ca si pentru sectia de cardio-chirurgie pediatrica sa se adune bani.
  Multa sanatate tuturor acestor oameni minunati!

  g1b2i3

  22 Aprilie 2009 at 23:25

 2. Pe data de 16 iulie 2008, am nascut la Spit. Universitar Bucuresti un ingeras despre care, cu o jumatate de ora inainte de a-l naste, stiam ca e un bebe sanatos tun. Insa nu a fost asa…S-a nascut cu spina bifida cu mielomeningocel (am aflat acest diagnostic ulterior). Cand l-am vazut insa, nu am realizat cat de grav e. Mi s-a spus ca va trai maximum 5 zile. Insa peste 5 zile, am fost transferati la Budimex stiind ca un medic il va opera totusi. Dar cand am ajuns acolo, am constatat ca nu era vorba despre „un medic”. Era vorba despre un adevarat inger care „ne-a mangaiat” cu vorbele sale si care ne-a explicat cat e de grav, dar ca va trai. Acest inger poarta numele Sergiu Stoica! Ne-a spus care sunt consecintele malformatiei fiului meu, insa nu se mai punea problema de moarte. A urmat operatia care a durat cca. 4 ore, apoi a urmat o hidrocefalie in urma careia domnul doctor i-a pus un shunt. Acum, fiul meu, Rares Stefan, are 9 luni, ne zambeste, ne spune „mama” si „tata”, intinde mainile sa ne imbratiseze si este extrem de vesel. Pentru minunea aceasta, nu cred ca exista cuvinte care sa imi exprime intocmai imensa recunostinta pentru acest OM minunat, un profesionist desavarsit, o adevarata lectie de viata vie! VA MULTUMESC, DOMNULE DOCTOR SERGIU STOICA!!! Va multumesc pentru lumina din ochii copilului meu, pentru zambetul senin de pe fetisoara lui, pentru sansa de a fi o familie fericita! Va multumesc pentru caldura cu care ne-ati primit, pentru sinceritatea cu care ne-ati vorbit si pentru ca… existati! Puteti adauga la lunga dumneavoastra lista de binefaceri inca o viata salvata si fericirea a inca unei familii! VA MULTUMIM!

  Claudia Dragomir

  24 Aprilie 2009 at 22:40

  • Sa-ti traiasca baietelul,si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos din toate punctele de vedere.Si sa uiti acele zile de cosmar,atunci cand nu puteai sa te bucuri de noua viata din mainile tale.

   mirela cristea

   14 Mai 2009 at 09:50

   • Mirela, acum ti-am citit cuvintele adresate mie. Iti multumesc mult…Am trecut peste acele momente, dar nu le voi uita niciodata, asa cum nu-l voi uita niciodata nici pe Dl. Dr. Sergiu Stoica!
    Isabelle, iti multumesc si tie pentru tot ce mi-ai spus…E prima data cand am avut curajul sa spun ceea ce am trait unor „necunoscuti”…Ma bucur ca am facut-o…Va multumesc, fetelor!
    Sa aveti parte numai de soare in viata voastra!!!

    claudia dragomir

    16 Mai 2009 at 06:59

 3. Claudia, am adăugat gândurile tale sus, pe pagină.
  Multă sănătate lui Rareş Ştefan! Să crească mare şi să vă bucuraţi el el!

  isabellelorelai

  25 Aprilie 2009 at 10:29

 4. […] – abia în 2007 a fost achiziţionat echipamentul necesar pentru dotarea secţiei de neurochirurgie pediatrică, cu bani din donaţii publice, la campania Fundaţiei Mereu Aroape. Aveam doctor. Excepţional. Pe Sergiu Stoica. S-a întors din Franţa pentru copiii noştri. […]

 5. Permiteti-mi sa ma recomand,
  Ma numesc Morcan Oana, si ma adresez astazi d-voastra in prima incercare de a stabili un contact cu dr.Sergiu Stoica.
  va scriu in calitatea de asistent social in cadrul unei Fundatii din jud Arad, calitate in care imi revine din punct de vedere managerial, responsabilitatea de caz cu privire la beneficiarii nostrii.
  Astazi, insa ma adresez d-voastra cu o responsabilitate morala, umana….a unui om care vrea sa ajute …un semen de-al sau.
  De curand oferim servicii de ingrijire si de specialitate, unei fetite de 13 ani cu tetrapareza spastica….ma simt neputincioasa in fata ei…este un copil minunat, cu o dorinta de viata si o motivatie de progres….pe care pe mine ma uimeste…
  Nu cred ca pot reda in cuvinte…puterea acestei fetite..
  In ciuda faptului ca aparent mama ei o ingrijeste, ea fiind incadrata in gradul I de handicap cu asistent personal, este o dependenta dubla a mamei de fiica si invers….in fapt fiica este adesea adultul acestui „cuplu mama-copil”
  Ar fi forte multe de spus….doleanta mea ar fi sa-l contactez pe d-l dr..pt ca Maria- d-soara noastra de 13 ani, a auzit de d-voastra…si isi pune mare nadejde intr-o interventie.
  In speranta ca aceste randuri vor avea ecou…va rog din suflet sa ne facilitati date de contact a d-lui Dr..

  Cu toata consideratia,
  multumiri anticipate,
  a d-voatra Morcan Oana asist.social

  Morcan Oana

  7 Mai 2009 at 11:16

  • Doamna Morcan,
   Dacă Maria are tetrapareză spastică (paralizie cerebrală infantilă generic) altele sunt soluţiile.
   Domnul Dr. Sergiu Stoica este neurochirurg. Maria are nevoie de o intervenţie pe creier? Hidrocefalie, hematom, tumoră?
   Pentru tetrapareza spastică există 2 variante:
   – R Moldova, dr. Marcel Platon
   – Ucraina, clinica aceasta
   http://reha.lviv.ua/ro/
   La Galaţi există o fundaţie, IKON, care are multe cunoştinţe în acest domeniu.
   Uitaţi o posibilitate de contact
   Fundatia IKON – Marioara POPA. Tel –Fax : 0236 464 316. E-mail: contact@fundatiaikon.ro
   Vă rog să citiţi acest articol (e mai vechi dar vă puteţi face o idee)
   Apăsaţi pe acest link
   https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/23/pentru-parintii-copiilor-si-tinerilor-cu-paralizie-cerabrala-infantila
   Vă trimit pe mail o adresă de mail a domnului dr. Stoica, dacă vreţi să îi cereţi părerea.
   O zi bună!

   isabellelorelai

   7 Mai 2009 at 12:26

   • BUNA ZIUA M-AR INTERESA SI PE MINE ADRESA DE EMAIL SAU UN NUMAR DE TELEFON A DOMNULUI DOCTOR SERGIU STOICA.VA MULTUMESC SI ASTEPT CU NERABDARE .

    SAULEAN MIRABELA

    30 Iunie 2009 at 11:24

    • Bună ziua. Sper ca scopul să fie medical
     sergiu_stoica@yahoo.com

     isabellelorelai

     30 Iunie 2009 at 15:02

     • Cand ii scrieti pe mail, dansul are nevoie de RMN sau CT, ce aveti mai recent, ultimul diagnostic, ca sa va poata spune ceva – asta daca aveti nevoie de indrumare, informatii suplimentare etc.

      Sa stiti ca intr-adevar raspunde repede, scurt si la obiect (incercati sa fiti si dvs. la fel in mail, caci are timpul foarte limitat, fiind foarte ocupat).

      A.

      2 Iulie 2009 at 15:52

   • Buna ziua!

    Imi puteti spune cum as putea lua legatura cu domnul Stoica in legatura cu mama mea care are o tumoare cerebrala?

    DannY-L

    14 Octombrie 2009 at 20:33

 6. La randul meu ,si eu am avut un bebe nascut cu hidrocefalie.Un bebelus dulce si frumos.Domnul Sergiu l-a salvat odata, insa a-doaua oara a fost fatal.Bebelusul dulce si frumos a devenit ingeras.
  Am vazut insa parerea de rau din ochii dansului,stiu ca la-r fi salvat daca ar fi putut.Am vazut cat de mult ii pasa de copilasi si cata grija avea de fiecare parinte,cum dadea explicatii in stanga si in dreapta cu rabdare si prietenie.Un om ca el nu poate fi uitat ,de cate ori ma gandesc la fiul meu i-mi amintesc de dansul,de omul bun care ma cucerit si caruia ii urez tot binele din lume.
  Regret ca prea putini medici sunt ca dansul,avem nevoie de tratament spiritual suntem bolnavi rau in suflete,nu doar in trup.Ne ramane doar sa invatam de la acest om bun,sa-i furam din bunatate si sa o impartim cu fratii nostri.I-mi doresc sa nu se schimbe niciodata ,sa ramana ingerul pe pamant de care avem atata nevoie.

  mirela cristea

  13 Mai 2009 at 10:30

  • Mirela, Dumnezeu să aibă grijă de Îngeraşul tău şi al Lui. Iar ţie să-ţi dea putere.

   isabellelorelai

   13 Mai 2009 at 11:14

   • Multumesc pt.raspuns si pt.ca mai adaugat sus pe pagina.Am incercat sa nu plang ,dar nu am putut ,mai ales cand am vazut imaginea cu ingerasul,ma intristat un pic.
    Sper sa se stranga banii necesari pt.sectia cardio-chirurgie pediatrica.Nu putem sti viitorul,poate chiar copilul meu,al tau sau al unui prieten poate avea nevoie de vreo inderventie la inimioara.Dumnezeu sa ne ajute.

    mirela cristea

    13 Mai 2009 at 12:06

    • Mirela, am plâns eu, dar tu… Ce să mai zic…
     Se vor strânge banii şi pentru cardio chirurgie, aşa cum s-au strâns şi pentru neuro chirurgie, ai să vezi.
     Doamne ajută şi să ne ajutăm noi între noi, altfel nu se poate.

     isabellelorelai

     13 Mai 2009 at 12:29

 7. Mirela, poate ca realizez si resimt doar 5% din durerea ta, insa mi-a venit sa urlu de tristete cand ti-am citit comment-ul…Nu inteleg si poate nu voi intelege niciodata de ce se intampla astfel de lucruri celor care chiar isi doresc un copil.Insa stiu ca Dumnezeu iti da o cruce si iti mai da si puterea de a o duce in spate. Insa durerea imensa ramane, indiferent de forta cu care treci peste necazuri… Imi pare nespus de rau pentru tine, pentru voi…Sper ca ingerasul tau de sus sa-ti trimita un ingeras sanatos pe pamant si sa-ti umple si sa-ti lumineze din nou viata, prea umbrita de nori pana acum…

  Claudia Dragomir

  13 Mai 2009 at 13:03

 8. Vreţi să vedeţi ceva?
  Am scris chiar acum, 13 mai 2009
  https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/05/13/masura-sperantei/
  Iar asta pe 1 mai 2009
  https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/05/01/masura-suferintei/
  Ştiţi ce întrebare îmi tot pun? Dacă o opera dr. Sergiu…

  isabellelorelai

  13 Mai 2009 at 13:36

  • of..biata fetita,sarmani parinti,vieti chinuite,multe lacrimi varsate.Noi vrem vile,plasme alti nu stiu ce masini…Insa aceasta familie ,acest copil ,vor doar zile linistite,fara durere,fara disperarea zilei de maine…
   Nu stiu daca ar fi fost operata de dr.Sergiu,ar fi acum vre-o schimbare,doar Dumnezeu decide,nu putem sti.Dar de ce nu incearca cu dl.Sergiu acum?
   Masura suferintei…doar cei ce trec prin ea o pot masura,nu stiu ce durere poate fi mai mare decat atunci cand o mama i-si vede puiul cum sufera,cum piere si asista neputincioasa.Copii sunt lumina noastra,dorinta de a trai ,motivul pentru care traim.Cine nu-si doreste copii,inca nu stiu ce este aceea fericire.

   mirela cristea

   14 Mai 2009 at 09:40

   • Mirela, să ştii că m-am gândit. Florentina are deja 19 ani. Am să vorbesc cu mama Florentinei şi poate încercăm şi la domnul dr. Sergiu Stoica. Să vedem.

    isabellelorelai

    14 Mai 2009 at 11:27

 9. of..daca ziua ar fi avut 48 de ore ,bebele meu ar fi trait si astazi.
  Inr-o dimineata de Sambata ma-m prezentat cu fiul meu la dl Stoica.Starea micutului era grava.In urma unei punctii ,si-a revenit.Capul lui nu mai era sub presiuna lichidului.A fost bine pana seara,cand starea de rau a revenit,insa dl Stoica nu mai era in spital si deci..a trebuit sa asteptam pana a doua zi.Nu stiu exact ce sa intamplat,nici pana acum nu-mi pot explica,pana dimineata la ora 5 aproape a murit.Toata noaptea a vomat ,a urlat si nimeni n-a avut ce sa-i faca.I-sa umflat capul cu ochi cu tot ,era desfigurat..si asta in cateva ore.Durerea lui era vizibila.Apoi respiratia lui a devenit tot mai slaba ,sa invinetit,iar eu am crezut ca s-a stins.Facuse stop-respirator,datorita vomei ce i-a intrat in plamani,cel putin asa sa crezut atunci…
  A fost dus la terapie intensiva ,resuscitat intubat.Doua ore am stat ca o proasta pe holul spitalului,disperata ca fiul meu a murit,inr-un final am fost si eu anuntata ca traieste.Dar in sinea mea stiam ca nu-si va mai reveni.
  Apoi a stat 3 luni in coma,la inceput ma amagea dl Sergiu ca-si va reveni,la vreo doua saptamani nu-mi mai spunea nimic,dar se vedea pe dansul ca nu este multumit de starea fiului meu.Apoi la 1luna si ceva am fost anuntata ca are aproape moarte cerebrala.Foarte gru mi-a fost pe la trei luni de coma,ca a trebuit sa dau semnatura pt.moartea lui.Am dat semnatura,dar cred ca i-sa facut si lui Dumnezeu mila de mine ,si l-a luat fara sa stie nimeni.Adica respira singurel,f. greu ce e drept,si era detubat.Cand ma-m intors la el era stins.Atunci ma-m acuzat ca na-m fost langa el.Dar acum stiu ca asa a fost mai bine,langa mine nu putea muri,a mai avut f. multe incercari de moarte,si mai apoi nu avea drept de resuscitare,si nu stiu ce reactie as fi avut sa-l vad din nou ca moare si nimeni nu face nimic.

  Si de aici daca ar fi avut ziua 48 de ore,acum nu as mai fi plans ,nici eu si nici alti ca mine.

  mirela cristea

  15 Mai 2009 at 22:48

 10. […] Sergiu Stoica din […]

 11. buna Izabell,am o bucurie care o impart cu tine.Desi anul trecut mi-am pierdut baiatul bolnav de hidrocefalie,acum se pare ca voi mai avea unul…I-mi este un pic teama ca nu cumva sa fie si acesta bolnav,desi mai am o fetita de 7 ani sanatoasa tun.
  Multa sanatate tie,dl Stoica si la toti cei care acum trec prin clipe grele.

  mirela cristea

  27 August 2009 at 11:28

 12. as dori sa stiu cum i-au legatura cu dl.dr.sergiu stoica si ce acte trebuie pt internare pt.un copil de 1 an ce necesita o operatie

  gianina madalina

  30 Septembrie 2009 at 11:36

 13. Mirela, abia acum am vazut ce ai scris. Te felicit si iti urez din toata inima multa sanatate, iar copilasilor tai tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume!
  P.S.: Ieri am fost la Dr. Stoica pentru a-l vedea pe Rares si e acelasi soare care lumineaza o zi mohorata de toamna. In primul rand, a ramas foarte placut surprins de cum arata si reactioneaza baiatul meu. In al doilea rand, a avut muuuuulta rabdare pentru a asculta tot ceea ce i-am povestit noi.
  Am plecat de la spital cu aceeasi stare de optimism si de bine pe care ti-o da Dr. Stoica de fiecare data cand iti vorbeste.
  Vorbesc despre el si tot nu-mi vine sa cred ca exista asemenea oameni….

  claudia dragomir

  15 Octombrie 2009 at 17:15

  • multumesc claudia,tocmai am facut o ecografie si se pare ca bebele este bine,desi este inca micut.
   Multa sanatate lui Rares si Domnului Stoica ,si-mi doresc tare mult sa-l revad,dar nu ca parinte de pacient al dansului.

   mirela cristea

   17 Octombrie 2009 at 17:37

 14. ADresa mea de email este dansto13@yahoo.com
  Multumesc frumos pt. informatie. Sper sa se mai poata face ceva…:(

  DannY-L

  16 Octombrie 2009 at 15:25

 15. Dr. Stoica este un neurochirurg extrem de bun eu am o fetita akm are 10luni si a fost operata la 12 zile de catre dr. stoica de mielomeningocel si nu a pierdut nici umpik de sange k daca pierdea ii era fatal j la operatia asta era sanse de 1% k sa nu dea in hidrocefalee si a avut noroc si nu a facut si hidrocefalee in schimb inainte de operatie nu misca piciorusele delok iar dupa operatie a inceput sa le miste umpik iar de o luna jumate am inceput sa facem kinetoterapie si da rezultate care vati mai confruntat cu aceasta boala acesta este id meu de mess myky4ever2002 va astept sa vorbim

  vasiliu anca-mihaela

  22 Octombrie 2009 at 21:09

 16. nu ma pot dezlipi in dimineata asta de aceste randuri, multumim isabella pt interesanta idee!!
  propun o ora in care s ane adunam toti care avem randuri pe ac pagina si sa ne rugam in acelasi timp pt reusitele dlui dr in ooperatiile si indrumarile lui. ora 21.00 va convine, eu nu prea stau la tv dar o putem schimba cu 7 dimineata, cand da linistea sa se schimbe in zgomotul orasului!!! sunteti de acord? mirela, clauda, danny, etc? cand ies cu fetita din spital voi vedea decizia dv, dar eu pana atunci raman la ora 21, 7 si 8 dim intr-o rugaciune de ‘tatal nostru’, veniti si spuneti-mi cand va dcideti toti, isabella
  mi-a facut ff bine acest blog, haideti sa facem si noi bine altora, fara sa se vada, fara sa se auda, fara sa se simta, ci numai sa credem ca deja s-a infaptuit, AMIN!

  marie_jeanne_urseanu (mj_vladianu)

  13 Noiembrie 2009 at 10:10

  • frumos din partea ta,,marie-j,,cu mult drag voi spune o rugaciune,oricand se poate,oricum Domnul este alturi de DR.Sergiu.Sunt uniti,intr-un fel…Multa sanatate fetei tale.

   mirela cristea

   16 Noiembrie 2009 at 11:01

 17. va rog frumos,as dorii sa iau si eu legatura cu domnul doctor.va rog cer un numar de telefon o adresa de email ca sa pot vorbi cu domnul doctor,va rog din suflet!

  vezeteu andreea

  5 Ianuarie 2010 at 13:03

 18. sunteti minunat sper sa aveti incontinoare aceas putere si rbdare cu care ati muncit pana acum dumnezeu sa va binecuvanteze multumim pt tot sanziana impreuna cu roxana

  vaduva roxana

  28 Mai 2010 at 19:26

 19. Din tot ce am citit domnul doctor neurochirurg Sergiu Stoica face minuni!

  Incercam si noi sa ajungem la dansul pentru varul nostru care a suferit un trumatism vertebro-medular – sindrom de compresiune completa, Frankel A, la nivel de T4.

  Ma puteti ajuta, va rog, cu o adresa de -amil sau numar de telefon?

  Multumesc din suflet,
  Numai bine!

  Sanatate tuturor celor pusi la mare incercare in viata!

  Valentina

  17 Iulie 2010 at 13:04

 20. Suntem 2 familii din Iasi, avem o fetita cu hidrocefalie si o fetita cu traumatism cranio cerebral
  Marea noastra rugaminte este sa ne ajutati cu emailul dr Sergiu Stoica.
  Am citit f mult despre dumnealui si ar fi minunat daca am lua legatura prin email deocamdata, deoarece e putin mai greu acum sa ne deplasam la Bucuresti
  Multumim voua, tuturor

  Ninovici

  12 Septembrie 2010 at 11:03

  • Suntem 2 familii din Iasi, avem o fetita cu hidrocefalie si o fetita cu traumatism cranio cerebral
   Marea noastra rugaminte este sa ne ajutati cu emailul dr Sergiu Stoica.
   Am citit f mult despre dumnealui si ar fi minunat daca am lua legatura prin email deocamdata, deoarece e putin mai greu acum sa ne deplasam la Bucuresti;
   emailul nostru: sinecvanon1967@yahoo.com
   Multumim voua, tuturor

   Ninovici

   12 Septembrie 2010 at 11:05

 21. buna izabela,nu am mai intrat aici de ceva vreme,ce mai face dl Sergiu ?nu mai stiu nimic de dansul.Am auzit la o vreme ca ar vrea sa plece din Romania.Este adevarat?

  mirela cristea

  3 Decembrie 2010 at 17:05

 22. Bine ca nu a plecat dl dr Stoica din tara, pentru ca tocmai mi-a operat baiatul, si mi-a redat speranta. Sa il tina Dumnezeu si sa ii dea sanatate, si d-lui si domnului dr Sorin Tarnoveanu.

  energy

  17 Mai 2011 at 16:10

 23. la multi ani! cu mii de multumiri domnului doctor datorita dumnealui fetita mea (ticleanu anamaria alexandra) este un copil perfect normal.

  Simona Ungurean

  2 Ianuarie 2012 at 16:57

 24. Am mers la domnul dr. Sergiu Stoica in luna Decembrie 2011, pentru o consultatie si interpretarea unui RMN al nepoatei mele care are un diagnostic destul de grav …o tumoare in spatele globului ocular .
  Ceea ce vreau sa mentionez este faptul ca in viata mea de 50 de ani nu am intalnit un OM atat de special, spun Om deoarece medici sunt multi dar Oameni …foarte putini.
  Modesia, discretia, profesionalismul, educatia si omenia langa acest doctor SERGIU STOICA , sunt la ele acasa.
  FELICITARI , FELICITARI, FELICITARI …atat Dumnealui cat si parintilor care l-au educat .Sa va dea Dumnezeu sanatate si multa putere de munca sa ne salvati de necazurile prin care unii dintre noi inevitabil trecem.

  adina popescu

  10 Februarie 2012 at 13:43

 25. Va rog frumos daka imi puteti spune programul domnului Sergiu Stoica la spitalul Budimex va rog sa o faceti am mare nevoie de el! Va multumesc!

  Adelle

  7 Septembrie 2012 at 21:07

 26. […] mi-a scris acum câteva săptămâni. Căuta un medic. Căuta o soluţie pentru mama lui. Daniel era […]

 27. […] Sergiu Stoica prima data era in 2008 si pana acum 11.803 de oameni au avut nevoie sa stie. Apoi in 2009 am scris din nou si 7.031 de oameni au […]

 28. […] de exceptie sa lase Canada si Franta pentru copiii Romaniei, tot in 2007. La randul sau, Dr. Sergiu Stoica l-a convins pe Dr. Sorin Tarnoveanu sa se mute de la Cluj la Bucuresti, pentru a opera impreuna, in […]

 29. MULTUMESC

  L-am cunoscut „telefonic” pe doctorul Sergiu Stoica de la „Budimex” intr-un moment de disperare, in care multi alti medici nu i-au dat nici o sansa de supravietuire fetitei mele, nascuta preamatur, cu doar 1400 de grame si multe probleme de sanatate. Doctorul Stoica mi-a dat speranta si m-a indrumat catre un alt medic de exceptie, Cirstoveanu Catalin, seful Sectiei de terapie intensiva neonatala de la acelasi spital. Inca ne luptam pentru viata fetitei noastre, alaturi de dr. Cirstoveanu, insa in fiecare zi aflam lucruri incredibile despre acesti medici. Dr. Stoica este printre putinii „medici” in adevaratul sens al cuvantului pe care i-am cunoscut si care acum lupta pentru viata unei fetite de 12 ani, Mariuca, purtata de medicii din localitatea sa natala prin spitale timp de 12 luni, fara sa-i puna un diagnostic clar si agravandu-i starea generata de o tumoare la creier, pe care nu au reusit sa o depisteze. In cele din urma copilul a ajuns la Spitalul „Budimex”, in stare foarte grava, cu doar trei zile inainte de ziua in care nu se mai putea face nimic pentru ea. Desi era la Targu Mures, unde participa probabil la o operatie, dr. Stoica a venit de urgenta, noaptea, la „Budimex” si a operat timp de 8 ore, reusind sa inlature tumoarea si sa salveze viata fetitei. Apoi, pe fondul unor complicatii aparute post-operator, nu a plecat acasa timp de trei zile, ramanand alaturi de Mariuca. La un moment dat, deoarece starea se agrava, Dr. Stoica a inceput sa se roage, alaturi de familie, ca Mariuca sa se trezeasca: „Te rog Mariuca trezeste-te, nu-mi face una ca asta!!! „, spunea plangand si plambandu-se pe holul de langa salonul unde era copila. In prezent, starea fetitei se imbunatateste, existand sperante ca se va reface foarte bine! Acestea sunt doar cateva ganduri, povestite de sotia mea, din postura de „colega de camera” cu parintii Mariucai, dar care mi-au redat speranta ca noi, ca natie, mai avem o sansa, atat timp cat mai exista astfel de oameni.

  https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/11/05/nu-ia-spaga-iubeste-copiii-sergiu-stoica-doctor-fara-de-arginti-intotdeauna-am-fost-mandru-ca-sunt-roman/

  https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/04/22/ganduri-pentru-un-doctor-pentru-sergiu-stoica/

  DE LA
  http://erou.stirileprotv.ro/index.php?uid=906814

  T.S.

  12 Iulie 2013 at 23:27

 30. […] Curie”, Linia Pesamosca este dusa mai departe de medici tineri, precum Dr. Sergiu Stoica, medic primar neurochirurg si Dr. Sorin Tarnoveanu, medic specialist neurochirurg, iar la Spitalul “Grigore Alexandrescu”, […]

 31. SI EU AM O FETITA

  George Pavel

  5 Ianuarie 2014 at 03:11

 32. SI EU AM O FETITA IN VARSTA DE 1 AN SI 11 LUNI OPERATA DE DOMNU DR SERGIU SI DE DOMNU DR TARNOVEANU CARE TIN SA LE MULTUMESC DIN INIMA PENTRU CE AU FACUT PT FETITA MEA SI PT MINE POT SA SPUN CA NU POT SA FAC COMPARATIE INTRE EI SI DUMNEZEU PT MN E UNA SI ACEEASI PERSOANA.A FOST OPERATA A TREIA ZI DE LA NASTERE DIAGNOSTICATA CU MIELOMENINGOCEL ,OPERATIA A AVUT SUCCES A AVUT NOROC DE LA DUMNEZEU DE A SCAPAT SI DE SUND.ACUM MERGE IN PICIOARE VORBESTE SI SPUNE SI CERE TOT CE VREA E FOARTE ISTEATA SI INTELIGENTA.PROBLEMA CEA MAI MARE A RAMAS CU VEZICA NEUROGENA,O SONDEZ DE 3 4 ORI PE ZI SI FACE INFECTII URINARE APROAPE LUNAR.DACA SE POATE SA MA INDRUMATI LA VREUN MEDIC SPECIALIST SAU DACA SE POATE FACE VREO OPERATI UNDEVA PENTRU A SCAPA DE SONDAJU VEZICAL.AST RASPUNS

  George Pavel

  5 Ianuarie 2014 at 03:26


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: