Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

Aripi de Îngeri

with 8 comments

O femeie plânge. Este 7 august 2008. Au trecut 40 de zile… Copilul ei nu mai este. Au trecut 40 de zile de lacrimi, durere înăbuşită, întrebări… După alte zeci de zile de chin, teroare, dureri cumplite, speranţe.

Doamna Mariana Creţu priveşte fotografiile Laurei. Era tânără, frumoasă, deşteaptă, talentată. Era balerină. Copilul ei. Avea o viaţă frumoasă, era iubită. Laura era bucuria vieţii ei. Copilul ei, viaţa ei, totul. În ziua aceea Laura trebuia să plece spre salvarea vieţii ei: transplantul de măduvă la o clinică din Israel. Nu a mai avut putere. Trupul nu a mai ascultat-o. Laura şi-a luat aripile de Înger şi s-a dus… Leucemie. Nemiloasă.

Au fost oameni care au văzut şi înţeles chinul Laurei. Au încercat să o ajute şi i-au dăruit câţiva bănuţi pentru operaţie.

Mama Laurei, doamna Mariana Creţu, vrea acum să facă în aşa fel încât nimeni să nu mai sufere. Vrea ca nimeni să nu mai moară.

Cu gândul la copilul ei, încearcă să dăruiască viaţă altor oameni încercaţi de soartă.

Banii primiţi pentru Laura i-a împărţit. Pentru că Laurei îi plăceau foarte mult copiii, fetiţa cu inimioara bolnavă, Alexa, a primit ajutor. Şi Iulian, micuţul de doar 3 ani, bolnav de leucemie şi plângând de foame a fost ajutat.

Apoi Îngerul şi-a întins aripile peste Mihai. Iţele nevăzute ale vieţii.

Mihai Popescu – omul cu prieteni adevăraţi.

Mihai a fost programat a doua oară la operaţie, la INI Hanovra. Mihai are şansa, pe 21 septembrie 2008, să scape de tumoră.

Este la jumătatea drumului: a strâns 20.000 de euro.

O mamă cu sufletul frânt de durere, mama Laurei, i-a dăruit lui Mihai 1.000 de euro.

Alţi oameni buni au dăruit, din puţinul lor, 19.000 de euro.

Mihai este atât de aproape de viaţă. De viaţa normală, fără spitale, chin şi dureri cumplite.

Putem şi noi, cei cu sufletele mai puţin îndurerate, să îl ajutăm. Un simplu apel la ROMTELECOM – şi dăruim viaţă:

0900 900 203 – pentru 3 euro; 0900 900 205 – pentru 5 euro

3 euro înseamnă puţin peste 10 lei. Dacă nu aveţi telefon la Romtelecom şi vreţi totuşi să îl ajutaţi, puteţi depune 10 RON la bancă:

BRD Timisoara, RON: RO 69 BRDE 360 SV 19860083600; EURO: RO 22 BRDE 360 SV 69519203600. Cod swift BRDE ROBU

Titular: Popescu Mihai. Tel.: 0746.051.688. Pe blogul său – AICI – are Paypal. Dacă vreţi, dacă puteţi. Toate astea le-am aflat de AICI

UPDATE 18 septembrie 2008: Mihai a strâns toţi banii! 40.000 euro.

Mihai la Poveştiri adevărate – Acasă TV

.

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ok, am sunat
  5 euro nu sunt un capat de tara
  condoleante doamnei, grea pierdere…
  si nobil gest, nu oricine este capabil de aşa ceva…

  andrei

  18 August 2008 at 18:34

 2. Ciudata si grea mai e si viata asta… Saraca femeie… Sa o ajute Dumnezeu sa treaca peste necaz.

  Valentina

  18 August 2008 at 18:40

 3. si apropos de teledon
  nu se poate face un teledon pentru toti?
  ce o fi asa de greu…

  Valentina

  18 August 2008 at 18:52

 4. Am vazut si eu povestea Laurei.Trist.
  Iar gestul mamei indurerate de a-l ajuta pe Mihai este un gest nobil.
  Sunt trista si ma intristez tot mai tare. 😦

  g1b2i3

  19 August 2008 at 07:56

 5. Andrei, Valentina – mulţumesc.
  Valentina, se pare că este greu.

  isabellelorelai

  19 August 2008 at 12:45

 6. […] august 19, 2008 · Înregistrat sub Uncategorized &#183 Tagged ajutor umanitar, lacrimi, omenie, solidaritate, speranta Update:Anunt umanitar:„Prin prisma meseriei mele ştiam că viaţa este preţioasă, dar abia acum am înţeles ce înseamnă să te lupţi pentru fiecare zi în plus… Vă mulţumesc din suflet tuturor celor care mă ajutaţi să fructific orice şansă şi sper că tot acest bine pe care-l faceţi să se întoarcă spre voi înzecit atunci când veţi avea mai multă nevoie”. Pentru ei ,ajutorul a venit prea tarziu.Au avut speranta ca vor trai si n-au reusit pentru ca a fost prea tarziu.Sa nu lasam sa se intample la fel si altora a caror viata depinde de ajutorul nostru pentru a fi operati si tratati din timp. Multumesc in numele lor tuturor celor care pot ajuta. Ce pot sa mai spun cand m-am intristat asa de tare?Tocmai de aceea,cei care mai au nevoiede ajutorul nostru trebuie sa-l primeasca la timp ca sa traiasca!Azi sunt foarte trista.Sper sa-mi revin cat mai repede. Cristina Gabriela Doană, fetiţa de doar 14 ani, orfană de mamă, grav bolnavă (astrocitom), aflată acum la clinica din Bruxelles, nu mai are putere să lupte pentru viaţă. Cristina trebuie să se întoarcă, pentru a-şi lua aripile de Înger de acasă. Tatăl ei are nevoie disperată de 1.500 de euro pentru a putea plăti ambulanţa. Dacă vă lasă inima, şi 10 lei contează: BDR – Agentia Crihala – Bd. Mihai Viteazul 29, Tr. Severin, jd. Mehedinti RO 49 BRDE 260 SV 19715812600 Titular: Petrisor Georgeta (bunica Cristinei). Din păcate Cristina a ajuns prea târziu. https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/19/la-mila-noastra-cristina-nu-mai-are-putere-sa-lupte-pentru-viata/ O femeie plânge. Este 7 august 2008. Au trecut 40 de zile… Copilul ei nu mai este. Au trecut 40 de zile de lacrimi, durere înăbuşită, întrebări… După alte zeci de zile de chin, teroare, dureri cumplite, speranţe. Mama Laurei, doamna Mariana Creţu, vrea acum să facă în aşa fel încât nimeni să nu mai sufere. Vrea ca nimeni să nu mai moară. Cu gândul la copilul ei, încearcă să dăruiască viaţă altor oameni încercaţi de soartă. Banii primiţi pentru Laura i-a împărţit. Mihai Popescu a fost programat a doua oară la operaţie, la INI Hanovra. Mihai are şansa, pe 21 septembrie 2008, să scape de tumoră. Este la jumătatea drumului: a strâns 20.000 de euro.http://mihaipopescu.com/ Mihai este atât de aproape de viaţă. De viaţa normală, fără spitale, chin şi dureri cumplite. Putem şi noi, cei cu sufletele mai puţin îndurerate, să îl ajutăm. Un simplu apel la ROMTELECOM – şi dăruim viaţă: 0900 900 203 – pentru 3 euro 0900 900 205 – pentru 5 euro https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/08/18/aripi-de-ingeri/ […]

 7. […] internat pe 21 septembrie (este cu Vasile în salon) şi pe 22 septembrie a făcut investigaţiile. Mihai aşteaptă să fie operat. Mihai a mulţumit tuturor, pe blogul său, înainte de […]

 8. […] Laura. Balerina. Leucemie. Strânsese banii si trebuia să plece în Israel. A murit, din păcate. Mulţi au primit donaţii de la mama Laurei. […]


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: