Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Dacă sunteţi din zonă şi puteţi face ceva:

with one comment

Dacă puteţi ajuta doi copii din Săuceşti – update 12 ianuarie 2009

saucesticopii11

https://isabellelorelai.wordpress.com/2009/01/12/daca-puteti-ajuta-doi-copii-din-saucesti

Cei doi copii sunt ai familiei Chelaru din comuna Săuceşti. Fetiţa are 3 ani iar băieţelul 7 ani. Locuiau într-o căsuţă modestă şi aveau o viaţă liniştită. Până în iulie 2008 când au venit apele şi le-au luat tot. După inundaţii au locuit în corturi, ca şi ceilalţi. Au primit o saltea de la primărie şi o ramă de pat de la biserică.

Dacă puteţi ajuta măcar cu o hăinuţă, un caiet, un creion, o bomboană: familia Chelaru Cătălina Elena şi Viorel, comuna Săuceşti, nr. 533, judeţul Bacău, cod poştal 607540. (Telefon de legătură: 0741 437 759; 0234 215 009).

Căsuţa modestă a familiei Chelaru după inundaţii:

saucesticasa11 saucesticasa21

.

Mesaje de la Oana Iancu din Săuceşti

25.09.2008: – cine doreste sa ajute o familie de sinistrati din saucesti care nu a primit mai nimik pana acum au 2 copii mici

30.09.2008: – asa credeti k ajutati sinistratii saucesti eu sant una din sutele de familii am 2 copii mici si nu nea dat nimeni nimic dati tot la cei care are; – fam chelaru viorel com saucesti are 2 copii 7 si 3 ani daca puteti sai ajutati cu ceva va rog va las un nr tel 0741437759 sau 0234215009; – Ajutoarele care vin la primarii sau unde se aduna de cei de la primarii nu ajung la sinistrati doar resturi . de ce nu mergeti din poatra in poatra sau cereti tabelul recent cu ceu demolati pt ai putea ajuta au venit ajutoare si au luat tot cei care au din ce trai si care nu ia afectat aceast necaz cu nimic ..ce este lumea asta de asta ne da dzeu atatea greutati nui satura nimeni pe cei hapsani defura si ia din gura unor oameni care nu mai au unde sa puna capul jos nu mai au nimic daca tot vin cu ajutoare ar trebui sa se intereseza sigur la cine da nu dupa cum le place lor sora mea nu a luat nimik are frigideru stricat aragaz masina spalat pat sifonier au muncit si leau luat cu greu nici macar haine la copii nimik stau in capatul satului nu a venit nimeni sa le dea ceva spuneti daca se procedeaza corect altii sant plini iar altii nu au nimic doar resturi ce lea mai ramas.

Anunțuri

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. Sunt; Maria, pensionara, 58ani, as dori , daca ;poate cineva, sa ma ajute, pt, un nepot de 7ani, are; retard psihic, autism, ii este afectat si auzul il chiama ;Vlad;, locuieste la sat, cu un calculator mai putin performant, vechi, deoarece acest, copil in simplitatea ;memoriei lui si-a neputintei de-a comunica, atunci cand vine ;cu parintii, lui la noi, ma ia de mana si ma duce la calculator.IIplace enorm, sa se joace cu mausul si pe tastatura.! Parintii au cheltuit cu el la medicii, multi bani,iar, eu am o pensie mica! Pt,calculatorul, meu,,,, voi plati rate 6ani de zile din pensia mizera; de 560lei, pe care o am! Sunt ; Maria, am adresa; marygeo2006@yahoo.com. tel;0745/296592, Familia se numeste; Medan Sorin- Loredana, tel; 0262288194,V multumesc.Maria.

    MARIA

    9 Octombrie 2008 at 00:50


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: