Isabelle Lorelei's Weblog

Blog amar. Si tacut

procente. Şi procente

with 29 comments

Citeam undeva, pe un blog, evident, că un anume candidat nu are program. Adică dacă nu stai călare pe teveuri, nu murdăreşti oraşul cu tone de pliante şi afişe, bannere, pixuri, tricouri, platforme cu piţipoance, se cheamă că nu exişti. Adică dacă nu ai bani, un partid şi un preşedinte în spate se numeşte că nu exişti. Dacă ai doar un amărât de site cu program şi blog inclus înseamnă că nu exişti. Ce curios, a fost de ajuns să se strângă nişte procente şi toată lumea dă năvală. Care mai de care. Mai de bine, mai de rău. Mai mult de rău. De ce oare? Hai, Doctore, că nu se mai poate. Doctore, bagă mare. Şi atenţie mare la hoţi.

A, da, să nu uit: mă folosesc de acest prilej pentru a mulţumi domnilor care au spus că dacă îl votez pe Sorin Oprescu îl votez pe Ion Iliescu. Mişto! Chiar vroiam să îl mai votez pe domnul Ion Iliescu şi nu ştiam cum să fac.

*

Şi procente

Un medic neurolog roman care profeseaza in Franta, la Lyon, o poate ajuta pe BEATRICE.

Doua examene de computer tomograf si o ecografie sunt primele investigatii pe care micuta va trebui sa le faca in Franta. Iar costul lor se ridica la 500 de euro. Beatrice ar trebui sa plece la Lyon in cel mai scurt timp posibil. Pentru asta, e nevoie de biletele de avion pentru ea si parintii ei, cei 500 de euro pentru analize si de bani pentru cazare. Cazarea se poate face la costul de 50 euro/zi.

Dacă puteţi dona:

Conturi: BRD, sucursala Breaza, jud. Prahova

Titular: ANGHEL IULIANA

RON: RO 26 BRDE 300 SV 41 65 11 33 000

EURO: RO 57 BRDE 300 SV 41 65 14 83 000

USD: RO 49 BRDE 300 SV 41 65 16 43 000

Mai multe detalii la Andreea Sminchy – AICI

Anunțuri

29 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Oferta pentru educatie
  A CANDIDATULUI SORIN OPRESCU LA FUNCŢIA DE PRIMAR GENERAL AL CAPITALEI
  Plan general de coeziune şi dezvoltare socială

  * Promovarea şi aplicarea planului general de coeziune şi dezvoltare socială la nivelul Municipiului Bucureşti (cu accent pe calitatea resurselor umane: formare iniţială şi continuă, informare, consiliere, protecţie activă, integrare, stabilitate şi afirmare), susţinerea şi impunerea acestuia ca parte integrantă a strategiei naţionale de dezvoltare socială a României.

  Strategie de dezvoltare educaţională

  * Dezbaterea publică, promovarea şi aplicarea strategiei generale şi a planului de acţiune privind modernizarea şi dezvoltarea educaţională la nivelul Municipiului Bucureşti.

  Comunitate educaţională locală

  * Crearea şi valorificarea unei comunităţi educaţionale autentice şi influente la nivelul Capitalei, ca factor de coeziune şi dezvoltare socială – Mişcarea pentru Educaţie.

  Cadru de convergenţă pentru educaţie

  * Crearea cadrului de convergenţă socială, în sprijinul implementării planului de reconstrucţie şi dezvoltare a sistemului educaţional – Consiliul pentru Dezvoltare Educaţională (forul municipal), Comitetul operativ pentru dezvoltare educaţională (organismul format din reprezentanţii Primăriei Municipiului Bucureşti, Instituţiei Prefectului Capitalei, Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi ai primăriilor celor 6 sectoare ale Capitalei), Comisiile pe domenii şi teme de acţiune.

  Cooperare cu sindicatele din educaţie

  * Statuarea şi aplicarea unei formule coerente de dialog şi conlucrare cu sindicatele personalului didactic din învăţământ, în vederea creşterii calităţii şi eficienţei actului educaţional.

  Fond pentru dezvoltare educaţională

  * Constituirea Fondului pentru dezvoltare educaţională, destinat finanţării sau co-finanţării proiectelor educaţionale, cu alimentare din diverse surse – buget local, buget central, sponsorizări şi donaţii private, fonduri internaţionale.

  Marketing educaţional

  * Aplicarea şi valorificarea sondajelor de opinie şi studiilor privind starea şi perspectivele educaţiei, impactul şi consecinţele acţiunilor întreprinse, realizarea de campanii pro-educaţionale.

  Reprezentare pentru elevi şi studenţi

  * Statuarea sistemului de reprezentare şi promovare la nivel local şi central a drepturilor şi intereselor elevilor şi studenţilor (cadru legislativ, formule de dialog şi cooperare, pârghii şi mecanisme specifice de intervenţie, contract socio-educaţional), în concordanţă cu cerinţele şi necesităţile obiective ale acestora, precum şi cu strategia de dezvoltare educaţională şi socială.

  Centru de proiecte şi resurse educaţionale

  * Crearea Centrului de Proiecte şi Resurse Educaţionale ŞCOALA DEMOCRAŢIEI, cu activitate în sfera organizării, coordonării şi derulării activităţilor de interes pentru elevi, studenţi, părinţi şi cadre didactice – informare, reprezentare, promovare, formare, consultanţă, evaluare.

  Televiziune pentru copii şi tineri

  * Crearea unui sistem interactiv de comunicare şi promovare adresat elevilor, studenţilor, părinţilor şi cadrelor didactice (Sistemul Multimedia Educaţional – redacţiile şi laboratoarele multimedia şcolare şi universitare, agenţia de ştiri educaţionale pentru copii şi tineret, centrul de creaţie şi producţie multimedia, şcoala de jurnalism, reţeaua şi postul TV, revistele pentru elevi şi studenţi).

  Programe şi evenimente pentru elevi şi studenţi

  * Organizarea, promovarea şi coordonarea programelor şi evenimentelor educative, civice, sociale, cultural-artistice, sportive şi de divertisment destinate elevilor şi studenţilor.

  Platformă educaţională multimedia

  * Realizarea unui portal interactiv multifuncţional destinat elevilor, studenţilor, părinţilor şi cadrelor didactice, având ca rol diversificarea şi modernizarea procesului educaţional în regim online.

  Complex educaţional multifuncţional pentru tineret

  * Realizarea Complexului Educaţional Multifuncţional (BUCHAREST EDUCATIONAL MALL) pentru elevi, studenţi, părinţi şi cadre didactice, construcţie destinată activităţilor educative (stagii de aplicaţie pe domenii de interes global pentru elevi, studenţi şi cadre didactice, consiliere specializată pentru traseul educaţional şi profesional, conferinţe, târguri şi întâlniri tematice), cultural-artistice (festivaluri de muzică, dans, teatru, film, modă, modeling, publicitate), sportive (competiţii pe o arie variată de discipline sportive), multimedia (redacţie educaţională, agenţie de ştiri educaţionale, studio de producţie media, centru multimedia pentru copii şi tineret, televiziune educaţională) şi de divertisment (evenimente, baluri, banchete, petreceri aniversare, concursuri şi jocuri, localuri şi magazine pentru elevi şi studenţi).

  Recompense pentru implicare şi performanţă

  * Crearea unui sistem competitiv şi echitabil de evaluare şi recompensare a participării, implicării şi performanţei educaţionale, sociale şi manageriale, sistem destinat încurajării elevilor, studenţilor şi cadrelor didactice cu potenţial de implicare şi dorinţă de afirmare publică – Calificativul CIVITAS.

  Baze de agrement pentru elevi şi studenţi

  * Recuperarea şi reabilitarea Bazei CUTEZATORII (în asociere cu MECT), pentru valorificarea sa în folosul elevilor şi studenţilor, în conformitate cu destinaţia sa iniţială ca locaţie de timp liber pentru tânăra generaţie, amenajarea unor noi baze pentru sport şi agrement.

  Centre de vacanţă pentru elevi şi studenţi

  * Realizarea unei colaborări de perspectivă cu SINDROMÂNIA, în vederea modernizării, valorificării şi administrării eficiente a Taberei NĂVODARI, ca centru de agrement şi ca şcoală de vară pentru elevi, studenţi şi cadre didactice, cu posibilitatea includerii sale în circuitul internaţional de tabere tematice şi de divertisment pentru copii şi tineret.

  Finanţare pentru proiectele unităţilor şcolare

  * Susţinerea integrării tuturor unităţilor şcolare în programul municipal de finanţare a iniţiativelor şi proiectelor de promovare şi dezvoltare socio-educaţională, demers care să ducă şi la eliminarea contribuţiei elevilor şi părinţilor la funcţionarea curentă a unităţilor şcolare (fondul clasei, fondul şcolii, paza şcolii, protocol şi alte contribuţii vizând susţinerea procesului educaţional de bază).

  Computere pentru elevii merituoşi

  * Stimularea performanţelor şcolare, prin acordarea cupoanelor valorice de 300 EURO pentru elevii cu rezultate bune la învăţătură, în vederea achiziţionării de către aceştia, în regim de subvenţie, a unui computer personal pentru fiecare ciclu de 6 ani.

  Protectori educaţionali pentru elevi

  * Crearea şi administrarea reţelei de protectori educaţionali, cu rol în consilierea, protejarea şi reprezentarea drepturilor şi intereselor elevilor în raport cu şcoala, autorităţile locale şi centrale.

  Siguranţă în şcoli şi în vecinătate

  * Creşterea gradului de siguranţă pentru elevi şi cadre didactice în incinta unităţilor şcolare şi în împrejurimile acestora, prin implicarea competentă a forţelor de ordine publică.

  Grădiniţe pentru toţi copiii Capitalei

  * Soluţionarea în maxim 4 ani a deficitului actual de locuri în grădiniţele de stat, prin identificarea şi valorificarea optimă a terenurilor şi a tuturor spaţiilor disponibile la nivelul Municipiului Bucureşti.

  Târguri de oferte educaţionale

  * Organizarea Târgurilor OFERTA EDUCAŢIONALĂ, ca evenimente anuale de promovare a ofertelor unităţilor şi instituţiilor de învăţământ (grădiniţe, şcoli generale, licee, universităţi şi alte organizaţii cu activitate în domeniul educaţiei), în sprijinul copiilor, tinerilor, părinţilor şi cadrelor didactice, pentru o cât mai bună informare asupra pieţei educaţionale.

  Tabere pentru elevii activi

  * Organizarea Taberelor Elevilor Activi şi Merituoşi (BUCHAREST EDUCATIONAL TEAM), ca acţiuni anuale dedicate elevilor implicaţi şi remarcaţi în cadrul activităţilor sociale şi extraşcolare (stagii de formare interactivă pe teme de interes pentru elevi, jocuri şi concursuri, programe de divertisment).

  Forumuri pentru educaţie

  * Organizarea Conferinţelor pentru Cooperare şi Dezvoltare Educaţională, ca forumuri anuale de dezbatere şi analiză a situaţiei şi perspectivelor sistemului educaţional, cu participarea elevilor, studenţilor, părinţilor, cadrelor didactice şi manageriale, autorităţilor locale şi centrale, sindicatelor, organizaţiilor şi organismelor reprezentative, pe 10 secţiuni specializate de dezbatere.

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 11:22

 2. 🙂 Buno,o zi frumoasa. 🙂

  Gabi

  4 Iunie 2008 at 11:35

 3. Şi vouă, Gabi 😀 Mulţumesc!

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 11:36

 4. Isabelle, maica, treb sa mai citesc odata planul educational, ca ma pierdui p[rintre idei ;-))) il frunzaresc eu acasa zdravan 😉
  dupa cum vezi, am revenit, si de abia asteptam!!! Ti-am dus dorul zdravan, dar zdravan de tot!!! te pupam, eu si Alfie (azi mergem la vaccinat, o sa am seara grea cu el, daca plange ca data trecuta si iar ma tine treaza toata noaptea)
  Isabelle, te imbratisez!!!!

  Jamilla

  4 Iunie 2008 at 12:39

 5. Jam, lasă planul, că e pentru Bucureşti 😀
  Să ai grijă de căţel. Vezi cum faci să nu-ţi roadă pantofii 😀 Te pup

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 12:44

 6. poa’ sa roada ce vrea el ;-))) lolll… si ma chinui acum s ail invat in curte, nu in casa 😉 e mai usor, ca e cald afara 😉
  isabelle, sa ai si tu o zi linistita, fara nebunii! ne auzim diseara, cel mai tarziu, dimineata (nu stiu cand ajung acasa, am mult d eumblat, recuperez iarasi perioada de „boala”) ;-)))))))))))
  muah muah muuuaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh !!!!!!
  ps: mi-esti draga.

  Jamilla

  4 Iunie 2008 at 14:04

 7. ps2: vreau sa preluam cazul asta pe bloguri: http://www.click.ro/actualitate/in-moarte-clinica-dupa-o-operatie. te pup!!!!

  Jamilla

  4 Iunie 2008 at 14:06

 8. Jam, nu-ţi pasă acum, că roade puţin 😀 Când o să rămâi fără cizme, ca mine, mai vorbim 😀
  Mă uit acum la articol.
  Te pup (să fii cuminte 😀 )
  .
  PS: păi ştiu cazul, l-am pus pe blog. Uite:
  https://isabellelorelai.wordpress.com/2008/05/13/doctore
  https://isabellelorelai.wordpress.com/ajutor-pagina-celor-care-au-nevoie-de-ajutor

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 14:18

 9. aaa, nu ma uitasem acolo 😉
  ok, preiau si eu curand (is la serv, intru pe furis la tine, ca mi-e ca ma prinde sefa)
  te pupic
  ps: preiau si cu fetita

  Jamilla

  4 Iunie 2008 at 14:28

 10. Jam, vezi că Georgeta are blog:
  .
  http://georgetaconstantin.weblog.ro
  Te pup

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 14:34

 11. @Isa: Tocmai am vorbit cu doamna Anghel. Va trebui sa plece impreuna cu sotul ei, pentru ca Beatrice are o relatie mai speciala cu el si nu pleaca nicaieri fara el. De aceea va fi nevoie de bilete de avion pentru toti trei si de cazare la fel!
  Multumesc, buna mea!

  SMINCHY

  4 Iunie 2008 at 14:44

 12. Of.

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 14:44

 13. ce of, las’ca vedem noi ce facem.

  Jamilla

  4 Iunie 2008 at 15:06

 14. Saru’mana pentru modificari!

  SMINCHY

  4 Iunie 2008 at 15:08

 15. Jam, tu să spui ce vrei să facem şi facem.
  .
  Andreea, nu modificarea este grea. La bănuţi este mai greu.

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 15:24

 16. M-am alaturat 🙂

  Gabi

  4 Iunie 2008 at 15:37

 17. Pupici 😀

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 15:38

 18. @Isabelle

  Ce pretentii sa mai ai la cum se face politica. Scarba a mai ramas. ATAT

  Petrisor Socol

  4 Iunie 2008 at 15:58

 19. Petrişor, fac ceva pe politica lor. Problema MARE este furtul. Dacă PSD-ul nu bagă oameni să păzească urnele, putem noi toţi să-l votăm, că tot aia e.

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 16:03

 20. Isa, cu alegerile astea locale,am cam fost ocupat.Am urmarit cam tot ce se pute si am ajuns la urmatoarea concluzie:Cei mai buni politicieni sunt comentatorii de pe bloage.Ei nu mint,nu fura si mai ales nu tind sa ajunga la „ciolan”.Acum,fata draga ,tin sa te salut cu mare prietenie si sper ca esti sanatoasa ,cu mult drag,tata Borgo.

  ionborgo

  4 Iunie 2008 at 16:49

 21. Isabellelorelai,daca voi aveti incredere in domnul Sorin Opresu,sper sa ajunga el primar.Ma bucur ca e independent.
  Ma scuzi ca nu pot sa stau mai mult-am ceva probleme neplacute,sunt nedormita,doborata de caldura …Mai trecsi pe la Jamilla,ca n-am vazut-o de mult si inca intrun loc mai murdar.

  g1b2i3

  4 Iunie 2008 at 18:10

 22. Tati, acum depinde şi de comentatori, ştii dumneata…
  😀
  .
  Gabi, eu una am. Nu pot vorbi decât în numele meu. Odihnă plăcută.

  isabellelorelai

  4 Iunie 2008 at 21:07

 23. Pai,Isa,eu m-am referit la cei din”bransa noastra”,ceilalti cu ciolanul,noi cu romantismul.Cu drag,tata Borgo.:)

  ionborgo

  4 Iunie 2008 at 21:52

 24. Bravo, Isabelle. Nu am avut timp sa citesc programul d-lui Oprescu. Vorba ta, mi-e dor sa-l mai votez o data pe d-nul Iliescu. Stii, am lucrat multi ani la ape si mi-a fost ministru !

  zinca beiu

  4 Iunie 2008 at 22:47

 25. Tati, mă scuzi că nu am înţeles, dar a trecut pe aici un domn care m-a făcut albie de porci. Nu avea absolut nimic romantic în el 😀 Ba din contră. Cred că era din ăla cu ciolanul. Noapte bună, Tati 😀
  .
  Zinca, zică lumea orişice, vorba cântecului, este o plăcere să lucrezi cu domnul preşedinte Iliescu. Dacă îmi pare rău de ceva pe lumea asta, este că şi-a asumat greşelile altora şi o să le tragă la infinit. Dar există un Dumnezeu.

  isabellelorelai

  5 Iunie 2008 at 01:32

 26. E un luptator.O sa duca totul pana la capat.Imi pare rau ca a fost tradat de multi dintre cei in care a avut incredere. Daca nu exista Iliescu, nu exista azi nici amaratii astia de la PDL.Sunt creati de el. Se gudurau pe langa el in ‘9o , doar-doar vor fi bagati in seama.Si azi, ar paga cutitul si la drumul mare.
  Urate vremuri!

  zinca beiu

  5 Iunie 2008 at 08:50

 27. O, Zinca, mare adevăr grăieşti. Oho, câte trădări am văzut… Chiar din 90.

  isabellelorelai

  5 Iunie 2008 at 13:09

 28. Tricolorul, nr. 1263, editia din 20.05.2008

  AJUTOR PENTRU UN COPIL ÎN SUFERIN ŢĂ

  Autor : FILIALA PRM PRAHOVA

  Sîmbătă, 17 mai, în urma telefonului primit de la preşedintele PRM, senator dr. Corneliu Vadim Tudor, preşedintele Filialei Judeţene a PRM, Adrian Mărăcineanu, însoţit de Andrei Marinescu, prim-vicepreşedintele filialei, s-a deplasat la Breaza, la familia Anghel, din Strada Victoriei nr. 86. Aici au oferit din partea filialei jucării şi dulciuri pentru micuţa Beatrice Anghel, în vîrstă de 4 ani, mezina familie i, care suferă de o boală gravă, greu tratabilă în ţară, şi care urmează un tratament dificil cu citostatice şi cobalto-terapie periodic, la două spitale din Bucureşti. Mamei fetiţei i-a fost înmînată şi o sumă de bani din partea Filialei PRM Prahova, dar şi din partea preşedintelui Organizaţiei PRM Breaza, Nicolae Enache. Această sumă este însă insuficientă faţă de cheltuielile lunare de aproximativ 1.800 de lei făcute de familie pentru deplasările la Bucureşti şi costul unor medicamente. Singura şansă a fe tiţei este un tratament de urgenţă în străinătate, însă costul acestuia este mult peste posibilităţile familiei. Apelăm la toţi cei care pot oferi un sprijin financiar consistent pentru salvarea vieţii acestui copil.

  Valentina

  22 Septembrie 2008 at 18:19

 29. Mda… Nu mă mir, senatorul CVT face gesturi. Păcat că doar el….

  isabellelorelai

  23 Septembrie 2008 at 01:03


Daca vrei sa spui ceva... Scrie aici

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: