Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

APA VIE versus CANCER. Apa sărăcită în deuteriu – Qlarivia

with 68 comments

Pe 15.10.2008, scriam: Dacă oamenii aceştia (cercetatorii) bat câmpii, atunci îi bat şi eu împreună cu ei: Înainte de a se multiplica, celule canceroase analizează concentraţia de deuteriu (izotop al hidrogenului cu număr de masă 2) din apa interstiţială. Dacă deuteriul este prezent într-un procent mare, atunci celula canceroasă se multiplică. Dacă deuteriul este absent, atunci celula moare şi tumorile canceroase sunt eliminatecercetatorii ASD.

15.10.2008: „ASD – Apa saracita in deuteriu este rezultatul cercetarilor in domeniul separarii izotopilor desfasurate de-a lungul anilor de catre un colectiv de specialisti din cadrul INC-DTCI – I.C.S.I. Rm. Valcea. ASD este o apa microbiologic pura, cu o concentratie izotopica aflata sub concentratia apei naturale. Procedeul de obtinere consta in distilarea continua sub vid a apei naturale pe coloane de separare de inalta performanta. Procedeul asigura obtinerea unor categorii de ASD la concentratia izotopica dorita in domeniul 10 – 120 ppm D/(D+H), fiind protejat in tara prin brevetare. Totodata, procedeul de obtinere este in procedura de patentare internationala la WIPO Geneva, ceea ce se materializeaza in drepturi de autor pentru fiecare aplicatie ulterioara a brevetului respectiv (produse) si in al doilea rand in faptul ca nimeni nu mai poate sa foloseasca procedeul si/sau produsele derivate acestuia fara acordul titularului. 

Cercetarile efectuate de institute specializate din tara si strainatate au evidentiat efecte bioactive de necontestat ale ASD asupra viului: cresterea reactivitatii vasculare, stimularea imunitatii, cresterea rezistentei animalelor la doze de radiatii subletale si letale, remisia liniilor celulare tumorale si a afectiunilor dermatologice. 

Procedeul și instalația de obținere a apei sărăcite în deuteriu, medaliat la Salonul de Inventică de la Bruxelles. Invenția se referă la procesul și instalația de obținere a apei sărăcite in deuteriu prin distilare izotopică continuă în prezența a minim 100 de talere cu o eficiență de 8 talere pe metru, produs de uz alimentar”: Process and installation for obtaining the deuterium depleted water. Gold medal: Romania. Inventor: Stefanescu Ioan, Titescu Gheorghe. Company: INC-DTCI-ICSI Rm Valcea. Section: Medicine – Health care. Description: The invention refers to a process and an installation for obtaining the deuterium depleted water by continuous isotopic distillation in the presence of a packing on minimum 100 theoretical plates with an efficiency of 8 theoretical plates per meter; which is preferably for food use. www.brussels-eureka.be 

qlarivia25_nou

15.10.2008: Apa sărăcită în deuteriu care se gaseste pe piata se numeşte QlariviaQlarivia a fost postata pe www.finewaters.com, un portal unde sunt adunate cele mai deosebite ape potabile din lume.  Qlarivia se gaseste in farmacii si drogherii.

De 7 ani încoace, se exportă tone de apa saracita in deuteriu în Japonia, SUA şi Ungaria. În România se găseşte la: Ramnicu-Vâlcea, Mecro System (incinta ICSI), Str. Uzinei nr. 4, Tel. 0731.038.241;  București, DR.OGHERIA, Calea Dorobanților 111-135, Tel: 021.230.37.25; București, Farmacia 2NA 2003, Șos. Ștefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Tel. 021.212.4726; București, Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Tel. 021.340.03.05; București, Apa Vie SRL, Str. Veronica Micle nr. 7, București, Tel. 021.310.79.50; Brașov, Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321

15.10.2008: „Prof. dr. Traila Nicola, seful Clinicii de chirurgie oncologica din cadrul Spitalului municipal Timisoara, trateaza cancerul intr-o maniera mai putin obisnuita: cu apa vie. Este vorba despre deja celebra apa saracita in deuteriu, produsa la Ramnicu Valcea si care, dupa cate spun specialistii, are proprietati aproape miraculoase. Chiar daca cercetarea acestui fenomen se afla de-abia la inceput, deci explicatii stiintifice nu prea avem, apa vie nu se cramponeaza de asta si isi face linistita treaba. Adica devine un fel de „sanatate pe paine” acolo unde este intrebuintata. Nici prof. Traila nu stie exact mecanismul prin care apa cu putine molecule de deuteriu tine cancerul in frau. Dar asta nu inseamna ca nu o foloseste, de vreme ce zeci de bolnavi inca sunt in viata, numai datorita ei: „Povestea asta a inceput de la o observatie simpla, respectiv de la faptul ca in Podisul Tibetan, spre deosebire de alte locuri, oamenii traiesc mai mult si nu se prea imbolnavesc de cancer. Dupa cercetari, s-a ajuns la concluzia ca motivul ar fi apa consumata, care provine din ghetari topiti. Deci e apa saraca in deuteriu, pentru ca a fost o data evaporata. Ei, bine, de aici au pornit experientele de laborator, la Budapesta si la Bucuresti, romanii si maghiarii fiind pionierii acestui domeniu. S-a constatat, clar, ca apa are rol protector in dezvoltarea unor cancere provocate la soareci. Mai mult, le sporeste forta fizica, instinctul de supravietuire si potenta, la varste echivalente cu 80 de ani la om. Deci si asa-zisul efect anti-aging merita sa fie luat in seama. Noi am extrapolat aceste rezultate la oameni, ghidandu- ne dupa lucrarile stiintifice si dupa experienta maghiara. La Budapesta s-a lucrat cu apa vie pe diverse tipuri de afectiuni canceroase, pe un lot de 40 de bolnavi, ceea ce, din punct de vedere statistic, este corect si relevant”. Revista Flacara.

15.10.2008„Folosesc apa vie in tratamente de peste cinci ani”. Unul dintre medicii romani care foloseste aceasta apa miraculoasa in diferite tratamente pe care le recomanda propriilor pacienti este Ioan Nedelcu, medic dermatolog din cadrul Spitalului Militar Central. “Eu folosesc aceasta apa saracita in deuteriu de peste 5 ani de zile. Am vazut cu ochii mei efectele tratamentelor cu aceasta apa si o recomand pacientilor mei. Pur si simplu, se face o cura cu aceasta apa, se bea la fel ca o apa de masa obisnuita. Vindeca o serie intreaga de boli de piele; psoriaziz, eruptii cutanate si altele. Ajuta chiar in ameliorarea efectelor radierilor in cazul cancerelor”, a declarat Ioan Nedelcu. Deuteria Cosmetics. 

Toate informaţiile : http://www.apasaracitaindeuteriu.ro

*

Lumea spune ca suntem ceea ce mancam. Eu spun ca suntem ceea ce bem” – Henri Coanda, 1963.

Corpul omului conţine mai bine de 70% apă, motiv suficient  pentru a susţine că  suntem mai degrabă ceea ce bem decât ceea ce mâncăm. – Bioterapii.ro.

*

update – 19.07.2013

2ApaSaracitaDeuteriu

Update 19 iulie 2013. Pentru ca atunci cand am scris prima data despre apa saracita in deuteriu, in octombrie 2008, nu aveam foarte multe informatii si m-am gandit ca ar fi bine sa completez, pentru ca s-au strans 35.530 de vizitatori interasati de subiect (si care l-au preluat, pro sau contra). Si pentru ca toti avem indoielile noastre, trebuie sa mentionez ca eu nu am interese, nici materiale si nici personale. Nu ii cunosc nici pe inventatori, nici pe producatori. Daca din 2008 si pana in prezent au aparut si alte idei/teorii/tehnologii etc despre subiect este foarte bine. In rest, fiecare cu parerea lui – crede ce vrea si face cum doreste. Unii vor sa foloseasca apa grea, bogata in deuteriu, de exemplu. Altii apa de la robinet pusa in congelator, sperand sa aiba calitatea celei din ghetari. Dar de ce credeti ca va simtiti bine cand mancati fructe si legume proaspete? Si pentru ca apa din ele este saraca in deuteriu.

Eu, mergand foarte des in vizita la copiii bolnavi de cancer de la Budimex, carora le faceam rost (si) de medicamente si tot cautand cele mai noi tratamente am dat peste site-ul in care se scria despre apa saracita in deuteriu si am preluat cateva informatii. Am considerat-o ca pe o solutie de lupta impotriva cancerului (versus / impotriva) si pentru a ajuta la imbunatatirea calitatii vietii celor care sufera de aceasta parsiva maladie – nu ca pe o metoda exclusiva de vindecare, asa cum nici citostaticele nu ii garanteza pacientului ca va trai, credeti-ma ca stiu ce spun, am vazut prea multe cazuri in care copiii au fost cobai si au murit. Nu mai vreau sa povestesc despre chinurile copiilor care fac chimioterapie, am sa spun doar un element: dupa fiecare cura de chimio, unii dintre copiii operati (cancer renal de ex) fac un alt tratament, care se numeste “hidratare” si care are drept scop ajutarea rinichilor si eliminarea substantelor toxice. Daca pacientii maturi sunt sfatuiti sa bea 2 litri de apa plata inaintea curei de chimioterapie, pentru a ajuta rinichii, un copil de 1 an sau 2 nu poate face acest lucru. Dupa chimio, nici copiii nu mai pot manca nimic (oricum dieta este drastica) dar, pentru ca ei vomita tot timpul sau se deranjeaza la stomac, trebuie sa bea apa, sa se hidrateze. Au voie sa foloseasca doar apa imbuteliata. Am intrebat un medic ce parere are despre apa saracita in deuteriu pentru acesti copii si mi-a spus ca este OK, ajuta. Din pacate, ca tot romanul, nu am avut bani sa le cumpar. Ei erau prea multi iar apa prea scumpa pentru posibilitatile mele.

Avem doua “entitati”:

1. Cercetatorii romani care au inventat in 1986 si brevetat in 1987, o tehnologie unica de obtinere a apei saracite in deuteriu. Prof. univ. Dr. Ioan Stefanescu a lucrat mult timp la Ramnicu-Valcea, unde se producea apa grea pentru reactoarele centralelor nucleare. Ideea a fost simpla: s-a gandit ca daca apa grea (imbogatita) plina de deuteriu avea efect distructiv asupra materiei vii, atunci inseamna ca apa fara deuteriu (saracita in deuteriu / cu deuteriu redus / apa usoara / “apa vie”) ne poate fi benefica.

Pe site-ul ICSI am gasit, la Productie: “Producerea apei saracite in deuteriu reprezinta o activitate recenta cu un impact social profund. Cercetarile medicale au evidentiat efecte profilactice si terapeutice la oameni si la animale. Apa saracita in deuteriu este comercializata pe piata sub doua forme de prezentare: 1.Apa de masa mineralizata artificial si saracita in deuteriu 25 ppm (parti pe milion), care este destinata consumului uman si se aplica cu succes in terapia naturista; 2. AQUA FORTE, apa potabila cu continut redus de deuteriu 60 ppm pentru animalele de companie si ferma avand proprietati profilactice si terapeutice”. Conform – aici.

Maghiarii “si-au insusit-o”, pur si simplu – la inceputuri, maghiarii cumparau apa saracita in deuteriu de la Valcea in bidoane, o imbuteliau si o vindeau in Ungaria ca pe o inventie a lor, dupa ce au facut cercetari. La Budapesta s-a lucrat cu apa vie pe diverse tipuri de afectiuni canceroase, pe un lot de 40 de bolnavi, dupa 1990.

Cercetarile efectuate in Ungaria, cu apa saracita in deuteriu adusa din Romania, de grupul condus de catre Dr. Gabor Somlyai, biolog, au demonstrat ca reducerea continutului de deuteriu poate influenta metabolismul si regimul de functionare al celulei vii, ajungandu-se la stoparea dezvoltarii – in unele cazuri la disparitia – celulei tumorale. Un studiu – tip cancer cerbral/4persoane – puteti vedea apasand AICI.

Biologul stia ca apa saracita in deuteriu este benefica dar nu putea demonstra. Pana cand a gasit-o in Romania, la Ramnicu Valcea.

25.06.2008: Interviu cu biologul Dr. Gabor Somlyai


Deuteriul este un izotop stabil al hidrogenului cu masa atomica 2. Concentratia de deuteriu din organismul unui adult este de circa 120-140 ppm. In comparatie cu elemente vitale – precum calciul si magneziul, deuteriul este prezent in corpul uman intr-o cantitate de 6 ori mai mare decat calciul si de 10 ori mai mare decat magneziul.

Experimente/Studii. S-au facut cercetarii pe tesuturi vii din care s-a observat ca folosirea apei cu continut scazut de deuteriu influenteaza procesul de diviziune celulara – cu cat deuteriul este mai scazut, cu atat mai mica este frecventa procesului de diviziune celulara, insemnand ca imbatranirea organismului poate fi incetinita. Sunt medici care sustin ca inaintand in varsta strangem mai mult deuteriu in organism iar cei cu boli grave sunt cei mai afectati. Aceleasi rezultate incurajatoare le-au avut si la cele pe tesuturi canceroase, in cazurile de diabet si de boli dermatologice grave precum proriazisul.

Studiu pe soareci 1 aici. Studiu nr. 2 aici.

Inventia a primit Medalia de aur la Salonul de Inventica de la Bruxelles:

1ApasaSaracitaDeuteriuEurekaDiploma2007

http://www.apasaracitaindeuteriu.ro/

Sunt 3 cercetatori care au revenit in Romania din strainate pentru a lucra la ICSI Valcea: doctor in fizica Mihai Varlam (fizica nucleara, a revenit de la Joint Research Centre din Geel, Belgia), cercetator stiintific Daniela Erbasu si Maria Simona Mosteanu. Pe site-ul ICSI (Institutul de Criogenie si Separari Izotopice) gasiti tabele cu toate premiile obtinute in 2011 si la ce noi proiecte si inventii se mai lucreaza:

http://www.icsi.ro/index.html

2. Producatorul de apa saracita in deuteriu foloseste tehnologia inventata de grupul de cercetatori romani – Mecro System a cumparat dreptul de a folosi inventia, pe o perioada de timp, de la ICSI Valcea. Apa care se comercializeaza se numeste Qlarivia si are descrierea: “Este o apa potabila purificata (cu gustul unei ape potabile de buna calitate), cu continut scazut de deuteriu, de 25 parti/1.000.000 (dintr-un million de molecule de apa, 25 de molecule contin deuteriu) de 6 ori mai mic decat al apei obisnuite, care contine 150 parti/1.000.000 deuteriu (ppm). Consumul regulat de Qlarivia are ca principal beneficiu cresterea imunitatii organismului si are efect anti-imbatranire. Qlarivia nu este un medicament ci un supliment alimentar”. Cercetatorii au constatat, din experimente si studii, ca apa saracita in deuteriu ajuta la: controlarea diabetului, scazand nivelul glicemiei si automat nevoia de insulina; reduce colesterolul; ajuta la recuperarea dupa AVC; stimuleaza memoria; regenereaza epiderma; trateaza bolile dermatologice (ex. psoriasis); imbunatateste somnul; imbunatateste digestia; combate anxietatea, stresul si depresia; combate acneea; determina resorbtia chisturilor, adenoamelor de prostata; are rezultate foarte bune in tratarea tumorilor, impreuna cu medicatia (ajuta la tratarea cancerului, impreuna cu tratamentul medicamentos, respectiv creste eficienta medicamentelor).

http://www.qlarivia.ro/

https://www.facebook.com/pages/Qlarivia-immaculate-water/102225223150653

Pentru SUA si Canada:

http://aquaqlarivia.com/

Acestea sunt premiile pentru instalatia si procesul de obtinere a apei saracite in deuteriu, precum si pentru calitatile apei – activator imunitar si radio protector biologic – medalii de aur si argint, diplome la saloanele de inventica de la Bruxelles, Londra, Geneva, Budapesta.

3ApaSaracitaDeuteriuPremiu1

4ApaSaracitaDeuteriuPremiu2

5ApaSaracitaDeuteriuPremiu3

6ApaSaracitaDeuteriuPremiu4

7ApaSaracitaDeuteriuPremiu5

8ApaSaracitaDeuteriuPremiu6

9ApaSaracitaDeuteriuPremiu7

10ApaSaracitaDeuteriuPremiu8

11ApaSaracitaDeuteriuEurekaMedalie

Medaliile sunt toate aici.

Toate locurile in care o gasiti: http://www.qlarivia.ro/de-unde-cumpar

Toate explicatiile domnului profesor Stefanescu. Despre inventie / despre productie / de ce apa este scumpa – intr-un reportaj Antena 3 din 2009:

In Ungaria se comercializeaza sub denumirea “Preventa”, iar biologul maghiar este considerat inventator. Apa “Preventa” si alte produse au distributori in Marea Britanie, Germania, Romania, SUA, Austria, R. Slovaca.

http://www.preventa.hu/index.php

Preventa® is a deuterium depleted drinking water. Made of carbonated natural mineral water and deuterium depleted water. Added mineral water: low in Sodium, Calcium-, Magnesium-Hydrogen-Carbonate containing mineral water. „The biological efficacy of the consumption of deuterium depleted water is confirmed by research and clinical investigations.

http://deuteriumdepletion.co.uk/

http://store.preventawater.com/

Pentru Romania:

http://www.preventa.go.ro/Descrierea.html

http://www.preventa.go.ro/Produse.htm

30.12.2010: Lecture 15 (part 2 of 2) of 1st International Symposium of Deuterium. Depletion. International scientists met in Budapest to share and discuss their research and studies about the anti-cancer-effect and more of Deuterium Depleted Water (DDW):


Carmen, 14.05.2009: „Fiul meu (13 ani) a fost diagnosticat de curand cu limfom Hodgkin st II A. Face chimioterapie la Cluj si bea apa Qlarivia. Totul a inceput cand am descoperit o adenopatie pe clavicula dreapta, la doua zile dupa a doua sedinta de chimioterapie, adenopatia a disparut (tumorile din ganglioni se topesc cum spune dna. doctor). Nu stiu daca apa a avut vreun rol dar noi o consumam in continuare. Sotul unei cunostinte a fost operat acum trei ani de o tumoare la intestine, a urmat chimioterapie si totul este OK. De trei ani, sotia ii face ceaiuri si supe doar cu apa Qlarivia fara ca acesta sa stie deoarece omul crede ca astea sunt prostii… Merge periodic la control si boala nu a reaparut. Isabelle, felicitari pentru tot ce faci, datorita celor ca tine am putut afla multe informatii despre boala fiului meu. Diagnosticul i-a fost pus la Grigore Alexandrescu de unde ne-au trimis la Fundeni, mi s-a parut sinistru acel spital si am mers la Cluj unde conditiile de spitalizare si tratament sunt foarte bune pentru Romania. A fost foarte greu sa iau repede o decizie… se pare ca e bine. Cum e sectia de oncopediatrie de la Fundeni?

Carmen, 18.08.2009: „Premiul Nobel pentru chimie in 2003 a fost acordat unor cercetatori care au descoperit aquporina, o proteina care transporta apa in organimele vii. Poate se va descoperi cum apa saracita in deuteriu prin intremediul aquaporinelor reface echilibrul organismelor bolnave”.

Am mai si citit cate ceva din ce s-a scris intre timp in presa:

2010: „Alina avea 13 ani când a ajuns la doctorul Nicola Trăilă. De doi ani, pielea ei era măcinată de cancer. Radiaţiile, curele cu citostatice o transformaseră într-o legumă şi-i atacau şi alte organe. În paralel cu tratamentul medicamentos, fata a început să bea în fiecare zi un „soi de apă”. Au trecut de atunci cinci ani. Alina nu se abate de la regulă. Chiar şi mâncarea îi este preparată cu apa miraculoasă, iar cancerul său a ajuns să dispară treptat-treptat şi să-i elibereze trupul din strânsoarea morţii. Imunitatea i-a crescut şi nici de infecţii nu a mai avut parte, spune bucuroasă mama Alinei”. / „La conferinţa anuală de la Călimăneşti, unde s-a discutat şi despre apa să­ră­cită în deuteriu, au venit parteneri din mai toate ţările, inclusiv din Japonia şi China, care cumpăraseră în trecut apa aceasta. Chinezul a început să povestească faptul că de când foloseşte apa i-a cres­cut virilitatea, iar japonezul ne-a mărturisit că a scăpat de cancer, după ce medicii îi mai dăduseră doar câteva luni de trăit. A ajuns cel mai înfocat fan al acestei ape, ajunge chiar să se spele cu ea. A venit şi un cercetător de la NASA, a cumpărat peste 100 de litri pentru a aprofunda problema. În urma vizitei pe care ne-a făcut-o, cercetătorul a scris o serie de articole în care a specificat descoperirea făcută de noi şi efectele curative ale apei uşoare, povesteşte reprezentantul institutului” – Mai multe in Jurnalul National.

2010: „Gianina M. din Lugoj ar fi trebuit să fie demult pe lumea cealaltă. La 17 ani are un cancer mai vechi. Au trecut deja trei ani, boala ei e perfect stabilă şi fata trăieşte ca tot omul sănătos. S-a făcut bine bând în fiecare zi apa vie. Apă sărăcită în deuteriu, au numit-o cercetătorii; lumea i-a zis direct apă miraculoasă. De trei ani, Gianina bea numai apă din aceasta, cam un litru jumătate pe zi şi nu mai foloseşte deloc citostatice. Mama îi prepară şi supa cu apa respectivă. Nu a făcut metastază, deci practic e ca şi vindecată, ne-a spus doctorul Nicola Trăilă, şeful Clinicii de chirurgie oncologică din Spitalul Municipal Timişoara. Numai cu apa am prelungit vieţile a câteva zeci de canceroşi. La cazurile avansate nu a vindecat boala, ci a dublat durata de viaţă. Cele mai bune rezultate au fost la cazurile incipiente, la copii şi la tineri. Iar la chimioterapie taie greaţa, bolnavul nu mai varsă şi e mai puternic. Atenţie, nu este un medicament, ci doar completează medicamentaţia, ne-a mai explicat doctorul Trăilă. Şi el bea zilnic apă, dimineaţa, în ceai. Ca să aibă efect, trebuie să bei fără pauze”. „La institut, apa se produce continuu, zi şi noapte, într-un turn înalt de 30 de metri care munceşte 8.000 de ore pe an, cu 5 angajaţi. E ca un imens cazan: se pompează apă normală de Bistriţa, urcă pe conducte până în vârf, este distilată, curăţată de deuteriu şi revine jos, în jet anemic, pe un furtunaş. Se pune în nişte containere din plastic alb, se ozonifică, se decontaminează, apoi merge în altă parte, la instalaţia de îmbuteliere. Asta e ca-n filmele SF, a costat 70.000 de euro – e un soi de vitrină perfect curată, cu comandă computerizată şi plină de tot soiul de ţevi, furtune şi orificii. Vreo patru oameni îmbrăcaţi în alb, cu măşti, mişună concentraţi pe lângă ea. Dacă respiră vreunul pe instalaţie, dacă strănută sau dacă lasă o amprentă pe anumite piese, trebuie spălată toată instalaţia. Iar spălarea durează 8 ore. În alt birou se face analiză izotopică a apei, cu nişte aparate de o tehnologie incredibilă; nişte fire ultrasubţiri, de abia le vezi cu ochiul liber. Prin ele circulă tot felul de substanţe. Numai instalaţia asta a mai costat un milion de euro. Scump, dar merită. Căci părinţii apei vii sunt siguri că invenţia lor va salva multe vieţi, de aici încolo”. – Mai multe in Gandul aici.

Intre timp a mai aparut un produs, de la “CaliVita” – Low Deuterium Oxy Cristal. Un supliment de oxigen biologic care contine oxigen stabilizat si apa cu continut scazut in deuteriu si structurata magnetic. Continutul scazut de deuteriu ajuta la regenerarea functie celulare normale si la reducerea multiplicarii nocive a celulelor – mai multe aici si aici.

2009:

„Apei i-a fost dată puterea de a deveni seva vieții pe pământ. Apa e cea care conduce natura – fără apă, nimic nu-și menține forma” – Leonardo da Vinci, 1500. Apa este prezentă între 2% și 98% în toate formele de viață – oameni, animale și plante. Corpul omului conține peste 70% apă.

“Uităm că cercul apei și al vieții este același” – Jacques-Yves Cousteau, 1990. Suprafața Pământului este acoperită peste 70% cu apă.

„Secretul sănătății și longevității noastre este apa pe care o consumăm” – Henri Coandă, 1969. Sunt oamenii de știință care susțin că în corpul unui om adult se află mai mult de 80% apă. Și că din mai mult de 80% apă este format și creierul uman. (92% of our blood is water. 80% of our brain is water. 75% of our muscles are water. 60% of our bones are water. 99% of all chemical reactions in the body require water).

„80% dintre bolile omului sunt din cauza proastei calități a apei” – Louis Pasteur.

Filmul despre apă (tradus în română) are răspunsuri pentru foarte multe întrebări.

Anunțuri

68 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Am mai auzit de aceasta apa;poate ca este buna daca asa spun cei care s-au vindecat.
  Intrun timp am incercat si eu sa beau apa de piramida pentru efectul piramidei,dar nu stiu daca ce sa spun;cred ca a avut efect asupra digestiei .
  Am ajuns la o concluzie ;indiferent de boala si de tratamentul pe care-l face,daca nu gandim pozitiv si ne gandim tot timpul ce rau ne simtim,atunci sanatatea noastra nu poate fi prea buna.
  Spun asta din experienta.Am fost printre cele mai fricoase si prapastioase fiinte.Am reusit sa gandesc altfel si de atunci e mai bine.

  g1b2i3

  15 Octombrie 2008 at 11:15

 2. Gabi, totuşi, să facem diferenţa între boli.

  isabellelorelai

  15 Octombrie 2008 at 13:15

 3. Isabellelorelai,n-am vrut sa scriu mai multe in primul meu mesaj,dar poate ca ar trebui sa ma fac inteleasa.Boala mea cardiovasculara s-a mai agravat in ultimii ani si pentru ca am inteles ca intrun minut se poate sfarsi totul,am inceput sa vad si sa traiesc altfel.
  In loc sa plang,sa traiesc cu frica ca as putea ajunge o leguma sau as putea da coltul,am redescoperit frumusetea,iubirea din jurul meu.
  Astfel am avut ocazia sa intalnesc oameni minunati ca tine si ca ceilalti prieteni de aici.

  g1b2i3

  15 Octombrie 2008 at 13:52

 4. Gabi, să îţi povestesc ceva: acum 2 săptămâni, seara, veneam de la casa mea spre casa mamei. Am coborât din maşină şi mă îndreptam spre scara mamei. Înainte cu 5 secunde de a ajunge, o şoferiţă s-a speriat de ceva, a tras puternic de volan dreapta şi a intrat în viteză pe trotuar. A izbit în faţa mea 3 maşini, dintre care una s-a izbit puternic de gardul metalic din faţa scării. 2 metri şi 5 secunde m-au despărţit de a fi zdrobită între o maşină şi un gard metalic.

  isabellelorelai

  15 Octombrie 2008 at 14:14

 5. merci de informatie
  ma duc sa prospectez

  Valentina

  15 Octombrie 2008 at 17:53

 6. 21 oct; Am vazut emisiunea lui Teo(prima tv) si-am ascultat comentariile despre efectele acestei ape dar pe nici un site nu am gasit pretul .Stie cineva cit costa petul de 500ml ?raspundeti-mi pe adresa….maria cojocaru2003@yahoo.com (apa pura) Multumesc anticipat

  maria cojocaru

  21 Octombrie 2008 at 18:03

 7. Doamnă Cojocaru, ultima dată era 10 RON.

  isabellelorelai

  21 Octombrie 2008 at 18:25

 8. buna ziua tuturor.
  Am citit despre PREVENTA 105 si PREVENTA 85 ca este miraculoasa in vindecarea cancerelor.
  Apoi am aflat ca exista si QLARIVIA la rm. Valcea, si APA VIE la Romag Drobeta Turnu Severin. Si cate ape or mai fi. Eu doresc sa stiu care apa este cea adevarata, cea reala, care are efecte miraculoase asupra cancerului de orice fel.
  PREVENTA cred ca e cea mai buna. M-am oferit sa fiu chiar si agent comercial en-grosist, pentru ca in Bucuresti sunt mii de cazuri de oameni bolnavi de cancer care asteapta un miracol ca sa se vindece. Ce se intampla cu Romania? Cu oamenii din aceasta tara mizera? Cei de la Romag nu vor sa distribuie apa vie celor bolnavi, cei care fac PREVENTA o distribuie doar in magazinele naturiste din Arad, Lugoj si Timis.
  Oare nu suntem romani cu totii? Si daca sunt mii de bolnavi in Bucuresti de ce nu vreti ca si ei sa se vindece? Faceti genocid in masa doar ca nu vor muschii vostri sa distribuiti apa? Sau poate ca stiti ca e un „fals” si de fapt vindeti apa de la robinet la preturi exorbitante (14 RON o sticla de 500 ml). Ce se poate crede despre legea in lege si stat in stat?
  Si apa de la Ramnicu Valcea? Unde se afla pe pietele din Bucuresti???
  tibbylaszlo49@gmail.com

  aslaszlo

  26 Decembrie 2008 at 23:35

  • Bună ziua domnule,
   Din păcate ceea ce scrieţi aici este fără ecou, pentru că este un blog. Particular, ca să zic aşa. Nu import şi nici nu export apă, de niciun fel.
   Ca persoană particulară încerc să REDUC GENOCIDUL, ajutând copiii bolnavi, prin strângere de fonduri, pentru trimiterea lor în străinătate, la tratament şi operaţii.
   Eu, tot ca persoană particulară, am cumpărat din magazinul de pe Dorobanţi. Încercaţi şi online.
   Scria în articol, probabil că nu aţi văzut. Repet:
   http://www.finewaters.com/Bottled_Water/Romania/Qlarivia.asp
   Qlarivia se gaseste acum si in farmacii si drogherii
   http://www.qlarivia.com
   http://www.drogheria.ro
   De 7 ani încoace, se exportă tone de Qlarivia în Japonia, SUA şi Ungaria. În România se găseşte la:
   – Rm. Vâlcea, Mecro System (incinta ICSI), Str. Uzinei nr. 4, Tel: 0731.038.241
   – București, DR.OGHERIA, Calea Dorobanților 111-135, Sector 1, București, Tel: 021.230.37.25, http://www.drogheria.ro
   – București, Farmacia 2NA 2003 , Șos. Ștefan cel Mare nr. 56, Bl. 39, Sector 2, Telefon. 021.212.4726
   – București, Farmacia 2NA 2003, B-dul Basarabia nr. 57, Bloc M27, Sector 2, Telefon. 021.340.03.05
   – București, Apa Vie SRL, Str. Veronica Micle nr. 7, Sector 1, București, Tel. 021.310.79.50
   – Brașov, Magazinul Paradisul Verde, Str. Sf. Ioan Nr. 6, Tel. 0268.474321
   – Magazin naturist online,
   http://www.natural100.ro
   .
   Şi, ca să vă convingeţi că acesta este un blog, nu o firmă, poftiţi:
   https://isabellelorelai.wordpress.com
   Aceasta este prima pagină. Dvs aţi nimerit pe un articol mai vechi.

   isabellelorelai

   26 Decembrie 2008 at 23:55

 9. buna. eu sint din valcea si va pot spune ca pretul unui bidon de 0.5l. este de 12,5 ron. Nu se gaseste in magazinele din oras ci numai direct la producator.
  firma producatoare nu are capacitate sa produca decit o cantitate destul de mica de apa si probabil ca de aceea nu se gaseste in magazine.
  am vazut mai sus .. apa vie este una si aceeasi cu QLARIVIA. aceasta este denumirea ei.

  viorel

  2 Februarie 2009 at 14:40

  • Viorel,
   Articolul este scris pe 15 octombrie 2008, când Euro era… normal. Logic că a crescu preţul.
   Ţie chiar ţi se pare că nu ştiu cum se numeşte?

   isabellelorelai

   3 Februarie 2009 at 13:10

 10. Hi,
  If seek NEW deuterium water, please click:
  magnetic-aqua.com
  *Looking ROMANIAN distributors !
  For info:lifewatercan@aol.com

  LIFEWATER

  2 Februarie 2009 at 17:48

 11. Am cumparat si eu de pe str. Veronica Micle. Tatal meu este in tratament pentru melanom, la Fundeni. Doamne ajuta…

  Stefan

  4 Februarie 2009 at 10:02

  • Domnule Ştefan,
   Multă sănătate tatălui dumneavoastră. Doamne ajută.

   isabellelorelai

   4 Februarie 2009 at 12:35

  • Prof. Ciuhri de la insect farm trateaza cu succes melanoame.Daca vreti, mergeti pe str. Toamnei nr.100,sector 2. N-o sa regretati.

   Ionel

   12 Decembrie 2009 at 21:19

 12. Multumesc Isabelle, dar Dumnezeu a vrut altfel…
  Incerc sa-mi revin.

  Stefan

  9 Aprilie 2009 at 03:16

 13. Multumesc Isabelle. Te-am pus in blogroll ca semn de apreciere pentru efortul tau zilnic.

  Stefan

  9 Aprilie 2009 at 22:07

 14. Fiul meu(13 ani) a fost diagnosticat de curand cu limfom Hodgkin st II A. Face chimioterapie la Cluj si bea apa Qularivia. Totul a inceput cand am descoperit o adenopatie pe clavicula dreapta, la doua zile dupa a doua sedinta de chimioterapie, adenopatia a disparut(tumorile din ganglioni se topesc cum spune dna. doctor). Nu stiu daca apa a avut vreun rol dar noi o consumam in continuare. Sotul unei cunostinte a fost operat acum trei ani de o tumoare la intestine, a urmat chimioterapie si totul este OK. De trei ani, sotia ii face ceaiuri si supe doar cu apa Qularivia fara ca acesta sa stie deoarece omul crede ca astea sunt prostii… Merge periodic la control si boala nu a reaparut. Isabelle, felicitari pentru tot ce faci, datorita celor ca tine am putut afla multe informatii despre boala fiului meu. Diagnosticul i-a fost pus la Grigore Alexandrescu de unde ne-au trimis la Fundeni, mi s-a parut sinistru acel spital si am mers la Cluj unde conditiile de spitalizare si tratament sunt foarte bune pentru Romania. A fost foarte greu sa iau repede o decizie…se pare ca e bine. Cum e sectia de oncopediatrie de la Fundeni?

  Carmen

  14 Mai 2009 at 01:54

  • Carmen, multă sănătate puştiului tău şi dă Doamne să scape pe boală.
   La Fundeni… Se poate şi mai bine. Se fac eforturi, însă fără ajutor…

   isabellelorelai

   14 Mai 2009 at 11:25

  • o cunostinta de a me aare urmatorlu diagnosti 1 tumoara parietala toracica dreapta(probabil metastatica) 2.adenopatie centru-mediastinala retrocrurala si supraclariculara dreapta metabolic activa a facut 6 sedinte de chimioterapie dar tumoarea nu a scazut acum este programat la raioterapie si vrem sa stim daca apa qularivia ajuta la vindecare?si vrem sa stim cum se administreaza pacientul are 55 de kg si 52 ani

   gabriela

   29 Martie 2010 at 21:01

 15. Apa vie sau apa scasuta in deuteriu se mai poate cumpara si din Cluj-napoca la numarul de telefon 07566 49714.

  Robert

  9 Iunie 2009 at 11:55

 16. as vrea sa stiu ce continut de deuteriu au apele din izvor de munte ,apa de la mare adincime nepoluata,apa din fintinile de la deal -munte din ROMANIA dragostea si recunostiinta mea-multumesc
  puiu

  puiu

  10 Iunie 2009 at 04:28

  • Puiu, doar cercetatatorii Stefanescu Ioan si Titescu Gheorghe iti pot raspunde la aceasta intrebare, ei stiu ce apa folosesc.
   Apa obisnuita, care ajunge si in casele noastre, are aproximativ 150 ppm deuteriu, deci la un milion de parti de hidrogen exista 150 de parti deuteriu. Apa saracita in deuteriu (ASD) are doar 25 ppm deuteriu! Adica de circa 6 ori mai putin deuteriu decat apa normala.
   Se poate consuma ASD amestecata cu apa obisnuita. Se poate inmulti apa saracita in deuteriu cu doua treimi de apa normala. ASD se poate bea in orice cantitati si se poate combina cu alta apa, se poate folosi si la ceai.

   isabellelorelai

   10 Iunie 2009 at 09:46

   • Lorelai, ai dreptate. apa naturala are in jur de 150 ppm. Concentratia in deuteriu scade de la Ecuator spre poli. In Romania, apa, incluisiv apa de izvor are in jur de 144 ppm deuteriu. Apreciez foarte mult actiunea ta. Cu toata consideratia. Titi

    Titi

    11 Iunie 2009 at 19:07

    • Domnule Titescu, felicitări, în primul rând pentru munca dumneavoastră! Eu vă mulţumesc pentru aprecieri!

     isabellelorelai

     11 Iunie 2009 at 23:58

 17. Isabelle ,ajuta ma te rog cu o informatie…
  Aceasta apa vie ,in tratamentele oncologice , se foloseste dupa o anumita reteta ( trebuie sa te duci la un doctor si care ar fi acela ?) sau pur si simplu o cumperi din magazin si o bei substituind total apa plata ?

  sunt din Bucuresti

  apreciez un raspuns rapid,indiferent de forma lui

  cu multumiri

  Razvan

  Razvan

  12 August 2009 at 12:38

  • Razvan,
   Din cate stiu o cumperi din magazin si o bei. Sunt persoane care au posibilitati materiale mai mari si folosesc Qlarivia si pentru ceaiul bolnavului.
   Dar, spre norocul nostru, domnul Titescu a lasat aici o adresa de mail si te rog sa ii scrii, dansul stie cel mai bine si iti va spune exact cum se foloseste.
   titescu@icsi.ro
   Sau ii scrii domnului Dr. Nicola Traila de la Timisoara, care o foloseste in tratamentul bolnavilor
   semiologiechirurgicala2@umft.ro

   isabellelorelai

   12 August 2009 at 13:01

   • era exact ceea ce cautam…:)
    sper sa ajute…

    Razvan

    12 August 2009 at 13:11

    • Razvan, sa speram. Din cate stiu Dr. Traila foloseste Qlarivia in paralel cu tratamentul clasic, si spune ca e uimit de rezultate.
     Doamne ajuta!

     isabellelorelai

     12 August 2009 at 13:15

     • din pacate , la tatal meu , nu va exista un tratament clasic ( presupun ca te referi la citostatice ) ci doar …ceva, nu stiu ce… din care nu isi va da seama ca sufera de aceasta boala cumplita…
      am sa ii scriu Drului.Traila , anexandu-i toate rezultatele, sper sa si raspunda repede…

      iti multumesc din nou

      Razvan

      12 August 2009 at 13:22

     • La citostatice ma refeream…
      Ar mai fi si radioterapia cu cyberknife, in strainatate, normal…
      https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/05/cyberknife-si-ciclotron/
      Of… Putere multa iti doresc, Razvan.

      isabellelorelai

      12 August 2009 at 13:28

 18. Isabelle ,iti multumesc din suflet….

  Razvan

  12 August 2009 at 13:09

 19. Premiul Nobel pentru chimie in 2003 a fost acordat unor cercetatori care au descoperit aquporina, o proteina care transporta apa in organimele vii. Poate se va descoperi cum apa saracita in deuteriu prin intremediul aquaporinelor reface echilibrul organismelor bolnave.

  Carmen

  18 August 2009 at 01:08

 20. Isabelle, stii cumva in oradea de unde anume pot cumpara apa vie?? eu tot nu sunt edificata: Qlarivia este tot una cu apa vie? si daca da, atunci de ce doua denumiri, sunt doi producatori? si daca sunt doi atunci este o diferenta intre cele doua ape?
  Cu recunostinta pentru munca ce o faci,
  carmen

  carmen pantea

  17 Noiembrie 2009 at 11:13

 21. Folosit o corect!

  PREVENTA APA MINERALA POTABILA CU SACAZUT DE DEUTERIU

  PREVENTA -125
  continut de deuteriu 125 pmm ( 265mg/l HDO)

  PREVENTA -105
  continut de deuteriu 105 pmm ( 220mg/l HDO)
  Numaraut.: FAEEA5-1449/2001

  PREVENTA -85
  continut de deuteriu 85 pmm ( 178mg/l HDO)
  Numaraut.: FAEEA5-1450/2001

  Este un fapt cunoscut si aceptat ca apa este unul dintre cele mai importante elemente si o conditie esentiala a vieti noastre , iar apa potabila de calitate buna si cu o compozitei benefica este un factor important in mentinerea sanatatii. Un studiu demarat in anul 1990 in Ungaria vine in complectarea informatiilor noastre despre apa , accentuand rolul fiziologic al unui „element” mai putin studiat si anume deuteriu . Deuteriul este izotopul stabil al hidrogenului cu masa atomica 2, carea apare in apele noastre naturale intr-o concentratie de 150ppm.
  Rezultatele cercetarii si studiile clinice au demonstrat efectul fiziologic benefic al continutului scazut de deuteriu ( deuterium depletio ) , al consumului de apa cu continut redus de deuteriu . Importanta primordiala a saracirii in deuteriu este data de efectul ei antitumoral , insa sa demonstrt si faptul ca reducerea cantitati de deuteriu stimuleaza sistemul imunitar , stabilizeaza glicemia, si incetineste procesele de inbatranire . Cercetarile biologice moleculare si experimentele pe animale au demonstrat faptul ca reducerea continutului de deuteriu ofera o posibilitate etraordinara nu doar in domeniul terapiei tumorilor , ci si in profilaxie . Studiile recente in domeniul sanatatii in in sport au revelat relatia dintre reducerea cantitatii de deuteriu si cresterea performantei fizice . I n urma consumului de Preventa , s-a inbunatatit conditia fizica a sportivilor si performata lor a crescut . Dupa efort , s-s accelerat restabilirea echilibrului metabolic al celulelor .

  Pentru persoanele sanatoase, consumul de Preventa -125 se recomanda ca dieta ( cu o durta de 2 luni pe an ) , iar pentru bolnavii diabetici ca parte a aportului zilnic de lichide . Pe durata curei , consumul de alte lichide se recomanda doar in cantitati reduse . Administrarea de Preventa -105 si Preventa -85 la bolnavi se recomanda ca adjuvant in tratamentele conventionale .

  Produsele Preventa pot fi achizitionate in farmacii naturiste , magazine de specialitate Herbaria, in unele farmacii, in lantul de magazine alimentare G-Roby si de la societatea de cercetare oncologica si dezvoltare farmaceutica HYD Rakkutato es Gyogyszerefejleszto Kft .In Romania este comercializat Sc Rotipal Srl Arad rodusele Preventa pot fi achizitionate in farmacii naturiste in judetele Timis, Arad ,Bihor,

  Dorim sa precizam inca de la inceput ca apa Dd nu este o solutie miraculoasa dar putem afirma cu certitudine ca reducerea deuteriului deschide un nou orizont in tratarea tumorilor.
  Procedeul este eficient, revolutioneaza principiul terapeutic cu care se abordeaza vindecarea bolii, se aplica cu ricuri minime.
  Dupa parerea noastra si a altor specialisti in domeniu, in doi- trei ani vom reusi sa redeucem cu 20 – 30 % mortalitatea prin boli tumorale. Cu o munca asidua de cercetare si pe baza noilor experiente clinice , acest procent va putea creste .
  Este cunoscut ca bolnavi de tumori se afla , din mai multe motive , in situatii dificile . Pe langa simptomatologia specifica, coexistenta cu boala este ingreunata si de multe alte trairi: sentimentul de neputinta , teama si nesiguranta simtite din cauza boli , dezorientare, lipsa de informare in legatura cu tratamentele; in unele cazuri , obositoarele si epuizantele asteptari inainte si in timpul investigatiilor, starea de stres inaintea efecturarii examinarilor de control , lipsa de compasiune simtita de multe ori , cheltuielile materiale datorate bolii etc. Una din prioritatile carti este aceea de a duce la cunostinta ca se pot face si trebuie sa facem multe in privinta evitarii bolilor tumorale .
  Totodata, cunoscand procesele evolutive desfasurate in celule, ajungem la concluzia ca putem interveni doar in posibilitatea diminuarii frecventei de aparitie a tumorilor, ca suferinzi de tumori vor fi intodeauna , fapt ce va constitui o provocare pentru societate, pentru descoperirea de tratamente eficiente.
  Prin cunoasterea reducerii deuteriului, nu dorim sa aducem la cunostinta doar un nou procedeu de precvenire a bolilor tumorala , reducera frecventei de aparitie, de tratare a bolii, ci, in opinia noastra, am dori sa atingem un scop si mai important : sa implicam societatea in rezolvarea problemelor legate de bolile tumorale. Toata lumea ar trebui sa se constientizeze ca poate face enorm de multe pentru a invinge bolile tumorale si are obligatia morala de a face acest lucru .In privinta celor care s-a diagnosticat deja cu boala , acestia trbuie asigurati ca vor benceficia de avantajele unui sistem sanitar bine pus la punct si li se va aplica tratamentul cel mai eficient.
  Acest capitol este adresat in primul rand celor care sufera deja de tumori. Pentru ei, am rezumat aici cele mai importante informatii. Suntem convinsi ca ei le vor gasi utile si vom putea, prin noua noastra metoda , iesi invingatori in lupta cu boala tumorala.

  PRINCIPALELE PUNCTE DE VEDERE IN ATINGEREA SCOPULUI

  Prin recomandarea apei Dd, dorim sa atingem un scop simplu . Trebuie sa ajungem in stadiul in care concentratia deuteriului din organism sa fie considerabil redusa . Acest lucru se poate realiza prin consumarea apei DD , deoarece, prin consumarea acestei ape , apa din organism se amesteca cu aceasta si, prin urmare , concentratia de deuteriu din organism va scadea fata de situatia dinainte. Daca acest proces se repeta zi de zi concentratia de deuteriu din organism va scadea sensibil si acest lucru atrage dupa sine distrugerea celulelor tumorale. Pentru atingerea cestui scop , este important atat cantitatea , cat si concentratia apei Dd pe care o consumam.

  1.DOZA CORESPUNZATOARE

  Reducerea concentratiei de deuteriu este stabilita de doi factori principali :

  a) Cu cat concentratia de deuteriu a apei pe care o consumam este mai mica , cu atat mai mare este reducerea unitara a deuteriului continut de apa din organism ;
  b) Amestecul cu un volul cat mai mic de apa .
  In interesul realizari scopului propus , trebuie sa tinem cont de urmatoarele : a) bolnavul trbuie sa primeasca preparatul cu un continut adecvat de deuteriu; b) concentratia zilnica trebuie sa atinga nivelul necesar ; c) efectul apei Dd nu trebuie distrus prin consumarea unei cantitati mari de lichide cu continut normal de deuteriu .
  Exista doua situatii in care reducerea de deuteriu nu-si atinge scopul dorit : daca bolnavul consuma apa cu o concentratie de deuteriu mai mare decat cea necesara , sau daca, pe langa apa Dd , mai consuma lichide normale ( apa, suc, ceai,lapte,bere,vin etc. ). Pe langa cantitatea de apa Dd propusa , bolnavul poate consuma linistit cate o farfurie de supa gatita cu apa normala , poate consuma zarzavaturi, fructe, dar trebuie sa se abtina de la introducerea in organism a unei cantitati mai semnimificative de lichide cu continut normal de deuteriu . Pentru a compensa cantitatea de deuteriu din organism , introdusa prin alimentatie ( de ex. Prin consumul de fructe ) si prin consumarea apei normale , recomandam consumarea unei cantitati de 50-100g de apa Dd cu o concentratie de 25 unit. Ppm in timpul mesei .

  2.CUM INPARTIM DOZA PE PARCURSUL ZILEI

  Cantitatea necesara de apa Dd pentru o zi , o inpartin in cantitati de 150-200g. Dimineata, dupa trezire , incepem ziua cu un pahar de apa Dd, iar pe parcursul zilei , la intervale egale de timp , consumam si restul . Ultima cantitate, o consumam inainte de culcare. Recomandam , de asemenea, consumarea apei Dd cu cel putin 10-15 minute inainte de mese, iar in timpul mesei , pe langa apa Dd , diluata din doza zilnica necesara, consumarea unei cantitati de 50-100g de apa dd nediluata cu o concentratie de 25ppm .

  3.CARE SUNT PRINCIPALELE CERINTE ALE ALIMENTATIEI .

  Din observatiile noastre am dedus ca apa Dd are un efect redus in cazul in care bolnavul urmeaza un serios regim vegetarian . Dintre carnuri, recomandam , in prim rand ,consumarea carni albe ( pasare de curte , peste ), iar dintre lactate , recomandam chefiru si iaurtul. Bolnavul trebuie sa consume alimente variate, urmand o alimentatie echilibrata. Dintre fructe , le recomandam pe cele care cresc la noi si mai putin fructele exotice . Observam ca inaintand spre Ecuador concentratia in deuteriu a precipitatiilor este tot mai are ;ca urmare , aceasta influenteaza si concentratia deuteriului in fructeele dina ceasta zona . In mod normal , aceasta nu inseamana ca bolnavul nu poate consuma ocazional banane sau portocale , insa acestea, limitate la o anumita cantitate zilnica .
  Mentionam ca , concentratele de fructe pot avea o concentratie mai mare de deuteriu decat concentratia naturala a apei de baut . Pentru cei mai multi , acest lucru nu prezinta inportanta, insa pentru acei bolnavi la care dorim sa obtinem o reduere de deuteriu in organism , nu este indiferenta concentratia de deuteriu continuta in alimentele consumate . Toate produsele care contin o cantitate mai mare de deuteriu , reduc efectele apei Dd. Din aceasta cauza recomandam consumarea acestora cu prudenta sau chear renuntarea la ele .

  4.SE POATE FIERBE APA Dd ?

  Inbutelierea apei Dd se face cu sifonare. In unele cazuri, acest lucru poate fi deranjant pentru bolnavi , mai ales atunci cand tumoarea este localizata la nivelu caviatii bucale sau nivelul stomacului.
  Pentru a elimina acest neajuns , apa Dd se poate fierbe, se poate face ceai sau supa cu ea. Prin fierbere , nu se schimba compozitia si nu se pierd din calitatile ei . Recomandam totusi ca fierberea sa dureze cat mai putin , intru-n vas inchis ( cu capac) , pentru a nu fi in contact cu o cantitate mai mare de aer , mai bine zis , cu aburii.

  1.CE TRATAMENT ADJUVANTE RECOMANDAM ?

  Atat bonavii , cat si apartinatorii acestora, se afla intr-o situatie dificila cand vor sa se lamureasca in privinta tratamentelor alternative . Exista numeroase modalitati de tratament , dar este foarte dificil sa selectezi pe cea mai adecvata .
  In acest sens va recomandam sa urmati acel principiu de a nu amesteca diferitele metode de tratament si nu treceti brusc de la una la alta .Este mai utila alegerea a 2-3 procedee convingatoare .
  Este important si perioada cat le urmati. Se poate gresi in ambele sensuri: o gresala ar fi aceea ca bolnavul continua sa urmeze un tratament desi este evidenta ineficienta lui . A doua , este abandonarea tratamentului inainte de vreme , cand , inca nici nu se asteapta ca efectele pozitive sa is faca aparitia. Aceste constatari nu contin un adevar absolut , de aceea nu se poate afirma ca un tratament trebuie sa dureze atat , iar celalalt trebuie urmat atat . Este important ca metoda sa o alegeti cu foarte multa circumspectie si sa o urmati consecvent , in limitele rationale .
  Multi bolnavi, pe langa apa Dd , au consumat picaturile Beres , Culevit , iar mai tarziu , Avemart. Este imposibil de ptrecizat care produse si in ce masura au contribuit la vindecarea lor si , de asemenea , ce s-ar fi intamplat daca ar fi luat doar un produs sau altul . Ceea ce putem afirma cu certitudine , din observatiile noastre , este faptul ca produsele au avut actiune sinergica.
  Precizam ca administrarea apei Dd se face concomitent cu efectuarea tratamentului conventional prescris de medic .

  EFECTELE CONSUMULUI DE APA Dd

  In ultimi ani , apa Dd a fost consumata de bolnavii cu tumori si foarte putin de cei carea nu aveau acest diagnostic . In general la cazurile din urma , consumul apei Dd nu a prezentat efecte vizibile ,sesizabile. Bolnavii cu tumori, insa , au simtit efectele apei Dd . Asa cum inflamarea unui dinte prezinta anumite simptome , in mod firesc , si disparitia in numar amre a celulelor tumorale se mainfesta prin anumite semne . Simptomele constatate la bolnavii cu tumori , sunt consecinta interactiuni apei Dd cu tumoarea, urmata de procese inflamatorii desfasurate in tumoare si in vecinatatea acesteia . Pe baza observatiilor , a relatarilor si a descoperirilor , se poate afirma ca regresia se datoreaza interactiuni apei Dd cu tumoarea . In cazul diferitelor tipuri de tumori au fost sesizate atat fenomene generale identice cat si diferite . Aceasta varietate de fenomene se poate explica pe baza diferentelor de sensibilitate a tumorilor , localizarii acestora, a dimensiunii, a marimi dozei si a altor factori.

  SIMPTOMELE CELE MAI DES APARUTE

  Starea de slabiciune generala , apatie, somnolenta

  Aceste efecte le-am observat la cei mai multi dintre bolnavi. Ele apar , in general dupa cateva saptamani de la inceperea curei cu apa Dd si persista diferite intervale de timp . Este important de retinut ca, la marirea dozei de apa Dd , starile de apatie si de somnolenta revin . In cazul in care aceste efecte dispar iar tumoarea mai persista , doza trebuie din nou marita . Aceste efecte nu apar daca tumoarea este mica ( diametru de 1-2 cm ) , deoarece aceasta nu il deranjeaza simtitor pe bolnav . ( Aceste efecte le-am studiat pe caini si pe pisicile cu tumori, iar animalele au adormit , au adoptat posturi de repaos, aproximativ o saptaman daoua). Starile de molesala si de somnolenta , se datoreaza reactiei ce deriva din distrugerea masiva a celulelor tumorale .

  Rubor facial, aparitia febrei

  Aparitia febrei a fost abservata doar in cazul in care tumoarea a fost foarte mare . Se cunoaste faptul ca tumoarea , in anumitele cazuri , daca atinge o anumita dimensiune , se necrozeaza spontan ( moare ) , ceea ce in fazele avansate ale bolii este urmata de aparitia febrei . Si in cazul consumarii apei Dd , am constatat aparitia febrei , ceea ce ne-a condus la concluzia ca in tumoare a survenit o necroza masiva . Foarte frecvent , a aparut si inrosirea locala a pielii.

  Cresterea temporara a intensitatii durerii

  Inceperea consumului de apa Dd nu atrage dupa sine automat , intr-un interval scurt de timp , o inbunatatire a stari de sanatate a bolnavului. Organismul trebuie , in primul rand , sa lupte cu tumoarea agresiva existenta pana atunci in organism . Din pacate efectele tratamentului sunt, pe langa cele amintite mai sus, si posibile dureri trecatoare . Acestea apar ,in general , la metastazele osoase si mai putin in tumorile din tesuturile moi ale organismului . Sfatul nostru pentru bolnavi este de a incerca sa treaca peste aceasta perioada folosind medicamentele prescrise de medicul de familie .

  Reducerea intensitatii durerilor, disparitia lor

  Este greu de precizat dinainte , la un bolnav daca reducerea si disparitia durerii este precedata de cresterea ei in intensitate , insa reducerea sau disparitia ei reprezinta un semn sigur de vindecare . Explicatia pentru disparitia durerii,rezida in ameliorarea survenita in boala de baza .

  Crestera ariei tumorale apoi scaderea consistentei

  Se intampla des , in cazul tumorilor localizate in apropierea suprafetei pielii, ca marimea tumorii sa creasca , dar sa scada in consistenta , in urma consumului de apa Dd. Continuarea tratamentului a condus la o semnimificativa regresie ( reducerea dimensiunii ) a tumorii. Cresterea temporara a dimensiuni acesteia , la scurt timp de la administrarea apei Dd, se datoreaza reactiilor inflamatorii consecutive .

  Senzatia de caldura in aria tumorala

  In numeroase cazuri , bolnavii s-au plans de faptul ca tumorile situate aproape de suprafata corporala se incalzesc simtitor . Aceasta observatie este in concordanta cu experientele de mai sus . In asemenea cazuri , recomandam racirea zonei respective , deoarece influenteaza benefic efectul apei Dd.

  Tensiune si furnicaturi tumorale

  Aceste senzatii sunt de asemenea , consecinata proceselor ce se desfasoara in tumoare .

  Hemoragi in cazul tumorilor de vezica urinara si de colon

  Localizarea tumorii determina efectele finale ale necrozei acesteia . In cele doau cazuri amintite mai sus , se intampla des ca fragmente de tesuturi necrozate sa se desprinda de pe tumoare si sa se elimine din organism . Uneori acest lucru este insotit de o micro hemoragie .

  Cresterea greutatii corporale

  Pe langa modificarile de mai sus , am observat foarte des , cresterea in greutate a bolnavilor . Aceasta crestere in greutate , in functie de caz ( la cativa bolnavi dintr-un lot de o mie ) , s-a petrecut rapid ajungand chiar la 15-20Kg. Presupunem ca acest fapt se datoreaza nu numai efectului pozitiv al apei Dd asupra bolii de baza (tumoarea ) , ci si modificarilor fiziologice declansate de apa Dd in organism , mai precis asupra functionari glandei tiroide .

  Acuze gastrice

  S-a intamplat , in cazul catorva bolnavi , prin consumarea indelungata a apei Dd , sa le apara dureri gastrice . In aceste situatii, am recomandat bolnavilor sa nu consume apa Dd sub forma acidulata , ci sa fiarba dina aceasta ceai . Acest lucru , in general , a fost suficient pentru rezolvarea problemei .

  Secretie abundenta ce precede vindecarea ( la tumorile dschise si ulcerate )

  In cazul tumorilor ulcerate , consumarea apei Dd are ca urmare , mai intai , aparitia unei secreti abundente la nivelul ulceratiei . Acest lucru poate fi perceput ca un efect pozitiv ,demonstrat si de faptul ca , uneori, in locul tumori ramne o escavatie , un „ crater „ care apoi , treptat, se inchide.

  Inbunatatirea stari generale

  Dupa cateva saptamani sau luni de la inceperea consumului de apa Dd, bolnavul se simte mai bine , se inbunatateste satarea lor fizica .

  Urina roscata

  in mai multe cazuri , s-a observat ca urina bolnavilor este rosiatica sau are o culoare maro-ruginie . Acest lucru poate fi determinata de cantitatea mare de celule tumorale distruse . Este indicat , in acest caz , a efectuat analiza acidului uric din urina si consultarea unui medic .

  Reducerea efectelor secundare consecutive tratamentul citostatic si radioterapiei

  Pe langa efectele cunoscute asupra tumorilor , apa Dd potentiaza si tratamentul conventional . Prin consumarea apei Dd , hemoleuco-grama nu se modifica semnimificativ ; in unele cazuri , sa oprit si cadera parului ( desi a fost prezent in prima faza a tratamentului ) si puternica senzatie de voma .
  Consumarea apei Dd, dar mai ales unguentele preparate pe baza acesteia , au ameliorat dermatitele cauzate de radioterapie .

  Tuse puternica ( in cazul tumorilor pulmonare )

  Efectul consumului de apa Dd , in cazul tumorilor pulmonare , se poate menifesta printr-o acentuare a tusei.
  Aceasta are o legatura stransa cu intinderea ariei tumorale si cu localizarea acesteia. Dimineata , bolnavii au eliminat prin expectoratie o secretie alba , branzoasa , care in unele cazuri era lipicioasa si se intindea ca si guma . Dupa expectorare , bolnavi au respirat mai usor , plamanii lor se unpleau mai bine cu aer . S-a intamplat ca in secretia eliminata prin tuse , sa existe cheaguri de sange .

  CELE MAI INPORTANTE REGULI IN CONSUMAREA APEI DD

  1 . consumarea apei Dd de catre bolnav, trebuie sa aiba loc concomitent cu tratamentul conventional , in cantitatea recomandata si cu acordul medicului . Situatia juridica si cunostintele noastre actuale permite consumarea apei Dd odata cu tratamentul conventional . Cand cunostintele noastre se vor inbogati , vom putea vorbi probabil , despre apa Dd ca unic tratament , iar atunci vom afla cu siguranta care dintre citostatice potentiaza efectele pozitive ale apei Dd si care tumori pot fi vindecate numai cu apa Dd.

  2.tratamentul cu apa Dd nu se recomanda a se intrrupe inainte de termen
  acest sfat este foarte inportant si va recomandam sa il urmati . Efectul apei Dd se observa lent , dupa saptmani sau luni . Daca bolnavul intrerupe tratamentul cu apa Dd , chear si pentru o zi sau doua , dupa un consum de cateva luni , da ocazia de inmultire necontrolata , din nou , celulelor tumorale. Daca bolnavul , din cauza tratamentului conventional , nu poate consuma lichide timp de doua sau mai multe zile , cauza fiind puternica stare de voma , atunci este recomandat sa inceapa consumul acestui lichid dupa terminarea tratamentului cu citostatice .

  Consumarea apei Dd este recomandat a se consuma si dupa ce are loc remisia totala a tumorii. Din cauza insuficientei experentei pe care o avem , nu va putem recomanda o anumita perioada de timp pentru aceasta. In general, dupa o jumatate sau chear un an intreg, se poate intrerupe pentru cateva luni .

  3. Prima intrerupere a tratamentului sa nu depaseasca doua trei luni . Daca vindecarea a avut loc in totalitate, se poate spune cu siguranta doar dupa 5-6 ani de tratament . Nici atunci nu se poate afirma cu siguranta ca este totala , deoarece dupa ani de zile , nu este exclus ca in rastimpul in care nu se mai consuma apa Dd,celulele reziduale (cele ramase), sa inceapa din nou sa se dezvolte. Din aceasta cauza dupa primele luni de intrerupere,recomandam o cura de 4-6 luni cu apa Dd. Se poate continua cu o pauza mai lunga , de 4-6 luni, care va fi urmata de o cura mai scurta , de 2-3 luni.

  ANCA Iulia

  3 Decembrie 2009 at 20:15

 22. Se poate folosi preventiv apa vie şi la copii? Şi dacă da, de la ce vârstă?

  Ana

  12 Decembrie 2009 at 23:43

 23. MA SI EU OMICA PROBLEMA AM FOST DESCOPERIT ACUMA 2ANI CU OTUMOARE PE PLAMINUL DREPT DIN CARE A URMAT UN CURS MARE DE TRATAMETE NU STIU CE SA MAI FAC

  adibabuscov

  29 Ianuarie 2010 at 20:02

 24. Buna seara!

  Stiti cumva,daca in Cluj-Napoca se comercializeaza pe undeva aceasta apa?Nu am prea mare incredere in comertul online.Am patit-o o data si nu as vrea sa repet experimentul.Multumesc.

  Adina

  29 Ianuarie 2010 at 22:12

 25. Generatorul (filtrul) de Apa Vie produce instantaneu apa Vie

  ce face diferenta !

  Filtrul de apa vie o investitie ce se recupereaza intr-un 1 an si va serveste o viata !
  Filtru de apa vie va aduce zeci de foloase sanatatii Dvs si sanatatii familiei Dvs !
  Filtru de apa vie scade simtitor cheltuielile Dvs zilnice si creaza pentru Dvs mai mult timp liber !

  Filtrul de apa vie GAV transforma din apa de robinet in apa cu calitati energetice, structurale, informationale si antimicrobiene superioare multor tipuri de apa: apa imbuteliata, apa de la filtre de apa cu osmoza inversa, apa de la filtre de apa pe baza de saruri minerale, etc

  Filtrul de apa vie (GAV) este un filtru de apa energetic ce are la baza functionarii sale 50.000 nanoelectrozi magnetici amplasati concentric dupa o geometrie unica. Acesta creaza un camp magnetic hiperstructurat in spirala tripla.

  Unicitatea geometrica a amplasarii nanoelectrozilor magnetici in Filtrul de Apa Vie energizeaza apa, structureaza apa (la nivel de microcluster si macrocluster), neutralizeaza apa informational si o inzestreaza cu proprietati antimicrobiene.

  Filtrul de apa vie GAV transforma o apa relativ buna intr-o apa foarte buna ce ofera peste 150 de efecte benefice pentru sanatatea dvs., sanatatea familiei dvs., intretinerea casei/apartamentului, intretinerea animalelor de productie, intretinerea animalelor de companie, intretinerea florilor, serelor, gradinilor, etc …

  Tot ce trebuie sa faceti e sa instalati Generatorul de Apa Vie ( Filtrul de apa vie ) pe teava principala de intrare a apei ca sa aveti in orice moment o Apa cu Calitati Extraordinare la Toate Robinetele Apartamentului Dvs sau a Casei Dvs !

  Apa Vie GAV obtinuta cu ajutorului ( Filtrului de apa vie ), datorita calitatilor sale structurale, informationale si energetice se oxigeneaza natural, ceea ce sporeste si mai mult calitatile sale terapeutice si eficientizeaza in tratamentele naturiste.

  Apa Vie GAV generata de Filtrul de apa vie, activeaza mecanismele naturale de auto-insanatosire si auto-curatire si improspateaza fluidele organismului uman.

  Filtrul de apa vie (GAV) daca este instalat corect va serveste timp de 50-70 de ani fara ingrijiri suplimentare !

  Apa imbuteliata ?! …

  95% din persoanele care folosesc Filtrul de apa vie (GAV), nu mai simt necesitatea de a procura apa imbuteliata decat ocazional.

  Pentru fiecare, aceasta inseamna :

  * Economie de timp personal si bani;
  * Economisirea Rezervelor Naturale;
  * Economisirea Spatiului Necesar pentru Depozitare;
  * Mai Putine Deseuri Toxice Aruncate in Natura;

  Efecte directe ale Filtrului de apa vie (Generatorului de Apa Vie) asupra apei:
  structureaza apa la nivel de microcluster si macrocluster;
  energizeaza apa;
  neutralizeaza informational apa;
  inzestreaza apa cu proprietati antimicrobiene;
  imbogateste natural continutul de oxigen in apa;
  restabileste proprietatea naturala a apei de a se autocurati;
  sporeste capacitatea apei de a sustine energia vietii de 3 – 7 ori mai mult (daca e 3, 4, 5, 6 sau 7 ori depinde de cat de distorsionata si lipsita de energie este apa initiala)
  inzestreaza apa cu excelente calitati terapeutice de actiune fina fara efecte secundare negative;
  Apa Vie GAV datorita capacitatilor sale structural-informationale activeaza si accelereaza mecanismele naturale de insanatosire si auto-curatire ale organismului uman si poate fi consumata, in dependenta de necesitate, pana la 3-5 litri / zilnic.
  Contactati-ne acum pentru a afla cum puteti verifica ABSOLUT SIGUR si INCONTESTABIL ca banala Apa de Robinet trecuta prin Generatorul de Apa Vie are intr-adevar proprietati energetice superioare oricarui tip de apa pe care ati intalnit-o pana acum !

  Pretul unui GAV de 3/4″: 200 Euro

  Apa Vie Romania

  1 Februarie 2010 at 11:54

 26. Acest aparat nu este inventat de mine, a fos elaborat de specialisti din Institutul de Medicina Fizico-Chimica si al Institutului de Electrochimie din URSS si se numeste „EDG 3”. Foloseste o dioda D24-6R (D-215, D-231, D-242, D-402A, D-25N/245, D-10Fe 1027). Electrozii ar trebui sa fie dintr-un inox alimentar(nu este atras de magnet). Succes tuturor ca vor sa construiasca aparatul ptr producerea acestei ape tamaduitoare! Gratis! 😉

  bogdan66

  13 Februarie 2010 at 18:56

 27. Buna ziua,

  Locuiesc in Montreal, Canada si as dori mult sa pot cumpara aceasta apa.

  Din nefericire nu am vazut nici o optiune de a cumpara aceasta apa. Stie cineva cum se poate cumpara apa din strainatate ?

  Multumesc mult,
  Florin

  Florin

  26 Februarie 2010 at 17:54

  • intra pe site-ul mecro system srl, ia de acolo nr.de telefon si ei o sa-ti spuna mai multe, inclusiv metoda de livrare spre tine. eu am luat de la ei, la pretul de 12,61 lei, fara tva

   oan

   11 Martie 2010 at 20:16

 28. Filtru de apa VIE GAV , fara cartuse de schimb , modifica structural orice tip de apa , o energizeaza si magnetizeaza, eficienta mai mare decat apa saracita in deuteriu , durata medie de utilizare intre 50 si 70 de an

  apa-vie-romania.ro

  27 Februarie 2010 at 11:09

 29. Buna ziua as vrea sa va intreb daca in spania exista aceasta apa si daca da unde anume , sau numai in Ro , Ungaria ,Japonia si SUA ?As vrea sa incerc aceasta apa dat nu am gasit aici la nici un magazin si sa o trimita din tara este mai complicat . Va multumesc si o zii buna , la revedere

  ana maria

  10 Aprilie 2010 at 15:02

 30. Puteti sa obtineti apa saracita in deuteriu si prin inghetare adica puneti la congelator timp de aprox. 3 ore apa din bidonul cumparat este mai curata, pina se formeaza o pojghita de gheata apoi o strecurati printr-un tifon apa care nu a inghetat este apa saraca in deuteriu si dupa ce o beti veti observa ca va miscati mai usor, urinati mai bine si mai usor , sunteti mai vioi etc, sanatate

  marius

  13 Aprilie 2010 at 23:38

  • Domnule Marius:multumesc mult!Tocmai despre asta am vrut sa deschid un subiect de discutie:odata pe timpul comunismului,mama mea avea un coleg care se ocupa cu yoga,naturism si tot ce tine de aceste lucruri.Odata colegele de serviciu se plangeau de dureri,lipsa de putere,oboseala.A aparut acest coleg cu o sticluta cam dubioasa in ce e ce priveste aspectul comercial,si in sticluta era o apa…dand apa asta colegelor care-prima data au ras de el-colegele si au revenit perfect au capata putere, energie.Intrebat fiind yoghinul ce apa le a dat acesta a spus secretos si scurt:”e apa vie”..dar secretul nu la divulgat…
   exact asta speculam si eu acum:sa creiez acasa la mine o astfel de apa.Am pus odata intr un bidon un cuartz si apa am uitato acolo mult:cand am baut o gustul era dulce rece ca de izvor…
   Dar ori cum incerc metoda cu bidonul.Am insa un coment contra apei din bidon:am auzit ca la un control apa plata din bidoane era mult mai bogata in toxine decat cea de robinet..incredibil,dar spun ce am auzit.Ce ar fi sa ne indreptam spre izvoarele din padure?DEsi relativ si acolo ca se zvponeste la mine in cluj ca izvorul Sf Ion nu ar fi bun ca are plumb sau alte minunatii..

   econinja

   30 Iunie 2010 at 16:26

 31. Buna,

  in primul rand i mi spun parerea despre experientele pe animale:sunt activist antispecisist vegan si consider experintele care fac suferinta animalelor:radiatii,provocare de tumori etc,niste crime gen gestapo SS.
  Omul trebuie sa se intoarca la natura,la medicina naturista,si asta cere si o viata etica.Nu mai trec la amanunte…
  in al doilea rand as vrea sa i mi exprim indignarea in ce e ce priveste pretul apei qlarivia:jumatate de litru:14 lei!Nerusinare!Cum credeti ca se pot vindeca oameni sarmani????Sau numai bogatanii au dreptul la viata???Dintr o pensie de CAP sau alta pensie si asa scurtata de unde isi poate permite un om amarat sa cumpere apa asta?Hai sa zicem:cumpasra o sticla sau cateva dar ..mai mult…de unde bani?Asa ca..pensionarii si salariatii saraci..sa faca o plimbare pe jos pana in Tibet sa urce Himalaja sau in valea Hunza si de acolo sa bea apa asta…ca alta solutie nu vad…Mai mult de 5 lei litrul nu ar trebui sa fie!!!

  econinja

  30 Iunie 2010 at 16:14

 32. […] Joaca de-a ghicitul De ce sa fii ecologist inseamna un avantaj pentru tine? O abordare egocentr.. APA VIE versus CANCER. Apa sărăcită în deuteriu – Qlarivia &laquo.. Umbrela Verde – Sa pastram Romania curata! Apă plată vs. minerală | tomitzel Înjuraţi […]

 33. 1.Bidonul de 2 l sau de 5? In 3 ore se face beton tot lichidul. Si cat din cantitate ar ramane in urma inghetarii?
  2. Sufar de ichtioza. Imi poate ajuta apa saracita in deuteriu? Cum? Astept raspuns, va rog! Multumesc!

  Ramona

  19 August 2010 at 17:12

 34. OARE VINDCA ORICE DE CANCER …

  Muncaciu Eveline Lavinia

  2 Octombrie 2010 at 21:44

 35. Va recomad consumul de apa energizata cu Amezcua Bio Disc. Apa energizata de catre campul energetic al discului se restructureaza la nivel molecular, astfel din apa moarta (cu structura haotica) devine tot un fel de “apa vie”. De ce? Pentru ca va fi reimprospatat din punct de vedere energetic/vibrational. Apa va putea conduce mai bine energia vietii, adica “Chi” si va stimula viata indiferent daca este vorba de organismul uman, de un animal sau plante. Pe langa ca hidrateaza bine organismul si ajuta oxigenarea sangelui,detoxifica organismul si are efect calmant, bun pentru insomnii sau tot felul de afectiuni pe baza nervoasa, anxietate,stress… Am auzit ca e bun si la afectiuni ale pielii, dureri de cap, varice, guta, cancer, recuperare dupa atac cerebral o gramada de afectiuni, inca nu am avut ocazia sa folosesc pt asa ceva. Eu sunt multumit, nu a fost ieftin discul, dar imi pot energiza cata apa vreau si pot da si la cunoscuti. Partea buna este ca investitia se poate recupera! Nu dau bani si nu depind de nimeni! Gasiti pe net mai multe informatii. Este o pagina web in romana despre asta…cautati termenul “Amezcua Bio Disc” in romana pe Google. Sanatate!

  Robert

  15 Octombrie 2010 at 16:49

 36. Vand apa purificata QLARIVIA ( apa vie) cu continut sczut de deuteriu. Este indicata in tratamente anti-imbatranire, antiDIABET, tratamentul cancerului la nivelul: uterului, intetin gros, leucemie, boala hodgkin, ovare, san , piele, ficat, veica urinara, stomac, postata, rinichi, plaman. Poate fi consumata si preventiv, curativ pt ca ajuta la imbunatatirea SISTEMULUI IMUNITAR. Pentru mai multe informatii contactati-ne: tel. 0744643353, fax: 0350402716 sau qlarivia@gmail.com . DISTRIBUITOR !!!

  GLAVAN Florin

  21 Noiembrie 2010 at 19:19

 37. Principiul de functionare a filtrelor de apa GAV

  Generatorul de Apa Vie e un filtru de apa ce actioneaza pe principiul revitalizarii apei. Combina in sine cunostintele vechi de mii de ani si cele mai noi tehnologii, in particular – nanotehnologia. Filtrarea apei are loc datorita plasei energetice nanotehnologice ce se formeaza prin interafctiunea celor 50 de mii de nanomegneti de grosime 100-150 nm aranjati in forma de tub hexagonal. Geometria speciala a amplasarii nanomagnetilor creaza un camp magnetic triplu hiperstructurat in spirala ceea ce asigura o imbunatatire cu eficienta maxima a calitatilor energetice si informationale ale apei.

  Apa de robinet atunci cand trece prin filtrul de apa GAV capata urmatoarele proprietati:

  Apa se structureaza
  Apa se energizeaza
  Cristalul apei ia forma fulgului de zapada (cristal hexagonal) apa GAV capata un usor gust de gheata / zapada (in mod „normal” cristalul e deformat si distorsionat din cauza trecerii apei prin tot felul de filtre de apa, solutii chimice si din cauza tranzitarii apei prin zecile de kilometri de teava ruginita. Pentru ca organismul uman sa asimileze apa de robinet el trebuie sa cheltuie propria energie interna ceea ce-i scurteaza speranta de viata.
  Apa moarta de robinet trecand prin filtre de apa GAV se transforma in apa vie si apa isi recapata proprietatea de a se autocurati (imediat dupa ce trece prin filtru apa miroase mai puternic dar in scurt timp mirosul si gustul clorului dispar).
  +++ vedeti pagina „Staiti ca ?”.

  Filtrele de apa GAV ofera prioritar avantajele nanotehnologiei – in principal avantaje economice si ecologice: nu foloseste energie electrica, nu foloseste substante chimice, nu are piese mecanice ce se pot uza si deteriora in timp. Ca si consecinta costurile de intretinere pentru filtrele de apa GAV sunt excluse si sinecostul apei filtrate e foarte mic – sub 0.0001 Euro/litru.

  Productivitatea Generatorului de Apa Vie 3/4″
  3/4″ se instaleaza si la tevile de apartament cu diametru de 1/2″ oferind o rezerva de debit mai mare

  … in regim de exploatare optimal e pana la 350 – litri de apa filtrata pe ora. La sporirea presiunii apei productivitatea filtrului de apa poate fi marita. Filtrele de apa vie GAV de diametru mai mare ofera o productivitate sporita.

  Ca si constructie Generatorul de Apa Vie (filtrul de apa GAV) consta din straturi de Neodimium-Fier-Bor ce prezinta in sine niste magneti foarte puternici fiecare strat magnetic fiind turnat dupa un anumit unghi astfel incat ansmblul fortelor obinute in filtrul de apa GAV sa prelucreze fiecare cristal de apa astfel incat sa-i redeie proprietatile apei de ghetar. Apa de ghetar e apa cea mai buna. Grosimea acestor straturi de magneti hiperstructurati e de 100 – 150 nanometri si numarul lor e de 50 mii – ceea ce asigura o eficienta maxima.

  Parametrii Generatorului de Apa Vie

  Capsula filtrului de apa: Inox Aliaj Special
  Invelisul filtrului de apa: Crom-Vanadium
  Placile redresoare: Neodimium, Fier, Bor / Aliaj Special
  Numarul placilor de redresare: 5
  Numarul straturilor de redresare: 50’000
  Puterea magnetilor: >9’000 Gauss
  Puterea efectiva a actiunii magnetice momentane: >60’000 Gauss
  Presiunea maxima: 10 bar
  Temperatura de lucru: 4 – 95 grade Celsius
  Conectarea: 20 mm (3/4″) – vine exact la furtunul de la masina de spalat
  Capacitatea de fractionare(rezolutia de actionare): 0,001 nm (nanometri)
  Capacitatea filtrului de apa GAV de a pastra proprietatile initiale: 50-70 de ani
  Raza maxima de actiune a filtrului de apa – 12 – 15 metri (lungimea tevii de la locul instalarii filtrului de apa GAV pana la cel mai indepartat robinet). Raza recomandata e 9 metri.
  Dimensiuni:
  Lungime = 55 mm;
  Diametru exterior =30 mm;

  apa-vie-romania.ro

  6 Decembrie 2010 at 11:58

 38. Eu am baut Qlarivia acum ceva timp si pot sa spun ca intr-adevar are efect. Nu numai ca m-am simtit mai bine, dar m-a si vindecat de o boala de piele pe care o aveam. Am citit mult despre asta si la inceput am fost sceptic, dar as vrea sa le spun tuturor celor care sunt rautaciosi, sa incerce mai intai, si apoi sa vorbeasca.

  Viorica Armeanu

  11 Ianuarie 2012 at 17:01

 39. Apa aceasta chiar are efect! Recomand tuturor sa o consume cu incredere.

  Maria P.

  8 Februarie 2012 at 13:53

 40. Buna ziua tuturor ma numesc Gabriela.Tatal meu are cancer la stomac cu metastaza la plamani medicii spun ca nu mai au ce sa -i faca .Ce continut de Deuteriu trebuie sa aiba apa in cazul lui?cum trebuie bauta ce cantitate de cate ori pe zi? multumesc anticipat pt raspuns

  gabriela

  15 Mai 2012 at 22:23

 41. Apa constituie compusul de baza al structurii noastre somatice, alcatuind 70 la suta dingreutatea corpului omenesc. Consumul zilnic al unei ape poluate ar putea afectaaproape 70 la suta din corpul nostru, iar daca avem in vedere ca toate celulele, cuexceptia celui osos, contin apa, putem spune ca nevatamate ne ramin doar scheletele.In ultimul timp, apa asa-zis potabila este responsabila in mare masura de crestereaincidentei bolilor cardiovasculare, dereglarilor metabolice, afectiunilor singelui si limfei,chiar si a cancerului. Apa pe care o consumam zilnic a devenit tot mai poluata. Cu toateca este filtrata si dezinfectata, este necesar ca apa, mai ales cea care circula princonducte, sa mai parcurga si alte etape de epurare. Pentru purificarea ei se pot folosidiverse metode, de la aparate sofisticate pina la cele mai simple trucuri, cum ar fipurificarea cu argila (despre care am mai scris).In gospodarie, alte doua metode simple pot fi aplicate cu succes: fierberea siinghetarea. Fierberea contribuie la distrugerea microorganismelor care au rezistatprocesului de tratare in statii.
  Inghetarea apei duce la eliminarea a mare parte din substantele chimice-nocive cu care a fost infestata. S-a observat ca oamenii care traiesc in apropierea celor doua cercuri polare, obligati sa consume tot timpul anului apa obtinuta din gheata, sint mult mai sanatosi decit noi, cei din zonele mai calde.Pentru purificare prin inghet, se toarna apa care in prealabil a stat la temperatura camerei aproximativ 24 de ore (pentru eliminarea clorului si decantarea impuritatilor) intr-un vas pe care il lasam 2-3 ore la congelator (pina cind se formeaza deasupra o pojghita de gheata de 1-2 mm). Este bine ca deasupra vasului sa se puna o bucatica de carton. Se sparge apoi gheata, se strecoara apa prin tifon si se pune din nou la congelator, in acelasi vas, dupa ce, in prealabil,am aruncat pojghita de gheata de la suprafata sa si de pe peretii interiori. Studii de specialitate au confirmat ca aceasta gheata nu este altceva decit apa grea(deuteriu) congelata, vatamatoare pentru organism. Ea are punctul de inghetare superior apei obisnuite (in jur de +3 grade C). Cercetatorii spun ca in apa potabila din reteaua publica, deuteriul se gaseste in proportie de 150 mg la litru. Prin inghetare se elimina 70-80 la suta din cantitatea lui. Apa rezultata in urma strecurarii se lasa 4-5 ore la congelator, pina cind ingheata 2/3 din volumul ei.Apa care nu a inghetat se arunca, deoarece contine impuritati: azotati, fenoli,pesticide etc. Ele coboara punctul de inghetare la circa -3 grade C. Lasam apoi vasul la temperatura camerei, pina cind gheata se topeste, iar apa rezultata este pura, avind efecte curative.
  Actiunea terapeutica a apei purificate se bazeaza pe proprietatile ei fluidifiante ale singelui si limfei, stimulente ale metabolismului, antitoxice, usor diuretice. Este indicata
  6

  indeosebi in afectiuni cardiovasculare si hepatobiliare, precum si in toxemii si bolirenale.
  Atentie! Ambalarea apei in sticle de plastic este total daunatoare din cauza compusilor chimici folositi la fabricarea granulelor de plastic ce se injecteaza in procesul de productie.
  <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  marcel motzul

  1 August 2012 at 20:40

 42. vreau sa stiu si eu ,in azul unei tumori gastrice ce cantitate de apa qlivia trebuie consumata?astept un raspuns?

  gabi

  21 August 2012 at 16:22

 43. […] un comentariu de la postarea mea cu apa saracita in deuteriu, mi-a atras atentia ce scria doamna Carmen, in 2009: […]

 44. […] Scolar Tehnologic “Oltchim”Ramnicu-Valcea, pe care l-a absolvit in 2013. ICSI Ramnicu-Valcea (institutul plin de premii, cel cu apa saracita in deuteriu) deja i-a oferit un loc de […]


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: