Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare şi dorinţele lor. Gabriel Octavian Drăgan

leave a comment »

Când a sosit vremea lui Moş Crăciun, un copil îi scria, din spital: „Dragă Moşule, anul acesta am fost cuminte şi ascultător. De Crăciun vreau să primesc un laptop pentru a învăţa cât mai multe lucruri folositoare. Mie îmi place fotbalul şi ţin cu echipa Steaua. La mulţi ani, Moş Crăciun. Drăgan Gabriel-Octavian”.

Când a venit vremea Crăciunului, tatăl lui Gabriel Octavian scria: „Sunt tăticul unui băieţel de 9 ani şi 5 luni, Gabriel-Octavian Drăgan, care mai bine de un an se chinuie cu o boală cumplită: leucemie acută limfoblastică cu celule T. Deşi misiunea mea este una ingrată, nu am dreptul să nu fac tot ce este posibil ca să salvez viaţa fiului meu. Eu sunt pensionar medical gradul III iar soţia este însoţitor permanent al copilului. De aceea apelez la dumneavoastră să ne ajutaţi. Avem nevoie urgent de bani pentru medicamente şi hrană”.

Gabriel-Octavian Drăgan este internat la clinica de pediatrie-oncologie Fundeni, etajul 7. Gabriel-Octavian îşi doreşte un laptop, în timp ce părinţii speră să facă rost de câţiva bănuţi pentru mâncare şi medicamente.

Strigătul de ajutor al părinţilor lui Gabriel Octavian este de pe site-ul Asociaţiei PAVEL.

gabrielovidiudraganscrisoare1

„Sunt taticul unui baietel de 9 ani si 5 luni, care de mai bine de un an se chinuie cu o cumplita boala: Leucemie acuta limfoblastica cu celule T. Dupa mai bine de 10 luni de la descoperirea bolii, tratamentul aplicat indica un curs favorabil. In luna septembrie a.c. fiul nostru, Gabriel-Octavian, a facut recadere. Ca urmare, tratamentul aplicat este unul de inalt risc, cu doze mari, menite a contracara recaderea. Toate acestea au dus la agravarea starii lui de sanatate, au aparut afte pe tot tractul digestiv, nu poate manca, a facut febra, a intrat intr-o aplazie severa si la ora actuala ne rugam la Dumnezeu sa existe o sansa si ptr fiul nostru. Desi misiunea mea este una ingrata, nu am dreptul sa nu fac tot ce este posibil ca sa salvez sanatatea si viata fiulul meu. De aceea apelez la d-stra sa ne ajutati material, in conditiile in care sotia este insotitor permanent cu un salariu platit de primarie iar eu desi sunt pensionar medical gr 3 (hepatita cronica cu HVC), colaborez la o firma imobiliara unde veniturile sunt aleatorii. Avem nevoie urgent de bani ptr. medicamente si hrana. Noi locuim cu chirie, nu avem un alt ajutor material din partea rudelor. Rugamintea noastra, ca si parinti este sa ne ajutati, daca se poate, sa trecem peste acest grav impas, care este sanatatea si viata lui Gabriel. La ora actuala se afla internat la clinica de pediatrie-oncologie Fundeni, sub ingrijirea medicului Dumitrache Luminita, la etj 7, intr-o rezerva. Pentru cei care ne pot ajuta,punem la dispozitie urmatoarele conturi:

CEC, filiala Timpuri Noi, Bucuresti:

RO 67 CEC E – B 40808 RON.1563.11.4;

BANCPOST, filiala Sos Giurgiului 121, sector 4, Bucuresti:

RO 20 BPOS 80501881030 RON 01.

Ambele conturi sunt pe numele Dragan Constantin.

Tel: 0727 961 438. Email: dragan.costel@yahoo.com

Mariana si Constantin Dragan va multumesc!

.

Un alt apel al părinţilor lui Gabriel Octavian a fost în „Libertatea”, pe 25 ianuarie 2008: „Suntem niste oameni simpli a caror existenta s-a rasturnat la 180 de grade de cand am aflat, in urma cu un an, ca baietelul nostru de opt ani si jumatate e bolnav de leucemie acuta limfoblastica de tip l2 cu celule T-HR. Gabriel Octavian are nevoie de supraveghere medicala tot timpul, de tratament cu citostatice, de medicamente si de mancare consistenta si ne este foarte greu sa i le asiguram. Toate resursele ni s-au epuizat, locuim cu chirie, eu sunt pensionat pe caz de boala, iar sotia a fost nevoita sa renunte la serviciu pentru a avea grija de Gabriel si a face naveta cu el la spital. Dar noi credem in bunul Dumnezeu si nadajduim ca fiul nostru si alti copii atinsi de aceasta maladie, se vor insanatosi. Ajutati-l pe Gabriel sa invinga leucemia. Va multumim din suflet! Mariana si Constantin Dragan, Bucuresti.

.

Steluţele de mare

.

Anunțuri

Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: