Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare. Ca să ajungă un mare pianist, trebuie salvat. Alexandru Florea

with one comment

alexandrufloreaAlexandru are 8 ani şi tumoră la picioruşul stâng. Toţi medicii din România au spus că singura speranţă de viaţă pentru Alexandru este amputarea piciorului. Medicii din Italia au spus că Alexandru are şanse, nu trebuie să i se taie piciorul, pentru că osul bolnav poate fi înlocuit cu unul sănătos. La o clinică din Bologna, unde există bancă de oase.

Un copil de doar 8 ani cu piciorul tăiat este un copil distrus, o viaţă sfărâmată. În cazul lui Alexandru, şi un talent pierdut. Pentru că nu are bani. Operaţia costă 30.000 de euro. Rudele, prietenii şi colegii au strâns deja 10.000. Mai are nevoie de 20.000 de euro.

Alexandru cânta la pian, este în clasa a II-a a Liceului de Muzică şi Arte Plastice „Sigismund Toduţă” din Deva. În vacanţa de vară a căzut de pe bicicletă pe piciorul stâng. Apoi s-a lovit din nou, la joacă, tot la piciorul stâng. Alexandru a ascuns faptul că îl dureau picioarele. La începerea şcolii nu a mai putut ascunde. Şchiopăta. La spital s-a descoperit tumoarea, una agresivă, care avansează rapid. În loc de şcoală şi ore de pian are parte de spital şi chimioterapie. Şi, peste toate astea, de amputarea piciorului, dacă nu îl ajutăm.

Dacă puteţi şi vreţi să ajutaţi:

BCR

RON: RO 07 RNCB 01 600 271 246 10 001

EURO: RO 77 RNCB 01 600 271 246 10 002

Cont IBAN

Titular: Florea Florin Nicolae (tata)

.

Steluţele de mare

.

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] la picior despre care am scris pe blog are 8 ani şi este elev la şcoala de muzică (pian). Alexandru Florea din Deva. La noi exista o singură soluţie pentru el: amputarea piciorului. În Italia, la […]


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: