Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Steluţele de mare. Alexandru Andrei Moraru

with one comment

Alexandru a plecat la clinica din China, la tratament şi transplant. A plecat pe 7 septembrie 2008, după ce pe 21 august a primit vestea minunată: cei 32.000 de euro necesari intervenţiei s-au strâns. Alexandru are 9 ani şi de la doi anişori se luptă cu o boală nemiloasă: Distrofie musculară Duchenne – invaliditate accentuată. O copilărie petrecută prin spitale. Alexandru Andrei Moraru este din oraşul Tăuţii Măgherăuş, Maramureş. Părinţii lui au plecat la muncă în Italia, cu speranţa de a strânge bani. Alex a rămas în grija bunicilor care au luptat pentru el şi au învins. Alex vrea un singur lucru: să meargă. Să se ridice din scaunul cu rotile şi să meargă.

APEL UMANITAR: Apelul bunicilor: Invăţătorii Ana şi Simion Tămaş de la Şcoala cu clasele I-VIII din Bozânta Mare, oraş Tăuţii Măgherăuş, fac un apel de suflet la toţi cei care pot şi vor să aline durerea nepotului lor, MORARU ALEXANDRU ANDREI, elev în clasa a II-a, care suferă de o boală gravă, Distrofie musculară duchenne – Invaliditate accentuată. Această boală, până acum incurabilă, poate fi tratată într-o clinică din China, cu care părinţii copilului sunt în legătură. Intervenţia chirurgicală costă 32.000 euro. Această sumă depăşeşte puterile materiale ale familiei. Părinţii şi bunicii copilului vă roagă să-l ajutaţi pe Alexandru donând în conturile deschise la BCR agenţia Mara Jud. Maramureş. Cont: RO67RNCB0182050605780001 LEI; Cont: RO49RNCB0656050605780002 EURO. Sau la Primăria oraşului Tăuţii-Măgherăuş, biroul de relaţii cu publicul, persoană de contact Bolchiş Eliza. Tel. Simion Tămaş: 0262.293.775; 0747.489.033.

.

Steluţele de mare

.

Anunțuri

Un răspuns

Subscribe to comments with RSS.

  1. […] are distrofie musculară Duchenne, ca şi Alexandru, şi poate fi tratat şi operat în China (transplant de celule […]


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: