Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

cu doar cateva exceptii, v-ati tampit

with 24 comments

DEX-ul la înaintare, ca să nu avem „texte”: A SE TÂMP//Í mă ~ésc intranz. 1) (despre persoane) A-şi pierde inteligenţa; a deveni tâmp; a se năuci; a se prosti.

Vreţi să vină românii la vot, da? Vreţi să vă voteze? Păi cine să mai vină? Şi pe cine vreţi voi să conduceţi? 3.000.000 de români săraci. Unii nu au case, deci nu au nici adrese…; 3.000.000 de români pribegi…; 600.000 de români bolnavi de cancer, 390.000 de români cu diabet; 170.000 de români cu o boală cardiovasculară; 150.000 de români cu osteoporoză; 105.000 de români cu cel puţin un accident vascular cerebral; 485.000 de români cu hepatită, boli renale sau anemii. La care adăugăm familiile distruse, cu copii şi adolescenţi grav bolnavi, tinerii fără locuri de muncă, tinerii fără locuinţe, persoanele cu handicap, oamenii de 40-50 ani rămaşi fără locuri de muncă, adolescenţi sinucigaşi, bătrânii muritori de foame uitaţi prin blocuri de beton, azile şi spitale, ba chiar de pe stradă, aurolacii etc. Şi, cu mare regret, o mulţime de mutanţi penali: interlopi, hoţi, recuperatori, şmecheraşi, violatori, şmenari, manelişti, drogaţi, şoferi demenţi, ucigaşi şi sinucigaşi, spărgători de bancomate, dealeri de droguri, alcoolici, peşti, bătăuşi, puşcăriaşi, răpitori de bătrâni şi hoţi de case, prostituate, schizofrenici, cerşetori de meserie, scandalagii, falsificatori, huligani de stadioane etc, care, indiferent de culoarea pielii şi al aurului de la gât, ne fac de râs ca popor pe unde nici nu te aştepţi. Şi cică 50% din cei care muncesc sunt bolnavi de nervi. Şi, dacă te uiţi pe stradă, 20% sunt şi şoferi. Cred că eu că asta este realitatea procentului de 30% votanţi în România. Nu doar lehamitea. În acest moment doar 30% dintre români mai sunt “apţi” de vot. Părerea mea.

Mă gândeam şi eu, ca tot fraierul de român corect plătitor de taxe şi impozite, că atunci când un om normal îşi face o casă, are grijă mai întâi să tragă apă, gaze şi lumină, să facă un canal şi să pună un coş de gunoi, după aia să-şi pună marmură şi borduri prin curte, plasme, mileuri şi bibelouri prin sufragerie. Şi face şi o potecuţă să poată să ajungă salvarea şi pompierii, în caz de Doamne fereşte. După aia îşi întemeiază o familie şi face un copil doi, şi vrea grădiniţă, vrea şcoală, vrea educaţie şi siguranţă pentru familia lui. Vrea să meargă liniştit pe stradă la orice oră din zi şi din noapte, vrea să nu-i vină copilul bătut sau plin de păduchi de la şcoală. Şi, cel mai important, să-i ajungă copilul acasă. Vrea curăţenie. Vrea să respire. Dar: asta o face DOAR DACĂ ESTE SĂNĂTOS şi poate munci, dacă are un serviciu, dacă are un salariu decent, dacă are copiii sănătoşi, familia sănătoasă. Şi pentru asta vrea spitale civilizate, aparatură medicală modernă, medicamente etc, că de-aia plăteşte asigurări. Vrea să nu mai greşească tanti/nenea doctor vaccinul copilului şi să-l lase nenorocit pe viaţă. Vrea… Adică vrea o viaţă normală şi decentă. După care se duce şi la vot…Până una alta am să votez: Antena 1 la preşedinţie – pentru cel mai bun teledon dedicat copiilor bolnavi, Pro Tv la guvern – pentru campaniile dedicate copiilor părăsiţi, Acasă Tv la parlament – pentru cele mai bune campanii sociale şi de ajutor umanitar, ziarişti şi bloggeri la sănătate şi protecţie socială, pentru că strâng bani pentru săraci şi bolnavi. Şi pe Oprescu la primărie, asta e clar. Nu credeţi, nu, că suntem un popor în moarte clinică? Nu, evident.

DEZASTRUL ROMÂNESC

3.000.000 de români trăiesc în sărăcie lucie

Cresterea continua a preturilor alimentelor va avea drept consecinta marirea numarului celor care traiesc in saracie. Cele mai recente statistici arata ca in Romania trei milioane de persoane traiesc in saracie absoluta, informeaza Money Channel, care citeaza date furnizate de FMI. In Romania, rata saraciei continua sa ramana ridicata in comparatie cu alte tari din Uniunea Europeana, desi numarul romanilor care traiesc in saracie absoluta a scazut in ultimii ani. Comparativ cu celelalte state europene, inegalitatea veniturilor banesti in Romania este printre cele mai ridicate din Uniunea Europeana. Cea mai mare rata a saraciei absolute este de 35% in Moldova, fata de 10% in Bucuresti. In mediul rural 22% din populatie este afectata de saracie, fata de 7% in mediul urban. Regiunile din vestul si sudul Romaniei au cunoscut ritmuri mai rapide de reducere a saraciei, in timp ce romanii din nord-est, sud-vest si sud-est prezinta cel mai ridicat grad de saracie.

3.000.000 de români sunt pribegi. Şi au lăsat acasă 350.000 de copii

Milioane de oameni au intors spatele unei Romanii a tuturor posibilitatilor. Spiritul si litera spagii, salariul-fantoma pe care nu-l vezi pe cartea de munca, principiul sfint ca daca furi un ou esti un bou si daca furi mult si bine ajungi departe i-au facut sa se hraneasca cu vise pe alesePentru visul american, canadian, australian sau neozeelandez n-au mai tinut cont nici de frica, nici de nostalgie, au strins cureaua, au vindut tot, s-au imprumutat pe unde au apucat si au plecat sa-si caute norocul la capat de lume. Desi, in ultimii ani, milioane de romani isi rup spinarea pentru un ban in plus la negru in Europa, Canada tot inghite legal capete scolite, Australia ia miini iscusite, America vrea imigranti cistigati la Loteria Vizelor sau genii recoltate din universitatile romanesti, iar Noua Zeelanda crapa usa celor cu loc de munca asigurat.

600.000 de români sunt bolnavi de cancer

Statistici îngrijorătoare după 5 luni de evaluare a sănătăţii populaţiei. În primele cinci luni de evaluare a stării de sănătate a populaţiei, încă 200.000 de români au aflat că au cancer, ceea ce înseamnă că numărul suferinzilor a ajuns în România la 600.000. Şi lista neagră nu se opreşte aici: foarte mulţi au fost diagnosticaţi cu diabet, boli de inimă sau osteoporoză. Peste 12 milioane de români au fost chemaţi din iulie şi până acum la un consult medical, urmat de un set de nouă analize de sânge şi urină. Statisticile sunt îngrijorătoare – peste un milion şi jumătate de români au probleme de sănătate:

– 390.000 de pacienţi au fost diagnosticaţi cu diabet;

– 200.000 cu cancer;

– 170.000 de oameni au o boală cardiovasculară;

– 150.000 au descoperit că au osteoporoză;

– 105.000 au aflat că au avut cel puţin un accident vascular cerebral;

– 485.000 de pacienţi au fost diagnosticaţi cu hepatită, boli renale sau anemii.

Un prim bilanţ arată înfiorător. Din patru milioane de români care au trecut pe la medic, 50% au primit veşti proaste. 200.000 de români au cancer de colon, de col uterin sau la sân – totul vine în contextul în care în întreaga lume în acest an au fost depistate peste 12 milioane de noi cazuri. În fiecare zi a anului 2007 au fost răpuşi de această maladie 20.000 de bolnavi.

Rata de supravieţuire, în România, a copiilor bolnavi de cancer este de 50%, în timp ce în ţările dezvoltate ale lumii această rată este de 80%. NewsIn. 25.03.2008.

In fiecare an, in Romania, se inregistreaza 60.000 de cazuri de cancer noi. Si asta in conditiile in care, in tara, sunt doar 250 de oncologi (n.b. – 2007). Sursa: Liga Română de Cancer

Numarul bolnavilor de cancer ar putea atinge in viitor cifre ingrijoratoare. In Romania, medicii estimeaza o crestere de la peste 40.000 de cazuri noi diagnosticate in 1994 la 68.000 in 2011. Se prevede o crestere cu aproximativ 2.000 de cazuri de cancer pe an. In Romania mortalitatea prin cancer este in permanenta evolutie, in timp ce in tarile europene aceasta se mentine relativ constanta. Medicii spun ca nu exista totusi o explicatie riguros stiintifica a inmultirii imbolnavirilor, dar stresul ar putea fi un factor favorizant.

Finantarea neuniforma si discontinua a tratamentelor spitalicesti, lipsa unor unitati sanitare dotate corect cu aparatura specifica si materiale sanitare, inexistenta unui registru national de cancer fac ca acuratetea raportarii datelor privind incidenta, prevalenta si mortalitatea prin cancer sa fie puse sub semnul intrebarii. Principalele cauze de deces prin tumori maligne la romani sunt cancerul gastric (care a inregistrat totusi o scadere a incidentei), colo-rectal, pulmonar, al glandei mamare, colului uterin si prostatei. La nivel international, cancerul este responsabil de 12,5% de decese din intreaga lume, devansand numarul total al victimelor SIDA, tuberculozei sau malariei. „Cancerul reprezinta o problema de sanatate publica determinata de incidenta reala in continua crestere si mai ales de mentinerea unei rate a mortalitatii deosebit de ridicata in tara noastra, comparativ cu alte tari europene”, a declarat prof. dr. Florinel Badulescu, presedintele Societatii Nationale de Oncologie Medicala. In Romania, in anul 2000 au fost inregistrate 43.941 cazuri noi, in 2001 – 57.863, in 2003 – 58.251, in contextul in care cu un deceniu in urma cifra era de 40.000 de cazuri noi pe an. „Se poate estima cu destula acuratete o crestere cu aproximativ 2.000 de cazuri noi pe an pentru urmatorii ani. De asemenea, se estimeaza o crestere de la 40.477 cazuri noi diagnosticate in 1994 la 68.317 de cazuri noi depistate in 2011, o crestere cu 67,77%”, a afirmat prof. dr. Badulescu. Ani de zile, lipsa unei finantari uniforme a centrelor de oncologie din tara, corelata cu numarul de pacienti tratati, a avut drept consecinta o raportare inexacta a datelor privitoare la epidemiologia cancerului. Conform ultimelor statistici ale Ministerului Sanatatii, in 2005 existau 354.572 pacienti in evidentele medicale judetene. In Romania, autoritatile sanitare nu au reusit sa organizeze un registru national de cancer, fapt pentru care datele nu sunt conforme cu realitatea. De asemenea, lipsa unor spitale corect dotate atat cu aparatura, materiale sanitare, cat si cu personal sanitar au impiedicat indicarea unui tratament corect pentru pacienti. „In timp ce in Europa, ba chiar mai mult, in Europa de Est mortalitatea este in platou sau in usoara scadere in ultimii ani, in Romania este in permanenta crestere”, a mai precizat prof. dr. Florinel Badulescu.

Nicolăescu spune senin că bolnavii de cancer se iradiază degeaba. Reţeaua de radioterapie din România este la pământ, recunoaşte ministrul Sănătăţii. Reţeaua de radioterapie din România este „la pământ”, vechimea aparatelor de iradiere atingând 35-40 de ani, iar uneori oamenii se iradiază degeaba întrucât radiaţiile nu au efect, a glăsuit, ieri, la Zalău, Eugen Nicolăescu, ministrul Sănătăţii. Constatarea vine mult timp după ce Nicolăescu a preluat fotoliul de ministru, la sfârşitul lui august 2005. La Zalău a mers pentru a vizita Spitalul Judeţean de Urgenţă şi fiind campanie electorală a anunţat că pentru reabilitarea reţelei de radioterapie a cerut deja unităţilor din ţară care au secţii de oncologie o situaţie privind evoluţia patologiei pe zone. „Reţeaua de radioterapie din România este la pământ. Aparatele de iradiere, şi nu doar ele, au o vechime de 35-40 de ani. Ca urmare, uneori oamenii se iradiază de pomană, întrucât radiaţiile nu au efect. Pentru reabilitarea reţelei de oncologie am solicitat comisiei de specialitate să facă diagnoza exactă a fiecărui spital din ţară care are secţie de oncologie, precum şi urmărirea evoluţiei patologiei pe zone. Am primit deja diagnoza, iar următorul pas este realizarea unei propuneri de reabilitare a reţelei”, a declarat Nicolăescu. Aproape de finalul mandatului, Nicolăescu spune că a fost deja solicitată Ministerului Economiei şi Finanţelor rezervarea unei sume de bani care să rezolve problema aparaturii de radioterapie învechite din spitale. „După luna august, vom începe licitaţia în vederea achiziţiei de aparatură specifică necesară în unităţile spitaliceşti din ţară, iar într-un an sperăm ca ea să fie montată. Mai repede de un an nu vom reuşi acest lucru”, a adăugat Nicolăescu. Mulţi pacienţi care se tratează la Institutul Oncologic Bucureşti se plâng că unele aparate de radioterapie sunt mai mult defecte decât funcţionează.

Aproape 40% dintre cele peste cinci milioane de români care au mers la doctor în perioada 1 iulie-31 decembrie (2007) pentru analizele din cadrul Programului de evaluare a sănătăţii prezintă risc de diabet, boli cardiovasculare, afecţiuni oncologice, osteoporoză şi accident vascular cerebral. Raportat la totalul populaţiei României (21.914.078 – potrivit evidenţei Institutului Naţional de Statistică), aproape 10 la sută din cei evaluaţi prezintă risc de diabet, boli de inimă, afecţiuni oncologice, osteoporoză şi accident vascular cerebral, potrivit unui raport al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate (CNAS). Au fost recomandate 28.608.055 de analize medicale. Dintre pacienţii evaluaţi, 274.797 de persoane au fost depistate cu afecţiuni noi.

Am vrut să pun aici toate cazurile de sărăcie şi boală din România, întâlnite în ultimele 5 luni. Ar fi fost un articol mult prea lung. Aşa că le-am transformat în pagini. Pagini ale suferinţei românilor simpli, ale nepăsării oficialilor români, ale milei publice. Dacă mai aveţi puterea de a le vedea şi de a ajuta… Cazuri disperate, apărute pe bloguri şi în mass media. 

Sanatatea bucurestenilor sta in mana Primarului. „Bucurestiul este una dintre cele mai poluate capitale europene. Ca medic, stiu cel mai bine ca asta inseamna o reducere drastica a sperantei de viata. Traim mai putin si mai rau. Proiectele mele urmaresc sa inverseze aceasta fatalitate cauzata de indiferenta „interesata” a Primarilor, pentru ca sa traim cu placere intr-o capitala europeana nu doar sa locuim de nevoie”, a declarat candidatul independet la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, cu ocazia Zilei Mediului. Programul Sorin Oprescu pentru Bucuresti are o puternica componenta de mediu, structurata pe urmatoarele directii principale: curatenie, animele fara stapan, spatii verzi, parcuri. Programul candidatului independent la Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, prevede o atenta monitorizare a contractelor de salubrizare si rezolvarea problemei câinilor vagabonzi prin înfiinţarea Poliţei Animalelor şi stabilirea unei soluţii definitive, europene, prin consultarea cetăţenilor, care să fie aplicată până la capăt. Finalizarea staţiei de epurare a apelor reziduale de la Glina, plantarea tuturor spaţiilor virane nefolosite si crearea centurii verzi a capitalei pentru reducerea prafului din Bucuresti – capitala cu cea mai mare cantitate de praf din Europa – sunt principalele masuri pentru reducerea poluarii. Realizarea de noi parcuri si reamenajarea celor existente ocupa locul principal in programul de mediu al candidatului independent Sorin Oprescu. Acest obiectiv primordial se traduce in minim 5 parcuri noi, transformarea a cel putin alte 3 zone verzi in parcuri (pe malul Lacului Floreasca, la intersecţia dintre Burebista, B-dul Decebal şi Şoseaua Mihai Bravu, pe Calea Rahovei etc.) si redarea spatiului public a zonei verzi aflate în prag de desfiinţare de către PDL (ex. parcul Tineretului – unde s-au retrocedat terenuri şi a început construcţia de blocuri, pe modelul Parcului Bordei, Pădurea Băneasa – Aleea Teişani, lângă Grădina Zoologică – unde se construiesc cartiere care fură din Pădure etc.). Bucurestenii vor avea parcuri noi, atat in zona centrala, cat si in cartiere, prin preluarea de spatii de la alte institutii ale statului, reamenajarea si transformarea acestora:

– In centrul Bucureştiului, în spatele Bibliotecii Naţionale aflate în construcţie pe Cheiul Dâmboviţie, in locul Proiectului PDL Esplanada de betoane vom avea un parc cu verdeata si locuri de joaca.

– Pe locul triajului din Chitila – unde sunt linii de tren dezafectate – prin preluarea terenului de la Ministerul Transporturilor;

– La Gara de Est, pe liniile dezafectate inclusiv realizarea unei străpungeri pentru unirea Bulevardului Ferdinand cu D-na Ghica

– La Gara de Nord, pe Calea Griviţe, pe liniile de tren dezafectate etc.

Anunțuri

24 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Buna mea buna…uite pup sa te inveselesc putin.
  http://bogdan-andrei.blogspot.com/2008/06/noapte-de-var.html
  🙂

 2. Mulţumesc, Gabi 😀 O zi bună şi vouă!

  isabellelorelai

  7 Iunie 2008 at 14:28

 3. Trebuie sa-ti spun ca pe mine m-ai inveselit astazi,am ras in hohote cand ti-am citit postarea de la mine,caci tocmai ma arsesem, din neglijenta si rapiditate ,punand mana pe cratita din cuptor,imi dadusem cu …din ala de arsuri si ..plangand 😦 (mai faceam si teatru,sa plec din bucatarie) 😉 si cand deschid computerul,vad ca tu esti pe faza.Tocmai am facut prajitura cu capsuni si o sa v-o servesc dupa 2 ore,cat trebuie sa stea la rece.Isabelle,sa-ti dea Domnul voie buna si o sambata dupa gustul tau.Te pup. 🙂

  Elisa

  7 Iunie 2008 at 16:01

 4. Dumnezeu ne tot atentioneaza ca ne-am departat, de EL, de Lumina, de noi insine, ai dreptate….am uitat sa fim in fiecare zi oameni….si inca ne asteapta sa ne revenim, sa fim oamnei pentru oameni…
  sa nu renuntam, musai sa nu renuntam, cu fiecare suflet adus inapoi din rataciri, mai zambeste un altul undeva…
  FELICITARI sestro , mesajul tau e un sut in fund de care avem cu totii nevoie, ca prea ne-am avantat in desartaciuni…
  Doamne Ajuta !
  Un sfarsit de saptamana senin si placut alaturi de cei dragi tie,
  respecte si pretuire,
  Sibilla

  sfinx667

  7 Iunie 2008 at 21:02

 5. Isabellelorelai,asemenea articole am citit si le-am facut cunoscute pe forumul ala.Pe acei oameni nu-i prea intereseaza saracia,boala,romanii care pleaca si-si lasa copiii aici.Nu-i intereseaza nici ca tinerii n-au case si nici nu-si pot cumpara cu salariile pe care le castiga.Foarte rar unul dintre ei avea ceva de spus.
  Majoritatea politicienilor raman nepasatori ,la fel si multi dintre semenii nostri.Ce le pasa lor de ceilalti?Lor sa le fie bine.Chiar azi dmineata am scris ceva despre indiferenta oamenilor,am pus si pagina ta cu cei care au nevoie de ajutor.
  Revin.

  g1b2i3

  7 Iunie 2008 at 22:16

 6. Elisa: miere la arsuri. Ustură ca naiba dar se vindecă mai repede şi mai frumos. Elisa, păstrează-mi şi mie o bucăţică pentru marţi-miercuri încolo, când scap de „aia nu ai voie, aia nu ai voie …” Te pup 😀
  .
  Sibilla, eşti tu drăguţă, că d’aia eşti Sestro. Mesajul meu nu-l citeşte aproape nimeni, că nu este de interes. Deocamdată… Te pup, Sibilla, o sâmbătă minunată. Idem şi duminică 😀
  .
  Gabi, mai devreme sau mai târziu vor avea nevoie… Şi o să-şi tragă singuri şuturi în fund. Lasă-i în pace. Te pup.

  isabellelorelai

  7 Iunie 2008 at 22:22

 7. Salutari! Am promis la mine pe blog ca va tin la curent cu vesti despre Ana. Am adaugat ceva noutati aici
  http://mariela71.wordpress.com/adenom-hipofizar-cu-atrofie-de-nerv-optic-un-diagnostic-ce-ti-rastoarna-viata/

  Laura

  7 Iunie 2008 at 22:23

 8. Draga Isabela, ai pus degetul pe rana cu articolul asta. ne ametim cu tot felul de povesti, de scandaluri si autoritatile uita ca ei au fost alesi sa rezolve cele mai grave probleme: saracia, foametea, sistemul sanitar care este la pamant. Pai, Isabela, asta inseamna munca, iar rezultatele nu vin peste noapte, nu se vad asa usor ca atunci cand iesi la televizor si mai tragi o injuratura.. Din pacate, ratingul e mai important decat aceste mari si grave probleme.
  Iti doresc o seara frumoasa si o duminica linistita, Isabela. Si felicitari pentru postare.

  corinacretu

  7 Iunie 2008 at 22:26

 9. .
  Laura, salutare! Eu am tot trecut pe la voi, m-am gândit că sunteţi în vacanţă. Citesc acuşica. Vă pup.
  .
  Corina, ceva nu este în regulă cu bolile astea. Prea multe boli noi, copii născuţi gata bolnavi, nu se mai poate. Sărăcia ca sărăcia, dar unde sunt banii noştri de la asigurările de sănătate? Corina, prea multă nepăsare în România. Corina, Doctorul are o idee excepţională cu cantinele pentru bătrâni de pe lângă biserici. Eu mă duc şi mă înscriu să-mi oprească din pensie câte 10 euro în fiecare lună. Dacă mă bagă şi pe mine în seamă cu teledonul, mă declar 50% mulţumită. Corina, o seară bună-bună.
  .
  Laura, actualizez şi eu. Acolo ziceţi că plecaţi mâine? Sau în iulie (07) în Turcia?

  isabellelorelai

  7 Iunie 2008 at 22:27

 10. Multumesc pentru observatie. Maine dimineata este plecarea. Am facut modificarea. Am mai scris ceva despre un prieten, poate putem face cunoscuta si povestea lui:
  http://mariela71.wordpress.com/2008/06/07/ajuta-l-pe-gabi/
  http://ghitagabriel.wordpress.com/
  Multumesc.

  Laura

  7 Iunie 2008 at 22:53

 11. Laura, facem. Mâine pun un post nou şi pun şi cazul. Drum bun şi multă sănătate. BAFTĂ!

  isabellelorelai

  7 Iunie 2008 at 22:56

 12. O duminica frumoasa Buno,tot respectul nostru 🙂
  http://bogdan-andrei.blogspot.com/2008/06/flori-de-mac.html

 13. Buna dimineata.Hai ca ai facut o radiografie pe cinste!Odata ce ai bani, parca treci un anume hotar, al normalitatii. Banul ca pasaport spre iad. Ai dreitate, lor nu le mai judeca mintea corect. Puterea te subjuga.
  Sa-l tina Dumnezeu sanatos pe Doctor, in sensul sa nu-i ia mintile, si sa faca pentru oameni ceva, macar in domeniul pe care-l stapaneste.Astfel ca statisticile tale sa se modifice, in bine, cu siguranta.

  zinca beiu

  8 Iunie 2008 at 10:59

 14. Gabi, sărutmâna mult-mult 😀
  .
  Zinca, şi tu ai dreptate. Dumnezeu să ajute poporul român, că anumiţi oamenii îl distrug. Şi poate s-or da nenorociţii în lături, să lase oamenii care vor să facă ceva bun să facă.

  isabellelorelai

  8 Iunie 2008 at 11:14

 15. […] ca am povestit despre moarte,cred ca si povestea trista si adevarata a Isabelei trebuie citita.Poate ca invatam ceva din aceste povesti […]

 16. Romania = Total War Zone. Nu am vazut tara ca asta in viata mea. Oamenii sunt atat de ignoranti si de cruzi. Si cei din Africa, desi conditiile de trai par mai rele, traiesc mai bine decat noi, fiindca stiu sa fie uniti si sa se gospodareasca. Mi-e sila de tara asta. Iar doctorii romani : niste gunoaie sugatoare de spaga. Foarte rar dai peste o exceptie, in rest doar pramatii. Mi-a sila de parlamentarii si guvernantii cu salarii uriase, care pretind ca fac marea cu sarea, pe cand ei fac pe dracun patru sasi faca salariile si mai mari, pe cand restu moare de foame. Sa le fie rusine. Niste porci ordinari.
  P.S : Ai un blog super. Tine-o tot asa. Poate mai trag cu ochiu pe el sa vad ce mai postezi.

  Cristi

  29 Iulie 2008 at 12:58

 17. […] România, […]

 18. […] Oameni buni: noi ne facem ţara. Noi, cu noi în ea. Aşa cred eu. M-am săturat de sloganul „nu avem autostradă”. Păi cine să o mai facă? […]

 19. […] în 4 zile. Deci: Nu, nu ştiu, domnule. Că nu sunt minister. Pot să vă redau doar ce scrie prin ziare. Şi nici nu v-am buzunărit, ca CNAS-ul. Ce pot eu să vă spun, din mintea mea, din sufletul meu, […]

 20. […] Trei milioane de romani traiesc in saracie absoluta 2009 octombrie 16 by xxx https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/06/07/cu-doar-cateva-exceptii-v-ati-tampit-parerea-mea/ […]

 21. […] nu apartine niciunei categorii.Romania este pe moarte si lor,politicienilor,nu le pasa.   Imagini horror,imagini cu moartea-ca sa ne amintim ca suntem trecatori in aceasta […]

  Imagini horror | muddle-head

  17 Noiembrie 2009 at 23:51

 22. Si tot trebuie sa ii votam>daca nu ajung sa devina nesimtiti ca cei de acum

  popateapa

  3 Aprilie 2010 at 16:36

 23. Bună ZIUA !
  Doamnei Isabellelorelai !
  ~
  Iată, eu AM INSISTAT (totuşi !) … pentru un MIC răspuns !
  Desigur … NU-L voi primi, deci NICI nu-l mai caut !
  Pentru … că m-am TÂMPIT !
  ~
  Dacă … mai existaţi: Vă doresc O Viaţă ÎN ARMONIE !!!
  Doamne ajută !
  ~
  Cornelius,

  PS: … fără „PS:” ! …
  ~,

  DoarATAT

  18 August 2010 at 18:38


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: