Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare. Claudia

with 3 comments

Claudia are 9 ani şi este o scumpă. Zâmbeşte în permanenţă, este optimistă, blândă şi drăgăstoasă. Vrea să se facă doctoriţă. Chiar învaţă bine. Îşi iubeşte mama, bunicii şi căţeluşul. Tatăl a părăsit-o când avea 6 luni. A uitat de ea, acum are alţi copii. Doar căţelul se joacă cu ea. Copiii nu. Copiii râd de ea şi o evită. Şi nu înţeleg de ce, eu m-aş juca cu ea cu mare plăcere. Copilul acesta este la fel de normal ca oricare alt copil normal, mai puţin la picioruşe. Claudia este frumuşică foc şi isteaţă. Doar mersul îi este îngreunat de o boală idioată: parapareză spastică. Claudia are doar trei dorinţe: să poată alerga, să aibă o cameră a ei şi un calculator. Atât. Mama ei are un salariu de însoţitor, de 490 RON. Claudia are alocaţie dublă (nu ştiu câţi bani primeşte un copil cu alocaţia). Mama ei suferă pentru că de 3 ani, din lipsa banilor, nu i-a mai putut asigura tratamentul. Nu ştie exact de câţi bani are nevoie. Claudia trebuie să meargă la bazin, pentru recuperare, în câteva staţiuni balneo din România (Băile Felix, Techirghiol sau Gura Ocniţei).

Dacă vreţi şi puteţi să o ajutaţi pe Claudia:

BRD – Sucursala Urziceni

RON: RO 29 BRDE 230 SV 178 301 023 00
EURO: RO 20 BRDE 230 SV 178 302 823 00
Titular: Elena Pompilia Min
Telefon: 0762.610.631

Până şi redactorii de la Acasă TV se întreabă: „Cum pot unii oameni să fie atât de cruzi, atât de lipsiţi de suflet, încât să nu-i înţeleagă pe cei mai puţin norocoşi decât ei, pe cei care suferă şi plâng. Claudia este doar un copil, o fetiţă care se loveşte mult prea devreme de răutăţile celor din jur”. Trist, dar adevărat.

Îmi pare rău că trebuie să o spun, dar în satul ăsta de pe lângă Urziceni unii oameni sunt înapoiaţi rău.

.

Steluţele de mare

.

Anunțuri

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Isabellelorelai,o tanara de 27 de ani,Madalina are nevoie de ajutor.Mi-a scris sa o pot ajuta.Am postat rugamintea ei,inca nu i-am raspuns-am considerat ca trebuie sa vin la tine sa spun,doar tu o poti ajuta cel mai mult.
  Iti multumesc,Isabellelorelai.Am vazut ca ai scris despre cazuri noi,le voi pune si la mine pe blog!Trebuie sa fac macar atat!
  http://g1b2i3.wordpress.com/2008/10/02/povestea-madalineis-o-ajutam-si-pe-ea/

  g1b2i3

  2 Octombrie 2008 at 13:41

 2. Gabi, ştiu de săptămâna trecută. Voi scrie despre ea. M-am „documentat” un pic care este treaba cu boala ei şi cu Beijingul. Nu ştiu dacă ai observat, dar eu pun cazurile într-un algoritm anume.

  isabellelorelai

  3 Octombrie 2008 at 10:22


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: